Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Östra förstadsgatan 17C

Malmö

Slussen

Hissen leder upp till våning 5 där denna väldisponerade lägenhet som precis totalrenoverats bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, två sovrum, inglasad balkong och goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in och trivas! Toppläge nära all tänkbar närservice i välskött förening med god ekonomi och inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 73,5 m²

RUM: 3

AVGIFT: 4.822 kr

PRIS: 2.595.000 kr

Till Östra förstadsgatan 17C

Lindeborgsgatan 297

Malmö

Lindeborg

I barnvänligt område på utmärkt pendlingsläge ligger denna gaveltrea högst upp i hus med hiss från markplan. Lägenheten har två rymliga sovrum, ett luftigt kök med utgång till stor inglasad balkong, renoverat badrum, stort vardagsrum och gott om förvaring i den stora klädkammaren. Att det finns fönster åt två väderstreck med fri utsikt gör att lägenheten är ljus och luftig. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

AVGIFT: 5.507 kr

PRIS: 1.895.000 kr

Till Lindeborgsgatan 297

Villa

Fru Alstad byaväg 404-5

Trelleborg

Fru Alstad

På högt läge i mysiga Fru Alstad ligger denna stora villa som från början varit sex små hus från 1600-talet. Villan bjuder på upp till sju sovrum, stora sällskapsytor, rymligt kök, två badrum, två gäst-wc, festvåning, uterum och gott om förvaring. Här finns även personbils-, storbilsgarage och inbjudande trädgård. Välkommen!

BOAREA: 381 m²

RUM: 9

PRIS: 3.995.000 kr

Till Fru Alstad byaväg 404-5

Fritidshus

D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281

Malmö

Stoplalösa sommarstad

Välkommen till Stolpalösa sommarstad och denna närkoloni på en av de största tomterna i området om 300 kvadratmeter. Här finns härliga trädgårds- och odlingsytor samt stor, inbjudande gräsmatta i soligt söderläge. På tomten finns en mysig stuga om 15 kvadratmeter, växthus och förråd för trädgårdsredskap. Här finns även två uteplatser, en i österläge och en i västerläge. På tomten finns många olika växter, både blommor och ätbart, hela fem fruktträd samt flera rabatter och trädgårdsland. Välkommen till en grön oas nära Hyllie och Lindeborg!

BOAREA: 15 m²

RUM: 1

PRIS: 295.000 kr

Till D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281

Senast sålda

Rosengrens gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

En halv trappa upp ligger denna stora trea med villakänsla. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort kök med matplats och inredning från Vedum, två bra sovrum, badrum med tvättdel, gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i stabil, välskött förening som inte höjt avgifterna sedan 2015. Föreningen har en inbjudande innergård och i byggnaden finns garage där varje lägenhet är garanterad en plats. Här bor man granne med havet och med mataffärer, gym, park, restauranger och caféer i närområdet. Ingen förhandsvisning kommer ske. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 91 m²

RUM: 3

Till Rosengrens gata 25

Saarisvägen 12A

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till våning fyra där denna väldisponerade tvåa bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägenheten bjuder på många fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, brädgolv och originaldörrar. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Stabil, välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,7 m²

RUM: 2

Till Saarisvägen 12A