Munkhättegatan 34C

Malmö

En fin och fräsch 2:a med utsikt utöver Malmös alla landmärken!

Välkommen in till denna tvåa på högsta våningen i ett åttavåningshus! Här erbjuds vi härliga, fräscha ytor och vackra vyer från alla fönster! Parkettgolv i alla rum, ljusa färger på väggarna och renoverat badrum. Närhet till skolor, city, tjänste- och serviceutbud. Ett lugnt och skönt område för såväl yngre, äldre och barnfamiljer!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 56
OMRÅDE:
Söderkulla Eriksfält / Nydala
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
59 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
8 av 8, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Övrigt:
Balkongen i härligt sydvästläge.

Stambytet i denna lägenhet är nu utfört och klart.

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare.

Föreningen har 258 p-platser till uthyrning för 100kr/månaden, separat kösystem tillämpas. Därutöver finns gratis parkering i området.

Driftskostnader:
3000kr/året (vid en person i husehållet). Summan som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet eller schablonmässiga uppskattningar.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1963
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

Välkommen in till denna härliga tvåa som bjuder på en utsikt över Malmös alla landmärken. Ustikten från denna lägenhet är enastående, missa inte chansen att komma och uppleva den!

Högst upp, på åttonde våningen, i Riksbyggens Malmöhus nr 12 finner vi denna lägenhet. När vi tar oss in i hallen finner vi att det finns gott om plats för både förvaring såväl som plats för avhängning. På golvet ligger det ett parkettgolv och väggarna går i ljusa färger i hela lägenheten, i hallen är väggarna vita.

Från hallen tar vi oss rakt fram in till köket. Här är tapeterna vita och fönstervyn är lika spektakulär som från alla andra fönster i denna lägenhet. Som boende på högsta våningen kommer du inte att behöva uppleva tassande fötter som gör dig sällskap till morgonkaffet! Köket har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor och dessutom en matplats som rymmer 4-6 personer. Spis/Ugn: Husqvarna, Diskmaskin: Electrolux Helios, Kyl/Frys: Bosch.

Vardagsrummet äntrar vi genom att passera ett litet dekorativt valv. Detta rum är stort med ljusa tapeter på väggarna och ett parkettgolv. Från lägenhetens vardagsrum nås den inglasade balkongen i härligt västerläge. Balkongen är rymlig och erbjuder sittplats för 4-6 personer. Synliga landmärken är bland annat Öresundsbron och Turning Torso.

Badrummet går i ljusa stilfulla färger och snygga materialval. Väggarna är kaklade i ljusa beiga färger och på golvet ligger det klinker. En inglasad dusch, WC, handfat och handdukstork. Det finns även utrymme till att sätta in en egen tvättmaskin, detta är redan förberett.

Sovrummets väggar täcks av ljusa tapeter och återigen gör fönstervyn ett bra jobb - utsikten är enastående! Längs med sorummets ena kortsida finns det ett modernt och stilfullt garderobssystem med skjutdörrar som erbjuder massor av förvaringsutrymme.


Denna lättmöblerade tvåa högst upp i höghuset, med en vy som sträcker sig långt och inte täcks av några husknoppar kan du känna lugnet. Välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Riksbyggen Brf Malmöhus Nr 12

Kontaktpersoner:
Gunnar Frankell
Telefonkontakt:
070-2373788
Allmänt:
Riksbyggen Brf Malmöhus Nr 12 är en äkta bostadsrättsförening och består av 324 lägenheter och 16 lokaler. Föreningens byggnader har adresserna Humanistgatan och Munkhättegatan är de hyr marken som fastigheterna står på. Byggnaderna uppfördes 1963 och bostadsrättsföreningen registrerades 1961.


Ekonomi:
Det finns i dagsläget inga planerande avgiftshöjningar.


Underhåll och renovering:
1995-1996: Balkongerna renoverades
2001: Fönsterna byttes ut
2004: Taken lades om
2004: Söderfasaderna på höghusen putsades om
2004: Nya entrédörrar installerades
2004: Nya fläktar till ventilationssystemet installerades
2006: Porttelefon installerades
2010-2011: Byte av tappvattenledningarna och vattenstammarna påbörjades i maj 2010 och avslutades i juni 2011. I samband med stambytet bekostade föreningen nya blandare till bostadsrättsinehavarna.


Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Canal Digital
Bredband av Tele2 (hastighet 100/10 MBit.)

Övrigt:
Föreningen har en lokal med plats för 20-25 personer till uthyrning för bostadsrättsinnehavarna.
Gym finns i föreningen, för att nyttja gymmet krävs det att man löser ett medlemskort hos föreningen.

I källaren finns tvättstuga, torkrum samt låst cykelkällare.

Kontakt:
Gunnar Frankell: 0702 -37 37 88

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och barnvänligt område i gröna omgivningar med goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området finns skolor, centrum, matbutiker, pizzerior och restauranger. Härifrån är det även nära till shoppingcentrumet Mobilia med stort utbud av affärer och restauranger.

Kommunikation

God kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flera stadsbussar erbjuder täta förbindelser med City och Centralstationen. Den bilburna tar sig härifrån smidigt ut på ringvägarna och motorvägen.

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen efter avslutad budgivning. I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.

Ansvarig mäklare