Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Serenadgatan 41

Malmö

Högaholm

Två trappor upp ligger denna välplanerade fyra som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, trevligt kök med stor matplats och bra förvaringsmöjligheter. Välhållen lägenhet med fina ytskikt. Här bor du dessutom i grönskande områden med goda kommunikationer runt knuten. Välkommen på visning!

BOAREA: 99,5 m²

RUM: 4

AVGIFT: 4.562 kr

PRIS: 1.395.000 kr

Till Serenadgatan 41

Villa

Solbogatan 37

Malmö

Videdal

På barnvänliga Videdal ligger detta hus som bjuder på generösa sällskapsytor, tre sovrum, badrum, goda förvaringsmöjligheter och rymlig källare. Huset har även uterum, garage med förrådsdel och insynsskyddad trädgård med två trädäck. Nära grönområden, lekplats och populär skola. Välkommen!

BOAREA: 105 m²

RUM: 4

PRIS: 3.495.000 kr

Till Solbogatan 37

Senast sålda

Botildenborgsvägen 13 A

Malmö

Västra Kattarp

Välkommen till 62 välplanerade kvadratmeter som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rymligt sovrum, renoverat badrum med dusch, ytterligare ett mindre rum som kan användas till kontor eller sovrum samt gott om förvaring. Lugnt område med närhet till affärer och goda kommunikationer!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2,5

Till Botildenborgsvägen 13 A

Rödkullastigen 6 F

Malmö

Almhög / Eriksfält

Högst upp i huset ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt läge med fri utsikt och båda hållen i stabil HSB-förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,5 m²

RUM: 2

Till Rödkullastigen 6 F