Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Betonggatan 1

Malmö

Limhamns sjöstad

En halv trappa upp ligger denna väldisponerade hörntrea som bjuder på socialt kök från Marbodal, stora sällskapsytor, balkong om cirka 10 kvadratmeter i söderläge, två bra sovrum, badrum med badkar samt tvättmöjligheter och goda förvaringsmöjligheter. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljö. Utanför porten ligger lekplats och några minuters promenad bort finns badmöjligheter, restauranger, caféer, mataffärer och butiker. Toppläge i mysiga kvarter. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.254 kr

PRIS: 2.845.000 kr

Till Betonggatan 1

Senast sålda

Carl Flormansgatan 17

Malmö

Bulltofta Friluftsstad

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna ljusa och väldisponerade trea ligger. Lägenheten bjuder på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor balkong, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande kvarter med närhet till närservice, förskolor och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 70 m²

RUM: 3

Till Carl Flormansgatan 17

Serenadgatan 37

Malmö

Högaholm

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där den här tvåan bjuder på renoverat badrum med marmor, rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rofyllt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och möblerbar hall. Välskött förening med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 62,5 m²

RUM: 2

Till Serenadgatan 37

Estlandsgatan 5C

Malmö

Heleneholm

På tredje våningen ligger denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, rofyllt sovrum med inbyggda garderober, kök med vacker originalinredning och matplats, badrum med badkar samt möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 58,6 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5C

Allétorget 2

Malmö

Hyllie

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående tvåan bjuder på rofyllt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, stilrent badrum med tvättdel och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö och gemensamma takterrasser. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 58,5 m²

RUM: 2

Till Allétorget 2