Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Möllevångsgatan 30 A

Malmö

Triangeln

På femte våningen ligger denna ljusa etta som är optimalt planerad och bjuder på ljust rum med gott om plats för soffa, matplats, sovalkov, snyggt kök i vitt, hall med bra förvaring och renoverat badrum. Här bor man på bästa cityläge med all tänkbar närservice och goda kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 28 m²

RUM: 1

AVGIFT: 1.874 kr

PRIS: 1.095.000 kr

Till Möllevångsgatan 30 A

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.052 kr

PRIS: 1.695.000 kr

Till Disponentgatan 5

Trelleborgsgatan 20A

Malmö

Nyrenoverad trea med släta vita väggar, snygga golv, spotlights i hela lägenheten och inbyggda högtalare. Stilrent kök i vitt och påkostat badrum med dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.937 kr

PRIS: 1.695.000 kr

Till Trelleborgsgatan 20A

Henrik Wranérsgatan 1C

Malmö

Hissen från markplan tar oss upp till fjärde våningen där denna lägenhet bjuder på stilrent renoverat kök från HTH med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

BOAREA: 89 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.787 kr

PRIS: 3.495.000 kr

Till Henrik Wranérsgatan 1C

Senast sålda

Bagarevägen 10

Staffanstorp

Borggård

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

BOAREA: 122 m²

RUM: 5

Till Bagarevägen 10

Arkitektgatan 53

Malmö

Södertorp

Hissen leder upp till femte våningen där denna rymliga, välplanerade tvåa bjuder på snyggt kök med matplats från 2018, rymligt vardagsrum, rofyllt sovrum med utgång till inglasad balkong badrum med badkar och gott om förvaring. Lugnt område och välskött förening med bland annat gym och andra gemensamhetslokaler. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Arkitektgatan 53

Baskemöllegatan 5 B

Malmö

Nobel/ Östra Sorgenfri

Välkommmen till denna smakfullt renoverade tvåa som bjuder på snyggt kök i vitt med matplats, renoverat badrum med dusch, luftigt vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och gott om förvaring. Lägenheten har bredspacklade, vita väggar och fina golv. Populärt område nära Möllan och Folkets Park!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Baskemöllegatan 5 B