Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Lugna Gatan 76

Malmö

Lugnet

Hissen från markplan tar oss upp till tredje våningen där denna smakfullt renoverade trea som kan byggas om till fyra är belägen. Här välkomnar generösa sällskapsytor, kök med matplats, två sovrum, två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare, inglasad balkong och gott om förvaring. Välskött förening med inhägnad gård och underjordiskt garage. Här bor man lugnt och skönt trots det centrala läget, på promenadavstånd till Triangeln, förskolor, parker och all tänkbar närservice. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 93 m²

RUM: 3

AVGIFT: 6.171 kr

PRIS: 3.245.000 kr

Till Lugna Gatan 76

Fritidshus

Clarkiagången 44, Jägershill sommarstad 2

Malmö

Jägershill sommarstad 2

På lugn hörntomt, granne med den porlande Risebergabäcken ligger denna charmiga kolonistuga. Härlig trädgård med stor gräsmatta, plommon-, äppel- och körsbärsträd. Stugan bjuder på vardagsrum, sovrum, kök och badrum med dusch. På tomten finns även ett friliggande förråd och stenbelagd uteplats under skärmtak. Inbjudande koloniförening med bland annat föreningshus, bibliotek, dansbana samt en idrottsplats med dusch, boule, minigolf och fotbollsplan. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

PRIS: 450.000 kr

Till Clarkiagången 44, Jägershill sommarstad 2

Senast sålda

Estlandsgatan 5C

Malmö

Dalaplan / Mobilia / Helenehol

På tredje våningen ligger denna ljusa, väldisponerade tvåa som är fri från insyn och som bjuder på grönskande utsikt åt båda hållen. Lägenheten bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, fräscht kök med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med badkar och rymlig hall med bra förvaring. Här bor man i välskött förening med de stora renoveringarna gjorda, gemensam el (vilket resulterar i låga driftskostnader) och stor, grönskande innergård. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 59,1 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5C

Balsamingatan 22, Område B, Nr 152

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Balsamingatan 22. Här välkomnar en insynsskyddad trädgård som kantas av thujahäck och staket. Inbjudande trädgård med gräsmatta, rhododendron, äppelträd och plommonträd. Här finns även ett växthus, plåtförråd och en pool ovan mark om 3 x 6 meter som ingår i köpet. Det trevliga huset har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. Här bjuds det på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, rofyllt sovrum, badrum med dusch och stort uterum med utgång till trädgården med uteplats. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 35 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 22, Område B, Nr 152