Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Allétorget 2

Malmö

Hyllie

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående tvåan bjuder på rofyllt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, stilrent badrum med tvättdel och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö och gemensamma takterrasser. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 58,5 m²

RUM: 2

Till Allétorget 2

Serenadgatan 37

Malmö

Högaholm

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där den här tvåan bjuder på renoverat badrum med marmor, rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rofyllt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och möblerbar hall. Välskött förening med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 62,5 m²

RUM: 2

Till Serenadgatan 37

Statistgatan 20

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till åttonde och högsta våningen där denna rymliga, totalrenoverade gaveltvåa ligger. Bostaden bjuder på stilrent kök med matplats, smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rofyllt sovrum med klädkammare och möblerbar hall. Lägenheten har genomgående släta, vita väggar och vackert parkettgolv. Här är det bara att flytta rakt in. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 65,5 m²

RUM: 2

Till Statistgatan 20

Lindeborgsgatan 321

Malmö

Lindeborg

Här välkomnas du av en stor terrass där man kan sitta och njuta i eftermiddagssolen, dessutom bjuder lägenheten på liten trädgård och inglasad balkong. Lägenheten har tre rymliga sovrum, ett luftigt kök som bjuder in till umgänge, renoverat badrum, renoverad gästtoalett, stort vardagsrum med utgång till balkong och gott om förvaring i den stora klädkammaren samt i de tillhörande garderoberna. Att det finns fönster från tre håll gör att lägenheten är ljus. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Lindeborgsgatan 321

Estlandsgatan 5C

Malmö

Heleneholm

På tredje våningen ligger denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, rofyllt sovrum med inbyggda garderober, kök med vacker originalinredning och matplats, badrum med badkar samt möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 58,6 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5C

Carl Flormansgatan 17

Malmö

Bulltofta Friluftsstad

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna ljusa och väldisponerade trea ligger. Lägenheten bjuder på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor balkong, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande kvarter med närhet till närservice, förskolor och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 70 m²

RUM: 3

Till Carl Flormansgatan 17

Rosengrens gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

En halv trappa upp ligger denna stora trea med villakänsla. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort kök med matplats och inredning från Vedum, två bra sovrum, badrum med tvättdel, gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i stabil, välskött förening som inte höjt avgifterna sedan 2015. Föreningen har en inbjudande innergård och i byggnaden finns garage där varje lägenhet är garanterad en plats. Här bor man granne med havet och med mataffärer, gym, park, restauranger och caféer i närområdet. Ingen förhandsvisning kommer ske. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 91 m²

RUM: 3

Till Rosengrens gata 25

Ormvråksgatan 18

Malmö

Söderkulla

På andra våningen ligger denna gavelfyra som bjuder på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre bra sovrum (med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum), stor inglasad balkong med fri utsikt över grönområden, kök med bra förvaring, matplats, grovkök med torkskåp, badrum med badkar, gäst-wc och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Ormvråksgatan 18

Serenadgatan 40

Malmö

Högaholm

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på två rymliga sovrum med utgångar till inglasad balkong i västerläge, rymligt vardagsrum, rymligt kök med matplats, helkaklat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i välskötta HSB Brf Högaholm med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Serenadgatan 40

Saarisvägen 12A

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till våning fyra där denna väldisponerade tvåa bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägenheten bjuder på många fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, brädgolv och originaldörrar. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Stabil, välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,7 m²

RUM: 2

Till Saarisvägen 12A