Trelleborgsgatan 20A

Malmö

Totalrenoverad trea med smakfull inredning i brf med gym och relax!

Nyrenoverad trea med släta vita väggar, snygga golv, spotlights i hela lägenheten och inbyggda högtalare. Stilrent kök i vitt och påkostat badrum med dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21435
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
77 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
I vardagsrummet finns en fransk balkong med dubbla dörrar som ligger i söderläge.

Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1936

Interiör

På toppläge på lugn gata med Nobeltorget runt knuten och närhet till såväl Möllan, Folkets Park och Triangeln ligger denna ljusa, genomgående trea i vacker fastighet från 1936. Välskött förening med mycket populära gemensamhetslokaler såsom relaxavdelning, gym och välkomnande innergård. Lägenheten har under de senaste månaderna genomgått en totalrenovering med mycket lyckat resultat. Hela lägenheten har sobra vita väggar, snyggt enhetligt golv och infällda, dimbara spotlights i alla rum. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med vita väggar och snyggt pergogolv. Till höger finns plats för avhängning och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i de tre garderberna.

Rakt fram ligger det första sovrummet som har vita väggar, samma snygga golv och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats för både säng, nattduksbord bokhylla och exempelvis arbetsplats.

Vägg i vägg med det första sovrummet ligger mastersovrummet som har väggar i vitt samt fondvägg i grönt, samma snygga golv och två fönster som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Badrummet som renoverades 2018 marmorliknande kakel och på golvet ligger ljusgrå klinker. Här finns duschhörna med takdusch samt infällbara dörrar, handdukstork (vattenburen), toalett, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp och separat badrumsskåp.

Köket som även det renoverades 2018 har vita väggar, samma snygga golv och fönster som vetter mot innergården. Den snygga inredningen i grått erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svart löper vitt, fasat kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsdiskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från 2018 med fem års garanti. I anslutning till köket finns en mer tilltagen matplats med rum för minst sex personer. Här ligger även vardagsrummet i öppen planlösning. Vardagsrummet har även det vita väggar, samma snygga golv och fönsterparti som vetter mot entrésidan. Här finns även inbyggda högtalare i taket. I vardagsrummet finns även den franska balkongen som badar i ljus tack vare läget i söder. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och andra möbler för den som så önskar.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Glädjen 2

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Glädjen 2 är en äkta bostadsrättsförening som består av 53 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 1 lokal som upplåts med hyresrätt. Föreningens byggnad uppfördes 1936 samt byggdes om 1976 och 2002. Föreningen har adresserna Trelleborgsgatan 20-24, Osbygatan 4 och Lantmannagatan 3. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är genomförda:
1977 Byte av avloppsstammar
2001-2002 Byte av tappvattenstammar
2002 Fasaden putsades om och plåtarbeten renoverades
2002 Nya elledningar
2002 Balkongerna renoverades
2007 Innergården renoverades
2011 Taket renoverades och skorstenar fogades om
2013-2014 Fönsterbyte
2014 Passersystem med porttelefon installerades
2015 Renovering av innergård och lekplats
2016 Utbyte av gallergrindar mot träportar
2017 Genomgång samt renovering av de balkonger som hade behov av det

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar att renovera balkongerna, därutöver har föreningen inga större renoveringar planerade de närmaste åren. Längre fram planeras större renoveringar. På föreningens hemsida finns en underhållsplan med ytterligare information om vilka renoveringar som planeras och när.

TV och internet:
Digital-TV levereras av Telia och bredband av Telia. Digital-TV med Teilas lagompaket och bredband med en hastighet om 100/10 Mbit/s betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 200 kronor/månad.

Övrigt :
Föreningen har en trevlig innergård med grönska, planteringar, lekplats och uteplatser med gemensamma utemöbler samt grill.

I källaren finns totalt tre tvättstugor.

Medlemmarna har tillgång till en relaxavdelning med bastu, gemensamma möbler, dusch, kylskåp och musikanläggning. Dessutom finns ett gym med flera konditionsmaskiner, fria vikter, hantlar, boxningssäck och annan utrustning.

I källaren finns barnvagns- och cykelrum.

Föreningen har flera gemensamma takterrasser med gemensamma utemöbler. En av terrasserna är väldigt lättillgänglig från lägenheten då den ligger en våning upp.

Både tvättstugor och relaxavdelningen bokas via en app.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information:
http://www.brfgladjen2.se

Karta

Området

Allmänt

Lugnt område med närhet till såväl grönområden liksom mataffärer, apotek, vårdcentral, caféer samt Folkets Park och Möllan med sitt breda utbud av barer och restauranger.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Vid Nobeltorget stannar Malmöexpressen och buss 32, från Nobelvägen går ringlinjen, buss 3. Till Citytunneln, stationen Triangeln är det cirka 10 minuters promenad, likaså Södervärn och Värnhemstorget ligger på bekväma promenadavstånd.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta P-Malmö för mer information. PMalmö har även fasta parkeringsplatser till uthyrning i området, kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 480 kronor/månad.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809