Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Kristianstadsgatan 17 C, gårdshuset

Malmö

Möllan / Folkets Park

På lugnt läge på innergården ligger denna ljusa etta som bjuder på kök med matplats, luftigt rum med generöst ljusinsläpp och badrum med dusch. Lägenheten har generös takhöjd, vackert mörkbetsat brädgolv, djupa fönsternischer och kakelugn. Perfekt läge med Möllan och Folkets Park utanför porten. Välkommen!

BOAREA: 31 m²

RUM: 1

Till Kristianstadsgatan 17 C, gårdshuset

Kronborgsvägen 15 B

Malmö

Pildammarna / Fågelbacken

Hissen tar oss högst upp till fjärde våningen där denna tvåa bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaring och matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum och gott om förvaring. Lägenheten är i behov av renovering - här ges köparen möjlighet att skapa sitt drömboende. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 56 m²

RUM: 2

Till Kronborgsvägen 15 B

Lönngatan 46 B

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna renoverade lägenhet som bjuder på rymligt kök i vitt med matplats, snyggt renoverat badrum, halva som lämpar sig perfekt som sovdel, luftigt vardagsrum och stor klädkammare. Hör bor man med grönskande omgivningar i välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 47 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 46 B

Sjöblads väg 15

Malmö

Rosengård

På åttonde våningen ligger denna ljusa trea som bjuder på rymligt kök med matplats och utgång till balkong, två bra sovrum, badrum med badkar, gäst-wc, rymligt vardagsrum, bra förvaring och stor inglasad balkong. Här bor man i välskött HSB-förening i grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 79,5 m²

RUM: 3

Till Sjöblads väg 15

Baskemöllegatan 6 C

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På andra våningen ligger denna ljusa trea som bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, helkaklat badrum, två luftiga sovrum, rymligt vardagsrum, stor balkong och gott om förvaring. Extremt välskött, nästintill skuldfri förening med de stora renoveringarna gjorda och trevlig innergård. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 72,5 m²

RUM: 3

Till Baskemöllegatan 6 C

Baskemöllegatan 4 C

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På andra våningen ligger denna genomgående lägenhet som bjuder på kök med matplats, rofyllt sovrum, badrum som renoverades 2006, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge och gott om förvaring. Lägenheten i behov av renovering men har stor potential. Här bor man på lugnt läge i välskött, privat förening.

BOAREA: 61,5 m²

RUM: 2

Till Baskemöllegatan 4 C

Solters Plan 1 B

Malmö

Triangeln

På fjärde våningen med hiss ligger denna välplanerade tvåa som bjuder luftigt vardagsrum med utgång till balkong, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med dusch och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man mitt i stan men på lugn återvändsgata i stabil förening med mysig gårdsmiljö. Välkommen!

BOAREA: 50 m²

RUM: 2

Till Solters Plan 1 B

Idaborgsgatan 51

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa trea som bjuder på renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum, badkar med badkar och gott om förvaring. Här bor man i välskött föreningen med många tunga renoveringar gjorda. Lugnt område i grönskande omgivningar med närhet till mycket.

BOAREA: 70 m²

RUM: 3

Till Idaborgsgatan 51

Blekingsborgsgatan 3 A

Malmö

Blekingsborg / Mobilia

Välkommen till 62 ljusa kvadratmeter som bjuder på kök i vitt, halva med stor matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch, rofyllt sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Utanför porten ligger föreningens fina, grönskande gård och här bor man granne med Mobilia!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2,5

Till Blekingsborgsgatan 3 A

Villa

Ripvidegatan 17

Malmö

Videdal

På återvändsgata på populära Videdal ligger detta enplanshus som de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Välplanerade ytor i kombination med lättskött och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge.Nära grönområden, lekplats och populär skola. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.Välkommen på visning!

BOAREA: 98 m²

RUM: 4

Till Ripvidegatan 17