Scaniaplatsen 5

Malmö

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge granne med havet!

Med havet och badmöjligheter utanför porten ligger denna tvåa som bjuder på socialt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, rofyllt sovrum, badrum med tvättmöjligheter och balkong i söderläge. Här bor man tyst och lugnt nära affärer, gym, parker, city och med bra pendlingsmöjligheter. Varmt välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
211 17
OMRÅDE:
Västra Hamnen
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
51 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 6, hiss finns
MÅNADSAVGIFT:
2 936 kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
utgångspris:
2 295 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

BOKA TID FÖR VISNING

Gör en intresseanmälan

Vi har för närvarande inga inbokade visningar. Tryck på knappen nedan för att göra en intresseanmälan

Intresseanmälan
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Ekonomi:
Andelstal 4,96589%
Driftskostnad:
Totalt 7 882 kr/år vid 1 personer i hushållet, fördelar sig enligt följande:
    El:
    5 309 kr/år
    Försäkring:
    2 573 kr/år
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i söderläge och bjuder på sittplats för 3-4 personer. Här ligger trätrall på golvet och balkongen bjuder på utsikt över föreningens gård och närliggande bebyggelse.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Elkostnaden faktureras tillsammans med månadsavgiften och är baserad på lägenhetsytan. Elkostnaden för den här lägenheten är 442,42 kronor/månad.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2005
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

I saltstänkta kvarter med badmöjligheter utanför porten samt parker, caféer, restauranger, stor mataffär, gym, kallbadhus och all annan tänkbar närservice city har att erbjuda på gångavstånd ligger denna välplanerade tvåa. Lägenheten är väldisponerad och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong i söderläge och har genomgående vita väggar samt ekparkettgolv. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med grått klinkergolv och vita väggar. Till vänster erbjuds plats för avhängning och förvaring i den inbyggda garderoben.

Till höger ligger köket i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här är väggarna vita, på golvet ligger ekparkett och ljusinsläppet är generöst tack vare de stora fönsterpartierna. Köksinredningen i vitt från Myresjökök erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått löper vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys, spisfläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. Den snygga köksön blir både en naturlig avskiljare till köket, skapar ytterligare arbetsyta och blir en naturlig plats att umgås vid. Vardagsrumsdelen har en naturlig plats för matbord med rum för minst sex personer. Den här delen av rummet är otroligt ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck och det är även härifrån balkongen nås. Den andra delen av rummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och andra möbler för den som så önskar.

Från hallen nås badrummet som är helkaklat i vitt, har gråsvart klinkergolv, ett litet fönster som vetter mot balkongen och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns duschhörna, wc, tvättställ med underliggande skåp, elektrisk handdukstork och tvättmaskin (-2014).

Det rofyllda sovrummet ligger till vänster från entrén sett. Här är väggarna vita med en mönstrad fondtapet, på golvet ligger ekparkett och fönstret vettet mot föreningens gård. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora garderoben med skjutdörrar.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Lillgrund i Malmö

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Lillgrund i Malmö för en äkta bostadsrättsförening som består av 15 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Salongen 3, dess byggnad uppfördes 2005 i samband med att föreningen bildades och har adressen Salongsgatan 5.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgifthöjningar.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om cirka 1120 kronor som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om cirka 448 kronor per pant som betelas av låntagaren.

Renovering och underhåll:
Då byggnaden uppfördes 2005 är det inga större renoveringar som utförts, utan främst löpande underhåll.
2018 planerar föreningen att utföra OVK och sota ventilationen.
De närmaste åren finns inga större renoveringar planerade utan främst löpande underhåll.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband av Com Hem (tecknas separat).

Parkering:
MKB disponerar och förvaltar garaget med infart i byggnaden, separat kösystem tillämpas. En garageplats kostar cirka 800 kronor per månad att hyra.

Övrigt:
Föreningen har en liten gård med gräsmatta och grönska. Här finns även cykelparkering.
MIljörum med sopsortering finns i markplan.

Karta

Området

Allmänt

I populära Västra Hamnen bor man med havet och badbryggor runt knuten samt endast någon minuts promenad från Ankarparken. Sundspromenaden med sitt generösa utbud av restauranger, caféer och butiker ligger endast en minuts promenad bort. I området finns även gym, stor matbutik, närlivs, frisör och affärer. Härifrån har man promenadavstånd till city åt ena hållet och Ribersborgsstranden samt kallbadhuset åt andra hållet.

Kommunikation

Stadsbussarna 2 och 3 samt Malmöexpressen stannar i området. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

MKB disponerar och förvaltar garaget med infart i byggnaden, separat kösystem tillämpas. En garageplats kostar cirka 800 kronor per månad att hyra.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
E-post