Hus och bostadsrätter till salu

Här hittar ni alla bostadsrätter och hus som är till salu via Bostadsagenten just nu. Välj att titta på Malmö eller något annat område där ni är intresserad av att köpa bostad. Ni kan också välja att bara se bostadsrätter, villor, fritidshus eller tomter för sig.

Köp bostad via Bostadsagenten

År ni intresserad av ett objekt, klicka på det för närmre information. Har ni någon fråga är ni såklart alltid välkommen att kontakta oss.

Lägenhet (BR)

Uddeholmsgatan 32B

Malmö

Lönngården

I grönskande omgivningar ligger denna välplanerade etta med snyggt renoverat kök i vitt med köksö, naturlig plats för säng samt matplats, smakfullt renoverat badrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med bland annat gym, festlokal och spa-avdelning. Den här lägenheten vill man inte missa, varmt välkommen på visning!

BOAREA: 27 m²

RUM: 1

AVGIFT: 1.969 kr

PRIS: 695.000 kr

Till Uddeholmsgatan 32B

Rosendalsvägen 6

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna genomgående tvåa bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och rymligt sovrum. Belägen i stabil förening med friköpt tomt på bra läge med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,4 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.215 kr

PRIS: 995.000 kr

Till Rosendalsvägen 6

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

AVGIFT: 3.052 kr

PRIS: 1.595.000 kr

Till Disponentgatan 5

Senast sålda

Dockgatan 23

Malmö

En av få tvåor i Dockan utan insyn och med en naturlig plats för soffa och TV. Hissen leder upp till femte våningen där denna ljusa tvåa med fantastisk och fri utsikt ligger. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, rymligt sovrum med både klädkammare och skjutdörrsgarderob, balkong om hela åtta kvadratmeter i västerläge och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och kraftigt amorterar extra på lånen. Välkommen!

BOAREA: 52 m²

RUM: 2

Till Dockgatan 23