Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Branteviksgatan 28

Malmö

Östra Sorgenfri

Hissen tar oss upp till fjärde våningen där denna välplanerade trea bjuder på snyggt kök i vitt med stor matplats, rymligt renoverat badrum, luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum med utgång till stor balkong i västerläge och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar i välskött förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 79,5 m²

RUM: 3

Till Branteviksgatan 28

Möllevångsgatan 27B

Malmö

Triangeln / Rådmansvången

Välkomna upp till andra våningen på populära Rådmansvången som är beläget i hjärtat av Malmö. Lägenheten är stilfull med renoverat kök och badrum från 2008-2009 resp 2011. Här bor du centralt i Malmö med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 60 m²

RUM: 2

Till Möllevångsgatan 27B

Sofierogatan 4 A

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa trea som bjuder på stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum, renoverat badrum och gott om förvaring. Här bor man i välskött förening med många tunga renoveringar gjorda. Lugnt område i grönskande omgivningar med närhet till mycket.

BOAREA: 73 m²

RUM: 3

Till Sofierogatan 4 A

Klubbegatan 6 C

Malmö

Håkanstorp

På lugnt läge mot innergården ligger denna kvadratsmarta etta som bjuder på rymligt rum med sovalkov, separat renoverat kök, smakfullt renoverat badrum från 2013 och gott om förvaring. Här bor man i stabil bostadsrättsförening med bekvämligheter såsom övernattningslägenhet och festlokal. Välkommen på visning!

BOAREA: 33 m²

RUM: 1

Till Klubbegatan 6 C

Trelleborgsgatan 20 A

Malmö

Nobel / Folkets Park

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på renoverat kök, rymligt vardagsrum med fransk balkong, två bra sovrum och helkaklat badrum i dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

Till Trelleborgsgatan 20 A

Von Lingens väg 94

Malmö

Rosengård

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med matplats, rymligt vardagsrum, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, två bra sovrum och gott om förvaring. Här bor man nära kommunikationer och närservice med gård med grill- och lekplats utanför dörren. Välkommen!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

Till Von Lingens väg 94

Gånglåtsvägen 111 G

Malmö

Kastanjegården

En trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ljust vardagsrum med utgång till balkong, stort badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Unikt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt nästa boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Gånglåtsvägen 111 G

Branteviksgatan 4 D

Malmö

Östra Sorgenfri

En halv trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, helt nyrenoverat kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Lägg därtill rofyllt sovrum och helkaklat badrum. Här bor du dessutom i en stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56 m²

RUM: 2

Till Branteviksgatan 4 D

Jespersgatan 22

Malmö

Sofielund

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2,5

Till Jespersgatan 22

Nobelvägen 111 B

Malmö

Nobel

På våning sex med hiss ligger denna ljusa lägenhet på lugnt läge i gårdshuset. Lägenheten bjuder på smakfullt renoverat badrum, kök med matplats, bra förvaring och vardagsrum med utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt. Här bor man i välskött förening nära all tänkbar närservice. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 52,5 m²

RUM: 2

Till Nobelvägen 111 B