Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Senast sålda

Lindeborgsgatan 321

Malmö

Lindeborg

Här välkomnas du av en stor terrass där man kan sitta och njuta i eftermiddagssolen, dessutom bjuder lägenheten på liten trädgård och inglasad balkong. Lägenheten har tre rymliga sovrum, ett luftigt kök som bjuder in till umgänge, renoverat badrum, renoverad gästtoalett, stort vardagsrum med utgång till balkong och gott om förvaring i den stora klädkammaren samt i de tillhörande garderoberna. Att det finns fönster från tre håll gör att lägenheten är ljus. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Lindeborgsgatan 321

Norra Bulltoftavägen 67B

Malmö

Kirseberg

Hissen leder upp till tredje och högsta våningen där denna tvåa bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande omgivningar i stabil och välskött HSB-förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,5 m²

RUM: 2

Till Norra Bulltoftavägen 67B