Karolingatan 30

Malmö

Toppmodern trea med optimal planlösning!

Välkomna till denna totalrenoverade trea med inglasad balkong belägen på tredje våningen. Detta är ett boende för den kräsne med ekparkett som löper genom hela lägenheten, nyrenoverade badrum och ett fantastiskt kök som också har genomgått en totalrenovering 2018. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 34
OMRÅDE:
Vita Höja
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
85 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
3 av 9, hiss finns
MÅNADSAVGIFT:
4 658 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV
utgångspris:
1 495 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Emelie Mäntynen

BOKA TID FÖR VISNING

Gör en intresseanmälan

Vi har för närvarande inga inbokade visningar. Tryck på knappen nedan för att göra en intresseanmälan

Intresseanmälan
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Ekonomi:
Reparationsfond fn 110 kr, andelstal 0,30141%
Driftskostnad:
Totalt 5 000 kr/år , fördelar sig enligt följande:
  El:
  3 000 kr/år
  Försäkring:
  2 000 kr/år
  Kommentar:
  Summan som anges är en schablonmässig uppskattning.
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1969
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

Önskar du flytta in i en stilsäker, totalrenoverad lägenhet med optimal planlösning? Då är detta boendet för dig! Här får du dessutom fönster i tre väderstreck, inglasad balkong och tillfälle att bo i gröna omgivningar och stabil förening.

Tre trappor upp välkomnar en stor och ljus hall med vita väggar och nylagd ekparkett på golvet. Här finns gott om plats för hatthylla och skoställ. Hallens storlek gör att du enkelt kan utöka förvaringsmöjligheterna med exempelvis garderober och längst in till vänster finns det även plats med exempelvis en byrå.

Direkt till höger nås bostadens ena sovrum. Detta lämpar sig perfekt som gästrum eller sovrum för barnen. Ljust och fint med vita väggar och ekparkett på golvet.

Vidare in till det stora badrummet som med varsam hand har renoverats 2018. Vitt kakel på väggarna och golvet är försett med grå klinker. Här finns ett snyggt badkar, wc, kommod och en fin spegel med lampor ovan.

Vägg i vägg med det stora badrummet ligger även gästtoaletten som är inredd i samma stil och kulör som det stora badrummet. Inredning i form av wc, kommod och spegelskåp.
Master bedroom har vita väggar, ekparkett på golvet och fönster som bjuder på en härlig utsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. Från rummet nås även en rymlig klädkammare som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.

Bostadens nav är det vackra, nyrenoverade köket där både skåpsutrymmen och arbetsytorna är väl tilltagna. Väggarna invid arbetsytorna är kaklade och övriga väggar är vitmålade. De vita skåpsluckorna samspelar fint tillsammans med den påkostade bänkskivan i massiv ek. Fina detaljer såsom blandare och handtag i mässing samt vit maskinell utrustning som går ton i ton med skåpsluckorna. Här finns gott om plats för matbord vilket gör detta till ett perfekt kök för dig som tycker om att laga mat och bjuda på mysiga middagar. Inredning i form av ny kyl/frys, kolfilterfläkt, och spishäll, ugn, integrerad micro och diskmaskin. På golvet ligger nylagd ekparkett.

Den andra sociala mittpunkten i bostaden är vardagsrumsdelen som erbjuder gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhyllor och andra möbler för den som så önskar. Härifrån nås även den stora, inglasade balkongen som har nylagd trall. Gott om plats för loungegrupp eller annat utemöblemang. Detta är ett boende för den kräsne.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Vita Höja

Allmänt:
Riksbyggens bostadsrättsförening Vita Höja består av 324 lägenheter samt affärslokalerna vid Höja centrum. Föreningens byggnader uppfördes 1969 i samband med att föreningen bildades. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
I dagsläget finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

Utförda renoveringar:
1984: Renovering av fönster
1994: Fasadrenovering
2012: Avfallstankar till sopsortering med sopsugar installerade i källare.
2012: Spolning av avloppsstammar
2014: Totalrenovering av värmecentraler med nya värmeväxlare och reglerutrustning. Även radiatorventiler är utbytta och elementen renspolade.
2015: Injustering av värmesystem och byte av värmeväxlare.
2017-2018: Byte av tappvattenstammar samt relining av avloppsstammarna.

Tvättstugorna är renoverade för några år sedan och är i fint skick.
Utöver detta finns inga beslutade eller större planerade renoveringar.

Underhållet sköts mycket väl i föreningen.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV (basutbudet) ingår i månadsavgiften och internet kan köpas till för cirka 300 kronor per månad. Båda levereras av Com Hem.

Parkering:
Om säljaren har en p-plats så kan denna tas över av den nya bostadsägaren. Annars kan man ansöka hos föreningen. Det kostar 15kr/månaden att hyra parkeringsplatsen. Föreningen har 120 garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 125 kronor/månad.

Övrigt:
I källaren finns gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, två torkrum och mangel.

I föreningen finns ett gym som får nyttjas av medlemmarna utan kostnad (ligger på Karolingatan 22-24) och föreningen anordnar även diverse aktiviteter och resor. I föreningens lokaler finns även en samlingslokal (ligger på Karolingatan 30) och hobbyrum (ligger på Karolingatan 10-12). Bibliotek finns också, ett välsorterat sådant och är kostnadsfritt för medlemmarna att använda.

Gården är lummig med stora gräsmattor där det finns flera möblerade uteplatser, lekplatser och exempelvis boulebana.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information; www.vitahoja.se. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till mataffär, butiker, restauranger, skola (åk 1-9) och dagis.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Stadsbussar med regelbundna avgångar till centrum stannar i området och den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Det finns även flera gästparkeringar. Föreningen har även garage med cirka 120 platser till uthyrning, till garageplatserna är det separat kö.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Emelie Mäntynen

Ansvarig mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042
E-post