Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Kapellplan 7

Malmö

Triangeln

På tredje våningen ligger denna ljusa, välplanerade 1,5:a som bjuder på snyggt renoverat kök med stor matplats, luftigt rum med fönster i två väderstreck och helkaklat badrum. Lägenheten har ljusa väggar, vackra golv, generös takhöjd, härligt ljusinsläpp och fina takrosetter. Toppläge med närhet till det mesta. Välkommen!

BOAREA: 41,2 m²

RUM: 1,5

AVGIFT: 2.320 kr

PRIS: 1.495.000 kr

Till Kapellplan 7

Nobelvägen 147 M

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på nyrenoverat badrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i välskött HSB-förening med närhet till det mesta och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.135 kr

PRIS: 1.275.000 kr

Till Nobelvägen 147 M

Arkitektgatan 23

Malmö

Södertorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på rymligt kök med matplats, två bra sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum, separat gäst-wc, tvättstuga samt gott om förvaring. Belägen i stabil med välskött förening på lugnt och grönskande läge. Välkommen på visning!

BOAREA: 84 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.577 kr

PRIS: 1.795.000 kr

Till Arkitektgatan 23

Karolingatan 30

Malmö

Vita Höja

Välkomna till denna totalrenoverade trea med inglasad balkong belägen på tredje våningen. Detta är ett boende för den kräsne med ekparkett som löper genom hela lägenheten, nyrenoverade badrum och ett fantastiskt kök som också har genomgått en totalrenovering 2018. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

BOAREA: 85 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.658 kr

PRIS: 1.495.000 kr

Till Karolingatan 30

Senast sålda

Petrus väg 10

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

Till Petrus väg 10

Henrik Wranérsgatan 1 B

Malmö

Ribersborg

Hissen från markplan tar oss upp till sjunde våningen där denna lägenhet som badar i ljus bjuder på stilrent renoverat kök med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

BOAREA: 95 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1 B

Rantzowgatan 11 A

Malmö

Kirseberg

Denna ljusa, luftiga etta bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med öppen planlösning mot rummet, renoverat badrum med badkar och bra förvaring i klädkammaren. Generöst ljusinsläpp, vita väggar och ekparkett. Belägen i grönskande omgivningar på lugna Kirseberg i stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 35,5 m²

RUM: 1

Till Rantzowgatan 11 A