Ribevägen 10 A

Dammfri, Malmö

Renoverad och välplanerad genomgående tvåa med balkong!

På lugnt läge intill Pildammsparken ligger denna smakfullt renoverade tvåa om 56 kvadratmeter. Lägenheten bjuder på renoverat kök med matplats, stort vardagsrum, rymligt sovrum, helkaklat badrum, gott om förvaring samt balkong med morgonsol. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
217 46
OMRÅDE:
Dammfri
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
55,8 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
3 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sovrummet nås balkongen som ligger i österläge och bjuder på morgon-/förmiddagssol, perfekt för att inta morgonkaffet. Balkongen bjuder på fri utsikt över den fina innergården, på golvet ligger klinker och här finns sittplats för 2 personer.

Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Driftskostnader:
Totalt 3700 kronor/år vid två personer i hushållet, varav 2500 kronor avser hushållsel och 1200 kronor avser hemförsäkring.

Andelstal:
Ospecificerad andel i föreningen är 0,75610 %. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgett om andelstalet avser lägenhetens andel av de totala insatserna eller lägenhetens andel av årsavgifterna.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1948

Interiör

Granne med Pildammsparken, i grönskande omgivningar ligger denna genomgående tvåa högst upp i huset. Lägenheten bjuder på ljusa, luftiga ytor, ljusa väggar, vackra golv samt gott om förvaring. Här bor man lugnt, nära till parker, hav och city i stabil förening med låg avgift.

Innanför säkerhetsdörren välkomnas vi av ljusa väggar, ljust klinkergolv samt en läcker svart/vitmönstrad fondtapet. Här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter i de fyra klädkammarna, liksom möblering för den som så önskar.

Till vänster från entrén sett ligger sovrummet i rofyllt läge mot innergården. Här ligger Junkers skeppsgolv, väggarna är vita och fönstret vetter mot balkongen som även nås från detta rum. I sovrummet får man utan problem plats med både dubbelsäng och arbetsplats.

Till vänster efter sovrummet ligger det tilltalande köket som renoverats på smakfullt sätt. Här är väggarna ljusa, på golvet ligger samma snygga skeppsgolv som i sovrummet, fönstret vetter mot den välskötta innergården och vid fönstret finns matplats för 3-4 personer. Den vita köksinredningen erbjuder gott om förvaring och ovan bänkskivan i ek löper svart/grått kakel. Köket är utrustat med kyl/frys (Bosch -2015), spishäl, spisfläk, ugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin (-2014).

Rakt emot köket ligger det luftiga vardagsrummet med vita väggar, parkettgolv och fönster mot entrésidan. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffdel och matplats för den som så önskar.

Badrummet ligger rakt fram från entrén sett och är helkaklat i vitt med ljust klinkergolv samt har inkaklat badkar med blått kakel. Badrummet är utrustat med badkar med dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp samt elburen handdukstork.

Hjärtligt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lägenheten är belägen på ett av Malmös bästa lägen med gångavstånd till parker, city och havet men i ett lugnt och trivsamt område. Pildammsparken, Rönneholmsparken och Slottsparken ligger alla inom bekvämt gångavstånd från lägenheten och det är även promenadavstånd till stadskärnan med shopping- och nöjesutbud. På bekvämt promenadavstånd lägenheten ligger Kronprinsen köpcentrum med bland annat mataffär, klädbutiker, apotek, systembolag och vårdcentral. I området finns även ett brett utbud av restauranger caféer och pubar.

Kommunikation

Bra kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flera stadsbussar stannar nära lägenheten och det är endast cirka 10 minuters promenad till Citytunnelns station Triangeln. Med bil tar man sig smidigt både till Öresundbron, Ringvägen och Stockholmsvägen.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Gatukontoret för mer information. Därutöver har grannföreningen garageplatser till uthyrning (kösystem tillämpas).

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809