Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Klarinettgränden 7 A

Lund

Östra Torn

På grönskande Östra Torn med närhet till LTH och ESS ligger denna välplanerade minitvåa som renoverats på smakfullt sätt de senaste åren. Lägenheten bjuder på renoverat badrum, kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum samt både balkong och uteplats. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 37 m²

RUM: 2

Till Klarinettgränden 7 A

Branteviksgatan 5 A

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På våning 9 ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rofyllt sovrum, kök med matplats, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk utsikt över takåsar och Turning Torso. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välkommen på visning!

BOAREA: 51 m²

RUM: 2

Till Branteviksgatan 5 A

Ormvråksgatan 11

Malmö

Söderkulla

Hissen leder upp till femte våningen där denna välplanerade tvåa bjuder på rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, hall med bra förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum och badrum med badkar. Lägenheten är i behov av renovering, här ges köparen möjlihet att sätta sig egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 59,5 m²

RUM: 2

Till Ormvråksgatan 11

Lönngatan 54 F

Malmö

Lönngården

En halv trappa upp ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 F

Lönngatan 54 E

Malmö

På andra våningen ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, renoverat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 E

Arkitektgatan 53

Malmö

Södertorp

Hissen leder upp till femte våningen där denna rymliga, välplanerade tvåa bjuder på snyggt kök med matplats från 2018, rymligt vardagsrum, rofyllt sovrum med utgång till inglasad balkong badrum med badkar och gott om förvaring. Lugnt område och välskött förening med bland annat gym och andra gemensamhetslokaler. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Arkitektgatan 53

Lertegelvägen 96

Malmö

Oxie

I centrala Oxie ligger detta bostadsrättsradhus i två plan som bjuder på fyra sovrum, två badrum, rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, tvättstuga, uterum och två uteplatser. I området finns mataffärer, förskola, skolor, grönområden, tågstation och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 125 m²

RUM: 5

Till Lertegelvägen 96

Baskemöllegatan 5 B

Malmö

Nobel/ Östra Sorgenfri

Välkommmen till denna smakfullt renoverade tvåa som bjuder på snyggt kök i vitt med matplats, renoverat badrum med dusch, luftigt vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och gott om förvaring. Lägenheten har bredspacklade, vita väggar och fina golv. Populärt område nära Möllan och Folkets Park!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Baskemöllegatan 5 B

Blåvingegatan 35

Svedala

Tofta

I populära HSB Brf Tofta ligger denna marklägenhet som bjuder på rymligt kök med matplats, luftigt vardagsrum med utgång till trädgård, två bra sovrum, stort badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Barnvänligt och grönskande område. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 88,5 m²

RUM: 3

Till Blåvingegatan 35

Villa

Bagarevägen 10

Staffanstorp

Borggård

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

BOAREA: 122 m²

RUM: 5

Till Bagarevägen 10