Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Lönngatan 54 F

Malmö

Lönngården

En halv trappa upp ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

AVGIFT: 2.968 kr

PRIS: 795.000 kr

Till Lönngatan 54 F

Branteviksgatan 5 A

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På våning 9 ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rofyllt sovrum, kök med matplats, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk utsikt över takåsar och Turning Torso. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välkommen på visning!

BOAREA: 51 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.197 kr

PRIS: 895.000 kr

Till Branteviksgatan 5 A

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.052 kr

PRIS: 1.695.000 kr

Till Disponentgatan 5

Stora Högestensgatan 2

Malmö

Limhamn / Victoria Park

Högst upp i huset ligger den här välplanerade tvåan med härlig utsikt. Lägenheten bjuder på rymliga sociala ytor med öppen planlösning, stor balkong, rofyllt sovrum, snyggt badrum och gott om förvaring. På Four Gardens bor man med alla tänkbara bekvämligenheter såsom spa, gym, lounge och bio. Välkommen!

BOAREA: 64,7 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.568 kr

PRIS: 2.675.000 kr

Till Stora Högestensgatan 2

Serenadgatan 41

Malmö

Högaholm

Två trappor upp ligger denna välplanerade fyra som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, trevligt kök med stor matplats och bra förvaringsmöjligheter. Välhållen lägenhet med fina ytskikt. Här bor du dessutom i grönskande områden med goda kommunikationer runt knuten. Välkommen på visning!

BOAREA: 99,5 m²

RUM: 4

AVGIFT: 4.562 kr

PRIS: 1.450.000 kr

Till Serenadgatan 41

Lertegelvägen 96

Malmö

Oxie

I centrala Oxie ligger detta bostadsrättsradhus i två plan som bjuder på fyra sovrum, två badrum, rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, tvättsuga, uterum och två uteplatser. I området finns mataffärer, förskola, skolor, grönområden, tågstation och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 125 m²

RUM: 5

AVGIFT: 7.891 kr

PRIS: 1.295.000 kr

Till Lertegelvägen 96

Senast sålda

Skräddarebyn 2 C

Malmö

Annestad / Bunkeflostrand

Högst upp i hus med hiss från markplan ligger denna ljusa och väldisponerade trea som bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till terrass, två bra sovrum, kök med matplats, badrum med tvättpelare och gott om förvaring. Lägenheten är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Skräddarebyn 2 C

Industrigatan 17 A

Malmö

Norra Sorgenfri

Välkommen till den nya stadsdelen Norra Sorgenfri och denna unika tvåa i två plan med bostadsdel på ovanvåningen och nedanvåning med skylfönster som kan användas till lokal, ateljé, studio eller biorum. Snygga detaljer med generös takhöjd, betongväggar och påkostade materialval.

BOAREA: 73 m²

RUM: 2

Till Industrigatan 17 A

Dockgatan 21

Malmö

Dockan

På tredje våningen ligger denna ljusa och väldisponerade trea i toppskick. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, två rymliga sovrum, skyddad balkong i rakt söderläge, gott om förvaring och stilrent badrum med tvättdel. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och extraamorterar på lånen. Välkommen!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Dockgatan 21

Lantmannagatan 51

Malmö

Sofielund

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar och två sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök. Förening med fin innergård. Välkommen på visning!

BOAREA: 64,4 m²

RUM: 3

Till Lantmannagatan 51

Ormvråksgatan 11

Malmö

Söderkulla

Hissen leder upp till femte våningen där denna välplanerade tvåa bjuder på rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, hall med bra förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum och badrum med badkar. Lägenheten är i behov av renovering, här ges köparen möjlihet att sätta sig egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 59,5 m²

RUM: 2

Till Ormvråksgatan 11

Lönngatan 44 C

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna 1,5:a som sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på luftigt kök med matplats, halva med plats för säng, helkaklat badrum med dusch, rymligt vardagsrum och stor klädkammare. Lägenheten har fina brädgolv, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Välkommen!

BOAREA: 47 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 44 C