Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Lantmannagatan 51

Malmö

Sofielund

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar och två sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök. Förening med fin innergård. Välkommen på visning!

BOAREA: 64,4 m²

RUM: 3

AVGIFT: 3.825 kr

PRIS: 850.000 kr

Till Lantmannagatan 51

Stora Högestensgatan 2

Malmö

Limhamn / Four Gardens

Högst upp i huset ligger den här välplanerade tvåan med härlig utsikt. Lägenheten bjuder på rymliga sociala ytor med öppen planlösning, stor balkong, rofyllt sovrum, snyggt badrum och gott om förvaring. På Four Gardens bor man med alla tänkbara bekvämligenheter såsom spa, gym, lounge och bio. Välkommen!

BOAREA: 64,7 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.568 kr

PRIS: 2.675.000 kr

Till Stora Högestensgatan 2

Henrik Wranérsgatan 1 C

Malmö

Ribersborg

Hissen leder upp till sjätte våningen där denna rymliga trea bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, stilrent renoverat badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum, stort vardagsrum och två balkonger. Här bor man i välskött förening med trevlig innergård och garage i fastigheten. Toppläge nära både havet och parker.

BOAREA: 89 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.787 kr

PRIS: 3.495.000 kr

Till Henrik Wranérsgatan 1 C

Serenadgatan 41

Malmö

Högaholm

Två trappor upp ligger denna välplanerade fyra som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, trevligt kök med stor matplats och bra förvaringsmöjligheter. Välhållen lägenhet med fina ytskikt. Här bor du dessutom i grönskande områden med goda kommunikationer runt knuten. Välkommen på visning!

BOAREA: 99,5 m²

RUM: 4

AVGIFT: 4.562 kr

PRIS: 1.395.000 kr

Till Serenadgatan 41

Senast sålda

Rosengrens Gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

Välkommen till 65 ljusa kvadratmeter som bjuder på snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetshörna, möblerbar hall, bra förvaringsmöjligheter och stor balkong i söderläge. Lugnt område granne med havet och nära grönområden.

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Rosengrens Gata 25

Bodekullsgången 19 C

Malmö

Nobeltorget

På lugnt läge ligger denna genomgående tvåa som bjuder på renoverat kök med matplats, rofyllt sovrum, stort vardagsrum, badrum med badkar och gott om förvaring. Stabil HSB-förening som har en fin, renoverad innergård och god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Bodekullsgången 19 C