Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Per albin hanssons väg 56B

Malmö

Blekingsborg

Hissen leder upp till femte våningen där denna lägenhet bjuder på renoverat kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två bra sovrum, helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med inbjudande gårdsmiljö och övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

BOAREA: 63,5 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.628 kr

PRIS: 1.395.000 kr

Till Per albin hanssons väg 56B

Albinsrogatan 1C

Malmö

Borgmästaregården

Hissen från markplan leder upp till sjätte våningen där denna hörnlägenhet bjuder på kök med matplats, rymligt rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum med dusch samt tvättmaskin och gott om förvaring. Tack vare läget högt upp i huset bjuds här på vacker utsikt över grönområden. Välskött förening med fin gårdsmiljö, gym och övernattningsrum. Lägenheten ligger granne med Pildammsparken och på promenadavstånd till både Mobilia samt Triangeln. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 72 m²

RUM: 2

AVGIFT: 4.894 kr

PRIS: 1.795.000 kr

Till Albinsrogatan 1C

Berguvsgatan 9B

Malmö

Söderkulla

Högst upp i huset ligger denna ljusa och välplanerade trea. Lägenheten bjuder på två bra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med matplats, renoverat badrum och stor inglasad balkong i söderläge. Belägen i välskött HSB-förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 80 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.014 kr

PRIS: 1.295.000 kr

Till Berguvsgatan 9B

Fritidshus

Blåklocksgatan 5

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till din kolonistugedröm med insynsskyddad trädgård med mycket grönska, bärbuskar, fruktträd, odlingsland och stort trädäck i västerläge. Huset som löpande renoverats har en idyllisk stugkänsla och bjuder på kök med stor matplats, mysigt sovrum, inbjudande vardagsrum och stor veranda. Här finns dessutom ytterligare en byggnad som kan fungera som gäststuga, tvättstuga eller förråd. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 41,5 m²

RUM: 3

PRIS: 475.000 kr

Till Blåklocksgatan 5

Senast sålda

Balladgatan 9

Malmö

Högaholm

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på två rymliga sovrum med utgångar till inglasad balkong i västerläge, rymligt vardagsrum, kök i grått med matplats, renoverat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i välskötta HSB Brf Högaholm med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Balladgatan 9

Typografgatan 4B

Malmö

Möllevången

På toppläge vid Möllan och Folkets Park ligger denna välplanerade trea i byggnad som stod klar 2018. Lägenheten bjuder på social ytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset finns även gemensam takterrass med milsvid utsikt. Välkommen på visning!

BOAREA: 72 m²

RUM: 3

Till Typografgatan 4B

Dansörgatan 18

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till åttonde och högsta våningen där den här välplanerade, insynsfria tvåan ligger. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum, renoverat badrum med badkar, kök med matplats, sovrum med bra förvaring och stor inglasad balkong med fri utsikt mot Hyllie och Öresund. Här bor man i välskött HSB-förening på bra läge nära grönområden, affärer och med utmärkta kommunikationer. Välkommen!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Dansörgatan 18

Gång 7, Lott 584

Malmö

Mossängens sommarstad

Välkommen till denna stuga om hela 45 kvadratmeter som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar, fått en ny gäststuga (2017), har separat förråd och bjuder på hela tre uteplatser. Huset är vinterbonat och värms idag upp med luft/luft-värmepump. Huset har nyare kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum och sovrum. Inbjudande trädgård med stora gräsytor, bärbuskar och äppelträd. Välkommen på visning!

BOAREA: 45 m²

RUM: 2

Till Gång 7, Lott 584

Utsiktsgatan 40

Svedala

Bara backar

I det nya barnvänliga området Bara backar ligger denna souterängtomt. Tack vare läget på tomten bjuds här på sol hela dagen, fin utsikt och med största sannolikhet insynsskyddad tomt. Den allmänna byggrätten säger att 30% av fastigheten får bebyggas, vilket gör det möjligt att bygga ett stort hus för den som så önskar. Bygglov för ett hus finns och prisförslag på andra husalternativ, kontakta mäklaren för mer information. Tomten är ej kopplad till någon husleverantör eller tidsplan utan köparen kan själva bestämma vem som ska uppföra huset och när. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

BOAREA:

RUM:

Till Utsiktsgatan 40