Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Östra Farmvägen 37 A

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

I stabil förening ligger denna gårdsvända etta som bjuder på lättmöblerat rum med utgång till inglasad balkong, renoverad kokvrå och helkaklat badrum med dusch. Här bor man på tyst läge med närhet till Möllan, Folkets Park och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 19 m²

RUM: 1

Till Östra Farmvägen 37 A

Bodekullsgatan 34 A

Malmö

Nobel

En halv trappa upp ligger denna ljusa, genomgående 2,5:a som bjuder på kök i vitt med stor, anslutande matplats i halvan, badrum i ljusa toner med badkar, rymligt vardagsrum med utgång till balkong och rofyllt sovrum. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 61 m²

RUM: 2,5

Till Bodekullsgatan 34 A

Tornfalksgatan 10B

Malmö

Söderkulla

Varmt välkomna till denna rymliga trea med en väldigt praktisk planlösning. En oslipad diamant med möjlighet att sätta sin egen prägel, bra förvaringsmöjligheter och en väldigt stor inglasad balkong som vetter mot den grönskande innergården. Ett lugnt område nära till service och bra kommunikationer.

BOAREA: 78 m²

RUM: 3

Till Tornfalksgatan 10B

Blekingsborgsgatan 3 G

Malmö

Blekingsborg / Mobilia

På andra våningen ligger denna ljusa etta som bjuder på kök med matplats, helkaklat badrum med dusch, luftigt rum med utgång till inglasad balkong i soligt västerläge. Lägenheten ligger på lugnt läge mot den välskötta, grönskande innergården i stabil HSB-förening. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 37 m²

RUM: 1

Till Blekingsborgsgatan 3 G

Kiviksgatan 8 C

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

Högst upp i huset ligger denna ljusa tvåa som bjuder på kök med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med dusch, luftigt vardagsrum med utgång till balkong och gott om förvaring. Lägenheten har ljusa väggar och fina originalgolv. Stabil förening med låg avgift belägen i grönskande kvarter. Välkommen!

BOAREA: 60,1 m²

RUM: 2

Till Kiviksgatan 8 C

Lönngatan 46 B

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna renoverade lägenhet som bjuder på rymligt kök i vitt med matplats, snyggt renoverat badrum, halva som lämpar sig perfekt som sovdel, luftigt vardagsrum och stor klädkammare. Hör bor man med grönskande omgivningar i välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 47 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 46 B

Sjöblads väg 15

Malmö

Rosengård

På åttonde våningen ligger denna ljusa trea som bjuder på rymligt kök med matplats och utgång till balkong, två bra sovrum, badrum med badkar, gäst-wc, rymligt vardagsrum, bra förvaring och stor inglasad balkong. Här bor man i välskött HSB-förening i grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 79,5 m²

RUM: 3

Till Sjöblads väg 15

Kristianstadsgatan 17 C, gårdshuset

Malmö

Möllan / Folkets Park

På lugnt läge på innergården ligger denna ljusa etta som bjuder på kök med matplats, luftigt rum med generöst ljusinsläpp och badrum med dusch. Lägenheten har generös takhöjd, vackert mörkbetsat brädgolv, djupa fönsternischer och kakelugn. Perfekt läge med Möllan och Folkets Park utanför porten. Välkommen!

BOAREA: 31 m²

RUM: 1

Till Kristianstadsgatan 17 C, gårdshuset

Kronborgsvägen 15 B

Malmö

Pildammarna / Fågelbacken

Hissen tar oss högst upp till fjärde våningen där denna tvåa bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaring och matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum och gott om förvaring. Lägenheten är i behov av renovering - här ges köparen möjlighet att skapa sitt drömboende. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 56 m²

RUM: 2

Till Kronborgsvägen 15 B

Baskemöllegatan 6 C

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På andra våningen ligger denna ljusa trea som bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, helkaklat badrum, två luftiga sovrum, rymligt vardagsrum, stor balkong och gott om förvaring. Extremt välskött, nästintill skuldfri förening med de stora renoveringarna gjorda och trevlig innergård. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 72,5 m²

RUM: 3

Till Baskemöllegatan 6 C