Lommavägen 32 B

Arlöv, Arlöv

Välplanerad tvåa med öppna ytor och stor balkong i sydväst!

På andra våningen ligger denna ljusa och välplanerade tvårummare i grönskande omgivningar. Med balkong i sydväst blir det många soltimmar att njuta av. Badrummet är helkaklat, köket i öppen planlösning mot vardagsrummet och lägenheten bjuder på mycket bra förvaringsmöjligheter. Belägen i stabil och välskött förening som under de senate åren genomfört många stora renoveringar. Föreningen har en inbjudande gård med grillmöjligheter och festlokal i källaren. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Burlöv
POSTNUMMER:
23235
OMRÅDE:
Arlöv
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
40 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i soligt i sydvästläge och bjuder på utsikt över gården. På golvet ligger snyggt grå trall och här finns sittplats för 2-3 personer.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Driftskostnader:
Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare. De angivna driftskostnaderna är schablonmässigt uppskattade och är således inte den nuvarande ägares faktiska kostnader.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1952
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

Välkomna till denna välplanerade tvårummare på Lommavägen 32 B. Här erbjuds ett ljust och trivsamt boende med balkong i solsäkert sydvästläge.

Hallen har snygg fondtapet med praktiskt klinkergolv vid entrén samt ljust laminat längre in. Här finns goda avhängningsmöjligheter och förvaring i skåpet rakt ram.

Till höger från hallen sett ligger kök i öppen planlösning mot vardagsrum med plats för både matplats, soffa och andra möbler. Fönstret vetter mot den härliga balkongen som även nås härifrån. Balkongen bjuder på utsikt bjuder på över ett grönskande villaområde. En av väggarna har en mönstrad tapet, resterande väggar är vita och på golvet ligger ljust laminatgolv. Det renoverade köket med vit inredning erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i massiv ek löper glasmosaikkakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn och kolfilterfläkt.

Sovrummet som nås från hallen har en snygg fondtapet, övriga väggar är vita, på golvet ligger ekparkett och fönstret vetter mot de grönskande omgivningarna. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora garderoben med snygga skjutdörrar.

Det stilrena badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt och har svart klinkergolv. Här finns duschkabin, wc, handfat samt ett badrumsskåp med spegel och hyllförvaring.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

I Arlöv finns flertalet parker och grönområden, däribland Granbacken och Boklunden med sina vackra växter. I Domherresparken finns en större lekplats. Burlvösbadet erbjuder gym och simning mm. Ett par minuters cykelväg från Arlöv ligger Malmö Burlöv golfklubb med sin 27 håls bana. På Burlövs center finns möjlighet till shopping. Här finns de större butikskedjorna samt livsmedelsbutik. I Arlöv centrum finns bank, vårdcentral, bibliotek, butiker och annan närservice.

Kommunikation

Här finns goda kommunikationer. Med buss eller pågatåg tar du dig snabbt och smidigt in till Malmö eller Lund samt även till Staffanstorp och Lomma. Den bilburne har nära ut på motorvägarna.

Parkering

På gatorna i området råder gratis parkering.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809

Lovisa Lindskog

Extra Kontaktperson

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042