Båstadsgatan 15

Malmö

Genomgående tvåa med nyrenoverat badrum och inglasad balkong!

En halv trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på rymlig vardagsrum med utgång till balkong, nyrenoverat badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt läge nära det mesta i stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 39
OMRÅDE:
Nobel
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
52,5 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Emelie Mäntynen

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen som ligger i soligt sydostläge och bjuder på morgon- /förmiddagssol. Här finns det gott om plats för stolar och bord.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenheten har säkerhetsdörr.

Driftskostnader:
Totalt 6216 kronor/år vid 2 personer i hushållet, varav 4200 kronor avser hushållsel och 2016 kronor avser hemförsäkring.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1955

Interiör

Precis runt knuten från Nobeltorget med utmärkta kommunikationer och all tänkbar närservice på promenadavstånd ligger denna genomgående, välplanerade tvåa med stor inglasad balkong i välskött förening. Under det senaste året har lägenheten genomgått flera renoveringar och bland annat fått nytt badrum. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med ljust laminatgolv och vita väggar. Här finns plats för avhängning och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med skjutdörrar.

Till vänster ligger köket som har vita väggar, klinkergolv och fönster som vetter mor gården. Inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svart löper ljust kakel. 2016 byttes bänkskiva, blandare och vask. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, mindre diskmaskin och spisfläkt. Vid fönstret finns matplats för fyra personer.

Sovrummet har vita väggar, ljust laminatgolv och fönster som vetter mot den lugna innergården. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två garderoberna med ovanliggande skåp.

Badrummet som renoverades 2016 (kvalitetsdokument finns) är helkaklat i vitt kakel och har grått klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp och vattenburen handdukstork.

Det ljusa, luftiga vardagsrummet har vita väggar, ljust laminatgolv och fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även nås härifrån. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och exempelvis matplats.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Lundagården

Allmänt:
HSB Brf Lundagården är en äkta bostadsrättsförening som består av 177 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt samt 13 lokaler. Föreningens byggnader färdigställdes 1955 och har adresserna Nobelvägen 107 A-B, 109 A-B,111 A-C, 113 samt Båstadsgatan 9, 11, 13 och 15. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Renoveringar och underhåll:
Fönstren är bytta till fönster med aluminiumprofiler
Fasaden renoverades cirka 2004
Avloppsstammarna spolades cirka 2007
Vattenstammarna är bytta sedan tidigare.
Taket kommer att byttes på vissa delar under 2010/2011
Föreningen såg över värmesystemet och bytte en del värmepumpar under 2016
Gården renoverades 2016
Plåt på taken byttes ut och fasadarbete genomfördes under 2016

Avloppsstammarna spolas regelbundet. Föreningen planerar att spola filma stammarna inom den närmaste tiden för att bedöma när det kan vara aktuellt med stambyte eller relining.
Därefter har föreningen har inga större renoveringar planerade de närmaste åren.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften) och internet genom HSB Bolina (med möjlighet att välja bland flera olika operatörer) alternativt Com Hem.

Parkering:
Föreningen har 124 garageplatser samt 26 parkeringsplatser till uthyrning. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra parkeringsplats är cirka 110 kronor/månad och garageplats cirka 230 kronor/månad.

Övrigt:
Föreningen har en stor, grönskande, nyrenoverad gård med uteplatser, lekplats, träd och buskar.

Tvättstugor finns i källaren.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften

Föreningen har en fritidslokal med pentry, möbler och porslin som medlemmarna kan hyra. Kostnaden för att hyra lokalen är cirka 400 kronor/tillfälle och lokalen ligger i källaren på Båstadsgatan 13-15.

Karta

Området

Allmänt

Lugnt område med närhet till såväl grönområden liksom mataffärer, apotek, vårdcentral, caféer samt Folkets Park och Möllan med sitt breda utbud av barer och restauranger.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Vid Nobeltorget stannar Malmöexpressen och buss 32, från Nobelvägen går ringlinjen, buss 3. Till Citytunneln, stationen Triangeln är det cirka 10 minuters promenad, likaså Södervärn och Värnhemstorget ligger på bekväma promenadavstånd.

Parkering

Föreningen har garage- och parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Emelie Mäntynen

Ansvarig mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042