Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Klarinettgränden 7 A

Lund

Östra Torn

På grönskande Östra Torn med närhet till LTH och ESS ligger denna välplanerade minitvåa som renoverats på smakfullt sätt de senaste åren. Lägenheten bjuder på renoverat badrum, kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum samt både balkong och uteplats. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 37 m²

RUM: 2

AVGIFT: 1.979 kr

PRIS: 1.495.000 kr

Till Klarinettgränden 7 A

Lönngatan 54 E

Malmö

På andra våningen ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, renoverat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

AVGIFT: 2.968 kr

PRIS: 825.000 kr

Till Lönngatan 54 E

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.052 kr

PRIS: 1.695.000 kr

Till Disponentgatan 5

Stora Högestensgatan 2

Malmö

Limhamn / Victoria Park

Högst upp i huset ligger den här välplanerade tvåan med härlig utsikt. Lägenheten bjuder på rymliga sociala ytor med öppen planlösning, stor balkong, rofyllt sovrum, snyggt badrum och gott om förvaring. På Four Gardens bor man med alla tänkbara bekvämligenheter såsom spa, gym, lounge och bio. Välkommen!

BOAREA: 64,7 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.568 kr

PRIS: 2.675.000 kr

Till Stora Högestensgatan 2

Villa

Fru Alstad Byaväg 404-5

Trelleborg

Fru Alstad

På högt läge i mysiga Fru Alstad ligger denna stora villa som från början varit sex små hus från 1600-talet. Villan bjuder på upp till sju sovrum, stora sällskapsytor, rymligt kök, två badrum, två gäst-wc, festvåning, uterum och gott om förvaring. Här finns även personbils-, storbilsgarage och inbjudande trädgård. Välkommen!

BOAREA: 381 m²

RUM: 9

PRIS: 3.995.000 kr

Till Fru Alstad Byaväg 404-5

Senast sålda

Blåvingegatan 35

Svedala

Tofta

I populära HSB Brf Tofta ligger denna marklägenhet som bjuder på rymligt kök med matplats, luftigt vardagsrum med utgång till trädgård, två bra sovrum, stort badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Barnvänligt och grönskande område. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 88,5 m²

RUM: 3

Till Blåvingegatan 35