Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Humanistgatan 4B

Malmö

Söderkulla / Eriksfält

Hissen tar oss upp till tredje våningen där denna härliga lägenhet bjuder på renoverat kök med diskmaskin, stort sovrum, luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och hall med bra förvaring. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 57,5 m²

RUM: 2

Till Humanistgatan 4B

Fylkinggatan 27 B

Malmö

Håkanstorp

På lugnt läge mot den fina gården ligger denna välplanerade etta som bjuder på rymligt rum med plats för både sovdel, matplats och soffa, vitt kök med utgång till balkong, helkaklat badrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i stabil förening med mycket god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 33 m²

RUM: 1

Till Fylkinggatan 27 B

Krankajen 34

Malmö

Dockan

I välskött förening som sänkt avgiften föregående år ligger denna hörntvåa som kan byggas om till trea Lägenheten har en takhöjd om 3,4 meter och bjuder på fri havsutsikt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong med havsutsikt, rymligt sovrum, stort badrum och gott om förvaring. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 2

Till Krankajen 34

Lantmannagatan 4 C

Malmö

Nobeltorget/Annelund

En halv trappa upp ligger denna kvadratsmarta 1,5:a. Här erbjuds ett rymligt och lättmöblerat rum med stort fönsterparti, stilrent kök i med vita skåpsluckor och nya vitvaror från 2017. Lägenheten är genomgående och har nymålade vita väggar samt nyslipade brädgolv. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet!

BOAREA: 39 m²

RUM: 1,5

Till Lantmannagatan 4 C

Klubbegatan 6 C

Malmö

Håkanstorp

På lugnt läge mot innergården ligger denna kvadratsmarta etta som bjuder på rymligt rum med sovalkov, separat renoverat kök, smakfullt renoverat badrum från 2013 och gott om förvaring. Här bor man i stabil bostadsrättsförening med bekvämligheter såsom övernattningslägenhet och festlokal. Välkommen på visning!

BOAREA: 33 m²

RUM: 1

Till Klubbegatan 6 C

Trelleborgsgatan 20 A

Malmö

Nobel / Folkets Park

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på renoverat kök, rymligt vardagsrum med fransk balkong, två bra sovrum och helkaklat badrum i dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

Till Trelleborgsgatan 20 A

Branteviksgatan 28

Malmö

Östra Sorgenfri

Hissen tar oss upp till fjärde våningen där denna välplanerade trea bjuder på snyggt kök i vitt med stor matplats, rymligt renoverat badrum, luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum med utgång till stor balkong i västerläge och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar i välskött förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 79,5 m²

RUM: 3

Till Branteviksgatan 28

Möllevångsgatan 27B

Malmö

Triangeln / Rådmansvången

Välkomna upp till andra våningen på populära Rådmansvången som är beläget i hjärtat av Malmö. Lägenheten är stilfull med renoverat kök och badrum från 2008-2009 resp 2011. Här bor du centralt i Malmö med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 60 m²

RUM: 2

Till Möllevångsgatan 27B

Von Lingens väg 94

Malmö

Rosengård

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med matplats, rymligt vardagsrum, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, två bra sovrum och gott om förvaring. Här bor man nära kommunikationer och närservice med gård med grill- och lekplats utanför dörren. Välkommen!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

Till Von Lingens väg 94

Villa

Morkullevägen 46

Lomma

Alfredshäll

Förbesiktigat! Välplanerad enplansvilla med generösa sociala ytor, två badrum, tre-fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, garage med förrådsdel och lättskött trädgård. Här bor man på lugn återvändsgata i barnvänligt område nära skola och förskola. Möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 128 m²

RUM: 6

Till Morkullevägen 46