Gratis värdering av din bostad

Varje bostadsförsäljning börjar med en noggrann värdering. Det är viktigt att förväntningarna är rätt innan en försäljningsprocess kan ta sin början. Kontakta oss i formuläret nedan och beskriv era önskemål. Vi kontaktar er via mail eller telefon så kan vi boka en tid för värdering av er lägenhet eller ert hus.

Under värderingen får ni chans att träffa någon av våra mäklare och får reda på hur vi arbetar och hur själva försäljningen kan komma att gå till.

Värderingen är naturligtvis gratis och ni binder inte upp er för något.

Mer än bara värdering av bostad

En värdering av bostad innebär så mycket mer än att bara ge siffror på ett papper. Värderingstillfället är oftast den första kontakten du som kund har med oss mäklare och det ger dig ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och diskutera med vår kunniga personal. Kanske leder det i slutändan till en försäljning. För oss handlar det mest om att bygga goda långsiktiga relationer.

 

Vi har sålt tusentals lägenheter i Malmö och eftersom våra mäklare är specialiserade på olika stadsdelar kan vi garantera dig att du får prata med en mäklare som kan just ditt område. Detta gör dels att värderingen av bostaden blir träffsäkrare men också att vi kan svara på frågor som hur lång tid en försäljning brukar ta i ditt område, vad du kan förvänta dig av budgivningen, etc.

 

Värdering inför försäljning är givetvis kostnadsfri och helt förutsättningslös. Vi erbjuder även skriftlig värdering till förmånligt pris. Ta tillfället i akt att prata med någon som verkligen kan bostadsbranschen och som är experter på just Malmöområdet.

Kontakta oss idag så får du rabatt
10% på mäklartjänst medium*
Kontakta oss idag så får du rabatt
10% på mäklartjänst medium*

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kundbetyg: 4.7 / 5

Baserat på betyg från 503 av våra kunder.

KAMPANJ

10% rabatt på mäklartjänst medium!

*Gäller t.o.m. 31 oktober 2019