Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Lindeborgsgatan 297

Malmö

Lindeborg

I barnvänligt område på utmärkt pendlingsläge ligger denna gaveltrea högst upp i hus med hiss från markplan. Lägenheten har två rymliga sovrum, ett luftigt kök med utgång till stor inglasad balkong, renoverat badrum, stort vardagsrum och gott om förvaring i den stora klädkammaren. Att det finns fönster åt två väderstreck med fri utsikt gör att lägenheten är ljus och luftig. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

AVGIFT: 5.507 kr

PRIS: 1.895.000 kr

Till Lindeborgsgatan 297

Senast sålda

Enebacksvägen 32

Malmö

Solbacken

På populära Solbacken med närhet till parker, skolor, hav och city ligger detta väldisponerade kedjehus. Bostaden bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till trädgård, möjlighet till fyra sovrum, kök med matplats, badrum, gäst-wc, förråd och tvättstuga. Huset har många attribut från byggåret, här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel. Från två håll nås den insynsskyddade trädgården med gräsmatta, uteplats och grönska. Välkommen!

BOAREA: 109,5 m²

RUM: 4

Till Enebacksvägen 32

Ormvråksgatan 18

Malmö

Söderkulla

På andra våningen ligger denna gavelfyra som bjuder på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre bra sovrum (med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum), stor inglasad balkong med fri utsikt över grönområden, kök med bra förvaring, matplats, grovkök med torkskåp, badrum med badkar, gäst-wc och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Ormvråksgatan 18