Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Norrbäcksgatan 1

Malmö

Kroksbäck

Välkomna på visning av en trevlig tvårummare i HSB-förvaltad förening. Här tar vi hissen upp till våning 3 där vi finner vår bostad. Vi erbjuds en välplanerad planlösning där vi har ett stort kök med matplats, stort vardagsrum och ett sovrum med utgång till den inglasade balkongen. Välkomna!

BOAREA: 64 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.343 kr

PRIS: 995.000 kr

Till Norrbäcksgatan 1

Villa

Ripvidegatan 17

Malmö

Videdal

Kommer snart ut till salu, anmäl ditt intresse redan nu! På återvändsgata på populära Videdal ligger detta enplanshus som de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Välplanerade ytor i kombination med lättskött och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge.Här är det bara att flytta rakt in och trivas.Välkommen!

BOAREA: 98 m²

RUM: 4

PRIS: 2.995.000 kr

Till Ripvidegatan 17

Utland

Punta Prima - model Quinto, Torrevieja

Costa Blanca

Välkomna till Punta Prima och Torrevieja! Här har du nära till hav, shopping, nöjen och trevliga restauranger.

BOAREA: 74,85 m²

RUM:

PRIS: 129.000 EUR

Till Punta Prima - model Quinto, Torrevieja

Ennate Garden, Costa Blanca

Costa Blanca

Välkommen till Ennate Garden! Lägenheterna ligger i tvåvåningshus och varje lägenhet har två sovrum, två badrum och trevligt kök/vardagsrum i öppen planlösning. På området finns också en gemensam pool. Nära området ligger havet, shopping och golfmöjligheter.

BOAREA: 63 m²

RUM: 3

PRIS: 139.500 EUR

Till Ennate Garden, Costa Blanca

Recidencial Princess - Torre de la horadada

Costa Blanca

Nybyggda lägenheter i populära Torre de la Horadada. Endast 200 meter från havet! Närhet till såväl shopping, nöjen och trevliga restauranger.

BOAREA: 62,4 m²

RUM: 2

PRIS: 139.500 EUR

Till Recidencial Princess - Torre de la horadada

Amay Laguna Park, Costa Blanca

Laguna Park

Välkomna till Laguna Park, endast 35 minuter från Alicantes flygplats. Här erbjuds nyproducerade parhus, de flesta med stor takterrass och gemensam pool. Husen har modern planlösning och exklusiva materialval. Kontakta oss för mer information.

BOAREA: 78 m²

RUM: 3

PRIS: 139.500 EUR

Till Amay Laguna Park, Costa Blanca

Gran Sol - Doña Pepa, Guardamar

Costa Blanca

Välkommen till Gran sol! Lägenhetsområdet bjuder på gemensam pool, grönområde och inte långt bort finns havet, shopping och andra nöjen. Lägenheterna finns i olika varianter och storlekar.

BOAREA: 80 m²

RUM: 3

PRIS: 159.000 EUR

Till Gran Sol - Doña Pepa, Guardamar

Jardines de Monte solana

Orihuela Costa, Alicante

Välkommen till Jardines de Monte solana! Lägenhetsområdet bjuder på gemensam pool och fina grönområde. På området finns parhus i varierande storlek, pris och planlösning. Alla är mycket välplanerade och har både balkong och takterrass.

BOAREA: 105 m²

RUM: 4

PRIS: 254.000 EUR

Till Jardines de Monte solana

Recidencial Los Estaños Beach Guardamar

Costa Blanca

Välkomna till det populära området Gardamar! Här njuter vi av närheten till hav, shopping, nöjen och trevliga restauranger. Välkomna att höra av er till mäklaren för mer information.

BOAREA: 90,95 m²

RUM: 4

PRIS: 149.000 EUR

Till Recidencial Los Estaños Beach Guardamar

Villa Campoamor, Costa Blanca

Campoamor

Välkomna till Campoamor, varje golfares dröm. Här erbjuds nyproducerade villor med soldäck, stor uteplats och privat pool. Husen har modern planlösning och exklusiva materialval. Här har man nära till golfbanor, havet och all tänkbar service. Kontakta oss för mer information.

BOAREA: 114 m²

RUM: 2

PRIS: 425.000 EUR

Till Villa Campoamor, Costa Blanca