Klubbegatan 6 A

Håkanstorp, Malmö

Smakfullt renoverad, genomgående tvåa med rymlig balkong!

På andra våningen ligger denna ljusa, rymliga tvåa som under se senaste åren totalrenoverats. Lägenheten bjuder på snyggt kök i vitt med matplats, smakfullt renoverat badrum, rofyllt sovrum, luftigt vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot den fina gården. Välskött förening med god ekonomi. Välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 29
OMRÅDE:
Håkanstorp
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
61,5 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i österläge och bjuder på morgon- och förmiddagssol. Balkongen har trätrall på golvet, erbjuder sittplats för 3-4 personer och vetter mot den fina innergården.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Driftskostnader:
Totalt 4200 kronor/år, vid 2 personer i hushållet, varav 3000 kronor avser hushållsel och 120 kronor avser hemförsäkring. Kostnaden som anges är en schablonmässig uppskattning.

Andelstal:
Lägenhetens andelstal i föreningen är 0,2745562 % respektive 0,28698 % som avser årsavgift.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1960

Interiör

På populära, lugna Håkanstorp ligger denna rymliga tvåa i stabil, välskött förening. Lägenheten har under de senaste åren totalrenoverats på smakfullt sätt - här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita, putsade väggar och snyggt laminatgolv. Här finns plats för avhängning till höger, goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammaren till vänster och här finns även möjlighet att möblera med exempelvis byrå.

Till vänster ligger köket som renoverades 2013 och har vita, putsade väggar, grått laminatgolv och fönster som vetter mot entrésidan. Den stilrena inredningen i vitt erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått löper både vitt samt snyggt mosaikkakel. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, inbyggnadskyl (stor) och frys (stor). Vid fönstret i köket finns matplats för 4-6 personer.

Från hallen nås sovrummet som har vita, putsade väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för dubbelsängen, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de fyra inbyggda garderoberna med ovanliggande skåp.

Badrummet som renoverades 2014 (kvalitetsdokument finns) är helkaklat i vitt och på golvet ligger mosaikklinker i bronsnyanser. Här finns ett snyggt badkar på tassar med dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp och spegelskåp.

Till höger från entrén sett ligger vardagsrummet som har fönster i två riktningar och utgång till balkongen. Här är väggarna putsade i vitt och på golvet ligger parkettgolv. Här finns gott om plats för den stora soffan, soffbord, TV-möbel, bokhyllor och exempelvis arbets- eller matplats.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Här bor man i ett lugnt område på bekvämt avstånd till det mesta. I den närmsta omgivningen finner vi matbutik, konditori, bensinmack och gym. På promenadavstånd finns ett brett utbud av mataffärer och på Värnhem hittar vi diverse butiker, caféer m.m.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Med buss nummer 6 tar man sig snabbt och smidigt till bland annat Värnhem och Triangeln som erbjuder diverse kommunikationsmöjligheter.

Parkering

Gratis parkering råder i området, därutöver har föreningen garage- och parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809