Dockgatan 7

Dockan, MALMÖ

Väldisponerad trea med 3,30 meter i takhöjd och stor uteplats!

Välkommen till denna gårdsvända trea som är ljus och luftig tack vare 3,3 meter i takhöjd samt välplanerade ytor. Lägenheten bjuder på stilrent kök från Ballingslöv med social köksö, matplats, vardagsrum, två sovrum, badrum med tvättdel samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Här bor man i stabil, välskött förening med låg månadsavgift samt garage och gästlägenhet. Toppläge i Dockan med mataffärer, gym, förskolor och restauranger på bekvämt gångavstånd. Välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21112
OMRÅDE:
Dockan
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
81 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från matplatsen nås lägenhetens stenbelagda uteplats som vetter ut mot föreningens lummiga och grönskande innergård. Uteplatsen är cirka 20 kvadratmeter och ger en härlig trädgårdskänsla samt insynsskyddas med häck och murgröna. Här bjuds det på sol från morgon till tidig eftermiddag. Uteplatsen erbjuder möjlighet att möblera med sittgrupp, solstolar och gasolgrill.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2009

Interiör

I lugna Dockan med all tänkbar service i stadsdelen och med närhet till hav samt parker, ligger den här rymliga trean i välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Föreningen har flera fördelar som underlättar i vardagen med bland annat gästlägenhet och underjordiskt garage.

På första våningen med minimalt med insyn ligger denna väldisponerade trea med generös takhöjd. Lägenheten vetter åt föreningens innergård och insynsskyddas med häck och murgröna. Bostaden har generösa sällskapsytor, stilsäkert kök i vitt från Ballingslöv, rymligt badrum med tvättdel, två bra sovrum och utmärkta förvaringsmöjligheter.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med ekparkett på golvet och ljusgröna väggar. Här finns plats för avhängning, förvaring i garderoben samt till att möblera med till exempel byrå.

Till vänster ligger köket som har vita väggar och ekparkett. Den stilrena inredningen i vitt erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svart granit löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl (Siemens), stor frys (Siemens), induktionshäll (Siemens), spisfläkt (Bosch), inbyggnadsugn (Siemens) och diskmaskin (Bosch -2021). I köket finns en både snygg och praktisk köksö med bänkskiva i granit som både skapar ytterligare arbetsytor samt erbjuder matplats. I öppen planlösning mot köket ligger den naturliga matplatsen med rum för 8-10 personer. Även här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett och fönstret vetter mot uteplatsen som även nås härifrån. En vägg i snygg grön färg delar av matplatsen från vardagsrummet. I vardagsrummet är övriga väggar vita, på golvet ligger ekparkett och de stora fönstren i två väderstreck vetter mot uteplats samt föreningens gård. Här finns plats att möblera med soffa, soffbord och fåtölj.

Mastersovrummet har vita väggar, ekparkett på golvet och stora fönster som vetter mot uteplatsen samt innergården. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoberna som löper längs med den ena väggen.

Bostadens andra sovrum har vita väggar, samma enhetliga ekparkett och fönster mot uteplatsen. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå. I rummet finns även en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen nås badrummet som är helkaklat i vitt, på golvet ligger svart klinkergolv och belysningen utgörs av infällda, dimbara spotlights. Till höger finns praktisk tvättdel med tvättmaskin (Siemens -2020), torktumlare, ovanliggande bänkskiva samt vägghängda skåp. Till vänster finns duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel, spegel och handdukstork (elburen).

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Välkommen till ljuvliga, saltstänkta Dockan som bjuder in med det utmärkta läget vid vattnet och sitt generösa utbud av restauranger och caféer. Den badsugne promenerar till Västra Hamnens badplatser på cirka 10 minuter och på 5 minuter når man gym och matbutiker. På cirka 10 minuters promenad når man Centralen och city med sitt stora butiks- och nöjesutbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flertalet stadsbussar stannar i området och det är en kort promenad till Centralen varifrån tåg och pendelbussar avgår. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna.

Parkering

Föreningen har garage- och MC-platser till uthyrning, separat kösystem tillämpas.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809