Ilsekullsvägen 5

Oxie kyrkby, Oxie

Smakfullt renoverad och välplanerad enplansvilla i barnvänligt område!

Förhandsbesiktigat! På lugn återvändsgata med närhet till grönområden, skola och förskola ligger denna väldisponerade villa som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder på nyrenoverat kök med matplats, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, stort vardagsrum, tre bra sovrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Belägen på högt läge med fin utsikt och trädgård i söderläge med vacker grönska, gräsmatta samt stor uteplats i söderläge. Huset har även inglasat uterum som förlänger sommaren, garage och förråd. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
23835
OMRÅDE:
Oxie kyrkby
TYP:
Fastighet
BOAREA:
100 m², biarea 14 m²
ANTAL RUM:
5, varav 3 sovrum
BYGGÅR:
1963
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Friköpt
Taxeringskod:
220 Småhusenhet, helårsbostad
Tomt:
427 m²
Övrigt tomt:
Inbjudande trädgård med fin utsikt tack vare det höga läget. Runt om trädgården löper staket. Här finns stor gräsmatta, buskar, blomsterrabatter, jordgubbar, hallon, rabarber, ett äppelträd, ett fikonträd och ett plommonträd. I trädgården finns även buxbom och hortensia. Den odlingsintresserade har gott om plats för odling i flera pallkragar.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp:
Enplans kedjehus med liten källare
Byggnadsår:
1963
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Platta på mark och källare
Stomme:
Lättbetong
Fasad:
Puts
Fönster:
3-glas och 2-glas
Bjälklag:
Betong
Tak:
Papp
Uppvärmning:
Vattenburen värme (luft-vatten värmepump)
Övrigt:
Följande renoveringar är genomförda:
Fönstren byttes under 1990-talet.
Takpappen byttes cirka 2002.
Garageporten byttes 2003.
Innerdörrarna byttes 2003.
Tvättmaskin och torktumlare byttes 2005, ytterligare en tvättmaskin installerades 2010.
Fasaden putsades om 2011, samtidigt byttes fönstren i matrummet/köket som vetter mot uterummet.
Gäst-wc:n renoverades 2011.
Ny värmepanna installerades 2012.
Elektrisk dräneringspump till källaren installerades 2013.
Bredband via fiber installerades cirka 2016.
Parkettgolvet i vardagsrummet slipades 2016.
Nytt golv, enstavsparkett från Bjelin lades in i kök och det ena sovrummet 2021.
Samtliga vattenrör i hela huset byttes 2011.
Säkringarna till elen byttes och tre jordfelsbrytare sattes in 2021. Samtidigt byttes även strömbrytarna till nya från Schneider.
Badrummet totalrenoverades 2021-2022 (fotodokumentation finns).
Köket totalrenoverades och byggdes om 2021-2022, samtidigt installerades nya vitvaror.
Övriga byggnader:
Garaget erbjuder plats för en bil samt förvaringsmöjligheter. På baksidan finns ett låsbart förråd med goda förvaringsmöjligheter, i förrådet finns även en frys och en kyl/frys.

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme (elburen). Här finns plats för avhängning och möblering med till exempel byrå.

Till vänster ligger badrummet som renoverades 2021-2022 (fotodokumentation finns). Badrummet är helkaklat i vitt med detalj i grått, på golvet ligger matchande grått klinkergolv med underliggande golvvärme (elburen), belysningen utgörs av infällda spotlights och fönstret bidrar till dagsljusinsläpp. Här finns duschhörna, vägghängd wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp och handdukstork (elburen).

Från hallen nås även gäst-wc:n som renoverades 2011. Här sitter ljust kakel på väggarna och på golvet ligger klinkergolv. Gäst-wc:n är utrustad med wc, tvättställ och separat badrumsskåp.

Rakt fram nås de stora sällskapsytorna som består av kök med stor matplats, uterum och vardagsrummet till vänster. i vinkel. Köket som totalrenoverades och byggdes om 2021/2022 har snygg inredning i grått, stilsäker bänkskiva i granitkomposit och ovanför denna löper vitt kakel. Köket erbjuder gott om förvaring, arbets- och avlastningsytor. Här finns integrerad kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, inbyggnadsmikro och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från 2021 och från Siemens, undantaget diskmaskinen som är från Bosch - 2021. Väggarna är vita och på golvet ligger enstavsparkett i ek från Bjelin. Arbetsytorna i köket har fönster mot entrésidan och från matplats-delen finns stora fönster mot uterummet som även det nås härifrån. Matplatsdelen i köket är rymlig och erbjuder plats att möblera med matbord för 10-12 personer.
Uterummet är rymligt och erbjuder plats att möblera med matsalsbord och stolar alternativt loungegrupp. Rummet har stora fönsterpartier och skjutdörrar i glas mot den stenbelagda uteplatsen samt den inbjudande trädgården.
Vardagsrummet har vita väggar, parkettgolv och stort fönsterparti som vetter mot uterummet. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, skänk och bokhyllor.

Från vardagsrummet nås det första sovrummet som har ljus tapet på väggarna, laminatgolv och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats att möblerna med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben.

Husets andra sovrum har ekparkett på golvet, ljusa väggar och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och rummets garderob med skjutdörrar erbjuder bra förvaring.

Det tredje sovrummet har vita väggar, fin enstavsparkett i ek från Bjelin och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Tvättstugan som ligger i källaren har klinkergolv och vita väggar. Tvättstugan har gott om förvaring i inredningen i grått och är utrustad med två tvättmaskiner (2005 respektive 2010), torktumlare (-2005) och vask. I tvättstugan finns även värmepannan.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Länkar och dokument

Energideklaration

Karta

Området

Allmänt

Oxie är en stadsdel i Malmö och ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. På gångavstånd från bostaden finns Oxie kyrka, Oxie idrottsplats, livsmedelsbutiker, pizzeria samt fina parkmiljöer. Alldeles i närheten av bostaden ligger busshållplats, förskolor och den populära Kungshögskolan (F- åk 6). Kungshögsskolan håller i dagsläget på att byggas om och de nya byggnaderna beräknas vara klara i maj 2023. Runt knuten finns härliga promenadstråk, en fin lekplats ligger bara någon minuts promenad bort och i Oxie finns även ett antal golfbanor, andra skolor, Oxievångsbadet och Oxiebiblioteket.

Kommunikation

Fördelaktigt läge med bra kommunikationer både för den bilburne och den kollektivburne. Stadsdelen ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Busshållplatsen finns på ett par minuters gångavstånd från bostaden (buss nummer 32). Oxie station finns på 10 minuters gångavstånd för den som föredrar att åka tåg.

Parkering

Garage med plats för en bil samt uppställningsplats för en bil. Utöver detta finns parkeringsplatser längs med gatan.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen via säljaren att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Jordabalken 4:19).
En teknisk besiktning är genomförd av säljaren och besiktningsprotokollet finns tillgängligt på visningarna. Köparen kan mot en kostnad genomföra en köpargenomgång med besiktningsmannen och på så sätt även tillgodogöra sig besiktningsprotokollet.

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud. Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% av köpeskillingen betalas av köparen. Likaså kostnaden för upptagande av nya pantbrev (2% av pantbrevsbeloppet) tillfaller köparen.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809