Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Lommavägen 32 B

Burlöv

Arlöv

På andra våningen ligger denna ljusa och välplanerade tvårummare i grönskande omgivningar. Med balkong i sydväst blir det många soltimmar att njuta av. Badrummet är helkaklat, köket i öppen planlösning mot vardagsrummet och lägenheten bjuder på mycket bra förvaringsmöjligheter. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

AVGIFT: 2.859 kr

PRIS: 650.000 kr

Till Lommavägen 32 B

Jespersgatan 22

Malmö

Seved / Sofielund

En halv trappa upp ligger denna välplanerade etta med stilsäkert badrum från 2016, lättmöblerat rum med stort fönsterparti, praktiskt kök i vitt med nyare vitvaror och bra förvaring i klädkammare. Lägenheten har genomgående vita väggar och nytt golv i hall samt rum. Perfekt för studenten eller som förstaboende!

BOAREA: 25 m²

RUM: 1

AVGIFT: 1.550 kr

PRIS: 495.000 kr

Till Jespersgatan 22

Kronetorpsgatan 46 A

Malmö

Segevång/Kirseberg

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta etta på Segevång. Här bjuder vi på ett kök med plats för mindre matbord, badrum med badkar samt en stor klädkammare. Detta är en oslipad diamant där du själv har chans att sätta egen prägel på ditt nästa boende. Lugna omgivningar och grönskade område!

BOAREA: 38 m²

RUM: 1

AVGIFT: 2.150 kr

PRIS: 645.000 kr

Till Kronetorpsgatan 46 A

Ystadsgatan 31

Malmö

Möllevången

På Ystadsgatan 31, i fastighet från 1930 har vi nu en bostad som letar efter nya ägare. Vi erbjuder en social planlösning med stort kök och matsal, ett badrum samt en gäst-wc, två sovrum, ett vardagsrum samt två klädkammare i hallen. Allt detta i en trivsam miljö där man har bevarat många originaldetaljer. Välkomna!

BOAREA: 100 m²

RUM: 4

AVGIFT: 5.660 kr

PRIS: 2.595.000 kr

Till Ystadsgatan 31

Toftängsgatan 13 F

Malmö

Toftängen / Husie

I rofyllda omgivningar ligger denna välplanerade 4,5:a som bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum samt ett mindre sovrum som även kan användas som kontor eller klädkammare, helkaklat badrum och gäst-wc. Välskött förening med stora grönområden.

BOAREA: 92,5 m²

RUM: 4,5

AVGIFT: 5.239 kr

PRIS: 1.995.000 kr

Till Toftängsgatan 13 F

Villa

Ripvidegatan 5

Malmö

Videdal

På återvändsgata på populära Videdal ligger detta enplanshus som de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Välplanerade ytor i kombination med lättskött och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge.Nära grönområden, lekplats och populär skola. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.Välkommen på visning!

BOAREA: 98 m²

RUM: 4

PRIS: 3.395.000 kr

Till Ripvidegatan 5

Utland

Punta Prima - model Quinto, Torrevieja

Costa Blanca

Välkomna till Punta Prima och Torrevieja! Här har du nära till hav, shopping, nöjen och trevliga restauranger.

BOAREA: 74,85 m²

RUM:

PRIS: 129.000 EUR

Till Punta Prima - model Quinto, Torrevieja

Ennate Garden, Costa Blanca

Costa Blanca

Välkommen till Ennate Garden! Lägenheterna ligger i tvåvåningshus och varje lägenhet har två sovrum, två badrum och trevligt kök/vardagsrum i öppen planlösning. På området finns också en gemensam pool. Nära området ligger havet, shopping och golfmöjligheter.

BOAREA: 63 m²

RUM: 3

PRIS: 139.500 EUR

Till Ennate Garden, Costa Blanca

Recidencial Princess - Torre de la horadada

Costa Blanca

Nybyggda lägenheter i populära Torre de la Horadada. Endast 200 meter från havet! Närhet till såväl shopping, nöjen och trevliga restauranger.

BOAREA: 62,4 m²

RUM: 2

PRIS: 139.500 EUR

Till Recidencial Princess - Torre de la horadada

Amay Laguna Park, Costa Blanca

Laguna Park

Välkomna till Laguna Park, endast 35 minuter från Alicantes flygplats. Här erbjuds nyproducerade parhus, de flesta med stor takterrass och gemensam pool. Husen har modern planlösning och exklusiva materialval. Kontakta oss för mer information.

BOAREA: 78 m²

RUM: 3

PRIS: 139.500 EUR

Till Amay Laguna Park, Costa Blanca

Gran Sol - Doña Pepa, Guardamar

Costa Blanca

Välkommen till Gran sol! Lägenhetsområdet bjuder på gemensam pool, grönområde och inte långt bort finns havet, shopping och andra nöjen. Lägenheterna finns i olika varianter och storlekar.

BOAREA: 80 m²

RUM: 3

PRIS: 159.000 EUR

Till Gran Sol - Doña Pepa, Guardamar

Jardines de Monte solana

Orihuela Costa, Alicante

Välkommen till Jardines de Monte solana! Lägenhetsområdet bjuder på gemensam pool och fina grönområde. På området finns parhus i varierande storlek, pris och planlösning. Alla är mycket välplanerade och har både balkong och takterrass.

BOAREA: 105 m²

RUM: 4

PRIS: 254.000 EUR

Till Jardines de Monte solana

Recidencial Los Estaños Beach Guardamar

Costa Blanca

Välkomna till det populära området Gardamar! Här njuter vi av närheten till hav, shopping, nöjen och trevliga restauranger. Välkomna att höra av er till mäklaren för mer information.

BOAREA: 90,95 m²

RUM: 4

PRIS: 149.000 EUR

Till Recidencial Los Estaños Beach Guardamar

Villa Campoamor, Costa Blanca

Campoamor

Välkomna till Campoamor, varje golfares dröm. Här erbjuds nyproducerade villor med soldäck, stor uteplats och privat pool. Husen har modern planlösning och exklusiva materialval. Här har man nära till golfbanor, havet och all tänkbar service. Kontakta oss för mer information.

BOAREA: 114 m²

RUM: 2

PRIS: 425.000 EUR

Till Villa Campoamor, Costa Blanca