Jespersgatan 22

Malmö

Välplanerad 2,5:a högst upp i huset

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 45
OMRÅDE:
Sofielund
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
63 m²
ANTAL RUM:
2,5
VÅNINGSPLAN:
3 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Emelie Mäntynen

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Ospecificerad andel i föreningen är 6,36 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1938

Interiör

På tredje våningen i charmig 1930-tals fastighet ligger denna välplanerade 2,5:a med stort sovrum, trevligt kök och helkaklat badrum. Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Innanför dörren välkomnar hallen med välbevarat parkettgolv, klassiskt vita väggar och en fondvägg i grå/grön nyans. Här finns plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i form av den rymliga garderoben.

Direkt till vänster från hallen nås badrummet som renoverades cirka 2011. Väggarna är försedda med vitt kakel med en smal bård och på golvet ligger vit klinker. Här finns duschhörna med duschkabin, wc, handfat och badrumsskåp med spegel.

Halvan som binder samman kök och vardagsrum, är en perfekt plats för matbord om så önskas. Här finns även en inbyggd klädkammare. Väggarna är vita och golvet pryds av vacker fiskbensparkett som löper vidare in i vardagsrummet.

Det rymliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffa, tv-möbel, skrivbord och bokhylla om så önskas. Även här är väggarna vita.

Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, en mindre diskmaskin samt kyl/frys. Här finns gott om förvaring med köksluckorna i ek och över diskbänken löper ett förband av grå mosaik. På golvet ligger laminat och väggarna har en beige nyans.

Sovrummet nås från halvan och har ett vackert brädgolv samt smakfullt vita väggar. De stora fönsterna bidrar till stort ljusinsläpp. I sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, byrå och sängbord. Här finns också en garderob för klädförvaring.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Lotten

Allmänt:
Brf Lotten bildades 1938 i samband med att huset byggdes. I fastigheten finns 20 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt samt en lokal som upplåts med hyresrätt. Föreningen sköter själva den ekonomiska förvaltningen.

Ekonomi:
Föreningen kan komma att hölja avgiften någon procent under 2018 men detta är ej beslutat.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen enligt föreningens stadgar. Föreningen tar en inträdesavgift på cirka 500 kronor som betalas av köparen.

Utförda renoveringar:
Cirka 1988: Fönster ut mot gatan byttes till 3-glas isolerfönster
1999: Byte av tappvattenstammar
Cirka 2000: Byte av tak
2002: Fastigheten förseddes med ny el. Ny el-central och jordfelsbrytare installerades.
Cirka 2005: Relining av avloppsstammar
Cirka 2007: Renovering av de fönster som vetter mot innergården
2008: Relining av avloppstammar
2012: Nya av hängrännor och stuprör
2015: Fastigheten dränerades och tvättstugan förseddes med nya tvättmaskiner.
2017: Renovering av tvättstugan

Planerade renoveringar:
2018: Fasadrenovering beräknas påbörjas någon gång under våren.

Kabel-.V & bredband:
Föreningen har kabel-tv som levereras via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Fiber finns i huset och bredbandet levereras idag av Telia. Detta tecknar medlemmen separat för en kostnad på cirka 350 kronor.

Övrigt:
Föreningen har en mysig innergård med gemensamma utemöbler. Här finns även cykelställ med tak samt miljöstation.

Från gården nås den nyrenoverade tvättstugan som ligger i källarplan.

Föreningen godkänner delat ägande.

Uppgifterna är inhämtade från föreningen. Köpare bör alltid själva kontakta föreningen för att säkerställa att informationen är korrekt innan köpeavtal undertecknas.

Karta

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Emelie Mäntynen

Ansvarig mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042