Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Scaniaplatsen 5

Malmö

Västra Hamnen

Med havet och badmöjligheter utanför porten ligger denna tvåa som bjuder på socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, rofyllt sovrum, badrum med tvättmöjligheter och balkong i söderläge. Här bor man tyst och lugnt nära affärer, gym, parker, city och med bra pendlingsmöjligheter. Varmt välkommen!

BOAREA: 51 m²

RUM: 2

AVGIFT: 2.936 kr

PRIS: 2.295.000 kr

Till Scaniaplatsen 5

Möllevångsgatan 27B

Malmö

Triangeln / Rådmansvången

Välkomna upp till andra våningen på populära Rådmansvången som är beläget i hjärtat av Malmö. Lägenheten är stilfull med renoverat kök och badrum från 2008-2009 resp 2011. Här bor du centralt i Malmö med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 60 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.428 kr

PRIS: 1.895.000 kr

Till Möllevångsgatan 27B

Gård

Perstorpsvägen 95

Vellinge

Norra Håslöv

Förbesiktigat! Med skog och ängar som närmaste grannar men med Vellinge 10 minuter bort på cykel ligger denna villa som totalrenoverats med charmen bevarad. Mycket mark ger många möjligheter såsom anläggning av hästgård, egen verksamhet eller kanske avstyckning. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 245 m²

RUM: 8

PRIS: 7.295.000 kr

Till Perstorpsvägen 95

Senast sålda

Krankajen 34

Malmö

Dockan

I välskött förening som sänkt avgiften föregående år ligger denna hörntvåa som kan byggas om till trea Lägenheten har en takhöjd om 3,4 meter och bjuder på fri havsutsikt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong med havsutsikt, rymligt sovrum, stort badrum och gott om förvaring. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 2

Till Krankajen 34