Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Östervärnsgatan 12 B

Malmö

Värnhem

På andra våningen ligger denna genomgående tvåa som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i stabil och välskött förening på omåttligt populärt läge. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 49,5 m²

RUM: 2

AVGIFT: 2.515 kr

PRIS: 1.295.000 kr

Till Östervärnsgatan 12 B

Branteviksgatan 4 D

Malmö

Östra Sorgenfri

En halv trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, helt nyrenoverat kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Lägg därtill rofyllt sovrum och helkaklat badrum. Här bor du dessutom i en stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.495 kr

PRIS: 995.000 kr

Till Branteviksgatan 4 D

Jespersgatan 22

Malmö

Sofielund

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2,5

AVGIFT: 3.969 kr

PRIS: 649.000 kr

Till Jespersgatan 22

Sofierogatan 4 A

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa trea som bjuder på stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum, renoverat badrum och gott om förvaring. Här bor man i välskött förening med många tunga renoveringar gjorda. Lugnt område i grönskande omgivningar med närhet till mycket.

BOAREA: 73 m²

RUM: 3

AVGIFT: 3.779 kr

PRIS: 1.345.000 kr

Till Sofierogatan 4 A

Senast sålda

Branteviksgatan 28

Malmö

Östra Sorgenfri

Hissen tar oss upp till fjärde våningen där denna välplanerade trea bjuder på snyggt kök i vitt med stor matplats, rymligt renoverat badrum, luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum med utgång till stor balkong i västerläge och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar i välskött förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 79,5 m²

RUM: 3

Till Branteviksgatan 28

Von Lingens väg 94

Malmö

Rosengård

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med matplats, rymligt vardagsrum, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, två bra sovrum och gott om förvaring. Här bor man nära kommunikationer och närservice med gård med grill- och lekplats utanför dörren. Välkommen!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

Till Von Lingens väg 94

Trelleborgsgatan 20 A

Malmö

Nobel / Folkets Park

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på renoverat kök, rymligt vardagsrum med fransk balkong, två bra sovrum och helkaklat badrum i dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

Till Trelleborgsgatan 20 A

Möllevångsgatan 27B

Malmö

Triangeln / Rådmansvången

Välkomna upp till andra våningen på populära Rådmansvången som är beläget i hjärtat av Malmö. Lägenheten är stilfull med renoverat kök och badrum från 2008-2009 resp 2011. Här bor du centralt i Malmö med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 60 m²

RUM: 2

Till Möllevångsgatan 27B