Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Klubbegatan 6 C

Malmö

Håkanstorp

På lugnt läge mot innergården ligger denna kvadratsmarta etta som bjuder på rymligt rum med sovalkov, separat renoverat kök, smakfullt renoverat badrum från 2013 och gott om förvaring. Här bor man i stabil bostadsrättsförening med bekvämligheter såsom övernattningslägenhet och festlokal. Välkommen på visning!

BOAREA: 33 m²

RUM: 1

AVGIFT: 1.790 kr

PRIS: 685.000 kr

Till Klubbegatan 6 C

Gånglåtsvägen 111 G

Malmö

Kastanjegården

En trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ljust vardagsrum med utgång till balkong, stort badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Unikt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt nästa boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.170 kr

PRIS: 849.000 kr

Till Gånglåtsvägen 111 G

Jespersgatan 22

Malmö

Sofielund

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2,5

AVGIFT: 3.969 kr

PRIS: 649.000 kr

Till Jespersgatan 22

Sofierogatan 4 A

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa trea som bjuder på stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum, renoverat badrum och gott om förvaring. Här bor man i välskött förening med många tunga renoveringar gjorda. Lugnt område i grönskande omgivningar med närhet till mycket.

BOAREA: 73 m²

RUM: 3

AVGIFT: 3.779 kr

PRIS: 1.345.000 kr

Till Sofierogatan 4 A

Senast sålda

Morkullevägen 46

Lomma

Alfredshäll

Förbesiktigat! Välplanerad enplansvilla med generösa sociala ytor, två badrum, tre-fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, garage med förrådsdel och lättskött trädgård. Här bor man på lugn återvändsgata i barnvänligt område nära skola och förskola. Möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 128 m²

RUM: 6

Till Morkullevägen 46

Humanistgatan 4B

Malmö

Söderkulla / Eriksfält

Hissen tar oss upp till tredje våningen där denna härliga lägenhet bjuder på renoverat kök med diskmaskin, stort sovrum, luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och hall med bra förvaring. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 57,5 m²

RUM: 2

Till Humanistgatan 4B

Lantmannagatan 4 C

Malmö

Nobeltorget/Annelund

En halv trappa upp ligger denna kvadratsmarta 1,5:a. Här erbjuds ett rymligt och lättmöblerat rum med stort fönsterparti, stilrent kök i med vita skåpsluckor och nya vitvaror från 2017. Lägenheten är genomgående och har nymålade vita väggar samt nyslipade brädgolv. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet!

BOAREA: 39 m²

RUM: 1,5

Till Lantmannagatan 4 C