Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Dockgatan 23

Malmö

En av få tvåor i Dockan utan insyn och med en naturlig plats för soffa och TV. Hissen leder upp till femte våningen där denna ljusa tvåa med fantastisk och fri utsikt ligger. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, rymligt sovrum med både klädkammare och skjutdörrsgarderob, balkong om hela åtta kvadratmeter i västerläge och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och kraftigt amorterar extra på lånen. Välkommen!

BOAREA: 52 m²

RUM: 2

Till Dockgatan 23

Västra Skrävlingevägen 117

Malmö

Gula Höja

På andra våningen ligger denna genomgående trea som bjuder på stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rymligt kök med matplats, två bra sovrum, badrum, gäst-wc och gott om förvaring. Lägenheten har renoveringsbehov, här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

BOAREA: 80,5 m²

RUM: 3

Till Västra Skrävlingevägen 117

Rosendalsvägen 6

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna genomgående tvåa bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och rymligt sovrum. Belägen i stabil förening med friköpt tomt på bra läge med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,4 m²

RUM: 2

Till Rosendalsvägen 6

Uddeholmsgatan 32B

Malmö

Lönngården

I grönskande omgivningar ligger denna välplanerade etta med snyggt renoverat kök i vitt med köksö, naturlig plats för säng samt matplats, smakfullt renoverat badrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med bland annat gym, festlokal och spa-avdelning. Den här lägenheten vill man inte missa, varmt välkommen på visning!

BOAREA: 27 m²

RUM: 1

Till Uddeholmsgatan 32B

Östra Varvsgatan 16A

Malmö

Västra Hamnen

På andra våningen ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på luftiga sällskapsytor, stilrent Marbodalkök två bra sovrum, badrum med tvättdel och gott om förvaring. Lägenheten har både balkong i västerläge och två franska balkonger. Förening med inbjudande innergård, underjordiskt garage och två övernattningsrum. Här är det nära till både hav, parker, affärer och skolor. Välkommen på visning!

BOAREA: 72,5 m²

RUM: 3

Till Östra Varvsgatan 16A

Disponentgatan 5

Malmö

S:t Knut / Rörsjöstaden

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

Till Disponentgatan 5

Solvändegatan 1D

Malmö

Almhög / Eriksfält

En halv trappa upp ligger denna välplanerade etta som bjuder på rum med kokvrå med utgång till balkong som vetter mot innergården, hall med bra förvaringsmöjligheter och badrum med dusch. Här bor man på lugnt läge, i stabil, välskött förening med låg boendekostnad. I månadsavgiften ingår dessutom bredband, bostadsrättstillägget för hemförsäkringen och föreningen har gemensam el. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 21,5 m²

RUM: 1

Till Solvändegatan 1D

Henrik wranérsgatan 1C

Malmö

Ribersborg

Hissen leder upp till femte våningen där denna rymliga tvåa bjuder på charmigt originalkök med matplats, stilrent renoverat badrum, rymligt sovrum, stort vardagsrum och balkong med kvällssol samt havsutsikt. Här bor man i välskött förening med trevlig innergård och garage i fastigheten. Toppläge nära både havet och parker.

BOAREA: 68 m²

RUM: 2

Till Henrik wranérsgatan 1C

Tornfalksgatan 4B

Malmö

Söderkulla

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna väldisponerade tvåa bjuder på snyggt kök med matplats, renoverat badrum med dusch, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter och stor, inglasad balkong som nås från både vardagsrummet samt sovrummet. Här bor man i välskött HSB-förening i grönskande omgivningar. Välkommen på visning!

BOAREA: 61 m²

RUM: 2

Till Tornfalksgatan 4B

Villa

Leifs väg 66

Lomma

Centralt - Bjärred

I barnvänligt område, på lugn återvändsgata ligger detta Wihlborgshus som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder idag på stort kök från HTH med matplats, rymligt vardagsrum, fem sovrum, renoverat badrum, renoverad gäst-wc och gott om förvaring. Härlig hörntomt i sydvästläge med stenbelagd uteplats i vinkel och trädgård som ritats av trädgårdsdesigner. Huset är förhandsbesiktigat. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 160 m²

RUM: 6

Till Leifs väg 66