Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Solvändegatan 1D

Malmö

Almhög / Eriksfält

En halv trappa upp ligger denna välplanerade etta som bjuder på rum med kokvrå med utgång till balkong som vetter mot innergården, hall med bra förvaringsmöjligheter och badrum med dusch. Här bor man på lugnt läge, i stabil, välskött förening med låg boendekostnad. I månadsavgiften ingår dessutom bredband, bostadsrättstillägget för hemförsäkringen och föreningen har gemensam el. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 21,5 m²

RUM: 1

AVGIFT: 1.615 kr

PRIS: 495.000 kr

Till Solvändegatan 1D

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.052 kr

PRIS: 1.595.000 kr

Till Disponentgatan 5

Senast sålda

Östra Varvsgatan 16A

Malmö

Västra Hamnen

På andra våningen ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på luftiga sällskapsytor, stilrent Marbodalkök två bra sovrum, badrum med tvättdel och gott om förvaring. Lägenheten har både balkong i västerläge och två franska balkonger. Förening med inbjudande innergård, underjordiskt garage och två övernattningsrum. Här är det nära till både hav, parker, affärer och skolor. Välkommen på visning!

BOAREA: 72,5 m²

RUM: 3

Till Östra Varvsgatan 16A

Henrik wranérsgatan 1C

Malmö

Ribersborg

Hissen leder upp till femte våningen där denna rymliga tvåa bjuder på charmigt originalkök med matplats, stilrent renoverat badrum, rymligt sovrum, stort vardagsrum och balkong med kvällssol samt havsutsikt. Här bor man i välskött förening med trevlig innergård och garage i fastigheten. Toppläge nära både havet och parker.

BOAREA: 68 m²

RUM: 2

Till Henrik wranérsgatan 1C

Rosendalsvägen 6

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna genomgående tvåa bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och rymligt sovrum. Belägen i stabil förening med friköpt tomt på bra läge med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,4 m²

RUM: 2

Till Rosendalsvägen 6

Uddeholmsgatan 32B

Malmö

Lönngården

I grönskande omgivningar ligger denna välplanerade etta med snyggt renoverat kök i vitt med köksö, naturlig plats för säng samt matplats, smakfullt renoverat badrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med bland annat gym, festlokal och spa-avdelning. Den här lägenheten vill man inte missa, varmt välkommen på visning!

BOAREA: 27 m²

RUM: 1

Till Uddeholmsgatan 32B