Citadellsvägen 11A

, Malmö

Ljus citylägenhet på ett av Malmös bästa lägen med utsikt över kanalen!

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och stilsäkra etta med härliga fönsterpartier, fransk balkong och fantastisk utsikt! Här bor du mitt i city men är samtidigt avskärmad från stadslivet med ett grönskande promenadstråk och Malmös vackra kanal utanför fönstret. Både vad gäller interiören och exteriören är bostaden i toppklass och här erbjuds moderna och stilsäkra materialval, ljusa väggar och genomgående parkettgolv i vitt som skapar ett ljust och trivsamt hem. Köket har smakfull och kvalitativ interiör i vitt från Marbodal och badrummet är rymligt med dusch och egna tvättmöjligheter. Bostadens fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig atmosfär. Här bor du ett stenkast från universitetet, Malmö centralstation och Malmös stora utbud av restauranger och uteliv. Ett perfekt boende med hög standard som passar för den som har höga krav på kvalité, komfort och läge!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21118
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
39 m²
ANTAL RUM:
1,5
VÅNINGSPLAN:
1 av 7, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Lovisa Lindskog

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Övrigt:
Från sällskapsytorna i kök och vardagsrum öppnar du upp dörrarna till lägenhetens franska balkong som vetter ut mot Citadellsvägens nyanlagda promenadstråk. Med detta unika läge är man avskärmad från trafik trots sitt centrala läge. Här kan du njuta av den vackra utsikten inifrån lägenheten men för den som önskar finns det flera sittplatser utanför att slå sig ner vid och njuta av vyn över Malmöhus slott och den vackra kanalen. Här infinner sig ett lugn mitt i staden med sitt unika promenadstråk och lugna miljö. Trots detta är det mesta som kan tänkas behövas inte längre än 10 minuter bort, vilket gör detta till ett av Malmös bästa lägen!

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 1 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar den rymliga hallen. Till vänster finns snyggt inbyggda garderober som ger gott om plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger vitt parkettgolv och väggarna är bredspacklade i vitt, vilket är genomgående i hela bostaden och skapar en sammanhängande känsla. I hallens förlängning finns en stor klädkammare som är beklädd med spegelskjutdörrar. Den rymliga garderoben erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Bostadens badrum är beläget i anslutning till hallen och består av ljusa helkaklade väggar i grå/beige som samspelar med klinkergolv i samma grå/beiga ton. Här finns dusch med vikdörrar, wc och handfat. I badrummet finns även en tvättdel med kombimaskin.

Vidare in i lägenheten finns en sovalkov som på ett snyggt sätt avskiljer sovplatsen från vardagsrum och kök. Köket från Marbodal är stilrent med vita släta luckor med utmärkta förvaringsmöjligheter. Ovanför arbetsbänken i ljus laminat löper beige/grå kakel. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin (Siemens).

Köket och vardagsrum kombineras i en öppen planlösning och skapar en luftig känsla. Här finns gott om plats för matbord och separat soffdel och lägenhetens stora fönsterpartier och franska balkong skapar tillsammans ett härligt ljusflöde.

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Med sitt centrala läge bor du i en av Malmös karakteristiska stadsdelar. Byggnaderna i anslutning till kvarteret skiljer sig i både uttryck och ursprung och här varierar såväl struktur och funktion. Från kvarter till kvarter skiljer sig arkitekturen och gammalt och nytt knyts samman i en smakfull blandning. Olika områden utmärker sig och alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende och livsstil. Här går livet i takt med storstadens puls och erbjuder ett brett utbud av allt man kan önska. Läget är utmärkt med fem minuters promenadavstånd till Malmö centralstation och centrum. Ett stenkast från lägenheten ligger stadskärnan med sitt stora utbud av butiker, restauranger, caféer, service, skolor och nöjen. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns flera stora affärskedjor. Malmö Saluhall ligger bara några hundra meter bort med sitt stora matutbud. Likaså ligger Malmö Live bara ett stenkast bort som har ett brett kulturutbud med konserthus och kongresscenter. Trots detta infinner sig det ett lugn i stadsdelen tack vare läget mot Malmö kanal och den lugna trafikfria gatan som går utanför bostaden. Fastigheten vetter ut mot kanalen och utanför fönstret visar Malmö sig från sin bästa sida med grönska från Slottsparken, Malmöhus slott och Malmös vackra kanal. Närhet till Västra Hamnen och Ribersborgsstranden gör att du enkelt, på mindre än 10 minuter, når havet och vackra promenadstråk. Här bor du helt optimalt!

Kommunikation

Förmånen att bo i Malmö City innebär att det mesta ligger en promenad eller cykeltur bort. Här finns utmärkta kommunikationer tack vare det centrala läget, såväl kommunalt som för den bilburne. På fem minuter tar du dig till fots till Anna Lindhs plats och Malmö Centralstation. Här tar du dig enkelt vidare inom Malmö eller ut ur staden via bussar och tåg. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Parkering

I området finns flertalet P-hus som har stort utbud av parkeringsplatser, bland annat P-huset Malmö Live, P-huset Godsmagasinet och P-huset Bagers Plats. Föreningen är delägare i en samfällighetsförening som äger garaget i byggnaden. I garaget finns 85 platser varav 25 st är avsedda för bostadsrättsföreningens medlemmar. Det finns 8 platser för laddning av el-bilar. Garaget har inga fasta platser och kösystem tillämpas. Administration, debitering och fördelning av P-platser sköts av Aimo-park. I garaget finns möjlighet till gästparkering till en kostnad om 10 kr/tim (maxbelopp 100kr/dygn). Möjligheten att nyttja gästparkeringen är på vardagar mellan klockan 17.00–08.00 och lör-sön 00–24. Kort ”Besökstillstånd” skall finnas väl synligt

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lovisa Lindskog

Ansvarig mäklare

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042