Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Östervärnsgatan 12 B

Malmö

Värnhem

På andra våningen ligger denna genomgående tvåa som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i stabil och välskött förening på omåttligt populärt läge. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 49,5 m²

RUM: 2

AVGIFT: 2.515 kr

PRIS: 1.295.000 kr

Till Östervärnsgatan 12 B

Karolingatan 30

Malmö

Vita Höja

Välkomna till denna totalrenoverade trea med inglasad balkong belägen på tredje våningen. Detta är ett boende för den kräsne med ekparkett som löper genom hela lägenheten, nyrenoverade badrum och ett fantastiskt kök som också har genomgått en totalrenovering 2018. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

BOAREA: 85 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.658 kr

PRIS: 1.495.000 kr

Till Karolingatan 30

Villa

Petrus väg - etapp 1

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

PRIS: 2.595.000 kr

Till Petrus väg - etapp 1

Senast sålda

Sofierogatan 4 A

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa trea som bjuder på stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum, renoverat badrum och gott om förvaring. Här bor man i välskött förening med många tunga renoveringar gjorda. Lugnt område i grönskande omgivningar med närhet till mycket.

BOAREA: 73 m²

RUM: 3

Till Sofierogatan 4 A

Jespersgatan 22

Malmö

Sofielund

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2,5

Till Jespersgatan 22

Gånglåtsvägen 111 G

Malmö

Kastanjegården

En trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ljust vardagsrum med utgång till balkong, stort badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Unikt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt nästa boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Gånglåtsvägen 111 G