Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Friggs gränd 14

Malmö

Hyllie

Hissen från markplan leder upp till andra våningen där den här välplanerade 1,5:an bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, smart sovalkov, stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 39 m²

RUM: 1,5

AVGIFT: 2.365 kr

PRIS: 1.795.000 kr

Till Friggs gränd 14

Senast sålda

Ilsekullsvägen 5

Malmö

Oxie kyrkby

Förhandsbesiktigat! På lugn återvändsgata med närhet till grönområden, skola och förskola ligger denna väldisponerade villa som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder på nyrenoverat kök med matplats, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, stort vardagsrum, tre bra sovrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Belägen på högt läge med fin utsikt och trädgård i söderläge med vacker grönska, gräsmatta samt stor uteplats i söderläge. Huset har även inglasat uterum som förlänger sommaren, garage och förråd. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 100 m²

RUM: 5

Till Ilsekullsvägen 5