Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Rantzowgatan 11 A

Malmö

Kirseberg

Denna ljusa, luftiga etta bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med öppen planlösning mot rummet, renoverat badrum med badkar och bra förvaring i klädkammaren. Generöst ljusinsläpp, vita väggar och ekparkett. Belägen i grönskande omgivningar på lugna Kirseberg i stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 35,5 m²

RUM: 1

Till Rantzowgatan 11 A

Nobelvägen 111 B

Malmö

Nobel

På våning sex med hiss ligger denna ljusa lägenhet på lugnt läge i gårdshuset. Lägenheten bjuder på smakfullt renoverat badrum, kök med matplats, bra förvaring och vardagsrum med utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt. Här bor man i välskött förening nära all tänkbar närservice. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 52,5 m²

RUM: 2

Till Nobelvägen 111 B

Gånglåtsvägen 111 G

Malmö

Kastanjegården

En trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ljust vardagsrum med utgång till balkong, stort badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Unikt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt nästa boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Gånglåtsvägen 111 G

Nobelvägen 147 M

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på nyrenoverat badrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i välskött HSB-förening med närhet till det mesta och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Nobelvägen 147 M

Henrik Wranérsgatan 1 B

Malmö

Ribersborg

Hissen från markplan tar oss upp till sjunde våningen där denna lägenhet som badar i ljus bjuder på stilrent renoverat kök med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

BOAREA: 95 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1 B

Humanistgatan 4 C

Malmö

Söderkulla / Eriksfält

På sjätte våningen ligger denna välplanerade etta som bjuder på rymligt kök med matplats, stort allrum med sovalkov och en inglasad balkong i västerläge. Stabil förening med god ekonomi. Utmärkt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 39,5 m²

RUM: 1

Till Humanistgatan 4 C

Kapellplan 7

Malmö

Triangeln

På tredje våningen ligger denna ljusa, välplanerade 1,5:a som bjuder på snyggt renoverat kök med stor matplats, luftigt rum med fönster i två väderstreck och helkaklat badrum. Lägenheten har ljusa väggar, vackra golv, generös takhöjd, härligt ljusinsläpp och fina takrosetter. Toppläge med närhet till det mesta. Välkommen!

BOAREA: 41,2 m²

RUM: 1,5

Till Kapellplan 7

Arkitektgatan 23

Malmö

Södertorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på rymligt kök med matplats, två bra sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum, separat gäst-wc, tvättstuga samt gott om förvaring. Belägen i stabil med välskött förening på lugnt och grönskande läge. Välkommen på visning!

BOAREA: 84 m²

RUM: 3

Till Arkitektgatan 23

Villa

Petrus väg 10

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

Till Petrus väg 10

Fritidshus

Balsamingatan 8

Malmö

Almåsa fritidsby

På en av områdets mest insynsskyddade tomter ligger denna gröna oas med mysig stuga. Stugan bjuder på veranda, kök i anslutning till vardagsrum, sovrum, dusch och separat byggnad med wc (mulltoa). Populär förening som anordnar flertalet aktiviteter. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 8