Isbergs gata 16

Dockan, Malmö

Smakfullt renoverad och välplanerad fyra med härlig uteplats!

En halv trappa upp välkomnas vi till denna välplanerade fyra som bjuder på generösa sällskapsytor, stilrent kök, tre bra sovrum, gäst-wc, badrum och en härlig uteplats med kvällssol som vetter mot föreningens inbjudande gård. Lägenheten har under det senaste året genomgått omfattande renoveringar av ytskikt, modernisering av badrum med ny inredning samt installation av plejdsystem. Här bor man i välmående förening som sänkt månadsavgifterna flertalet gånger och i byggnad med gästlägenhet och garage. I fantastiska Dockan med närhet till hav och båtliv samt ett stenkast från City ligger denna inflyttningsklara fyra. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21119
OMRÅDE:
Dockan
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
103 m²
ANTAL RUM:
4
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrum nås lägenhetens uteplats som vetter ut mot föreningens lummiga och grönskande innergård. Uteplatsen ger en härlig trädgårdskänsla och här bjuds på eftermiddags- och kvällssol. Uteplatsen erbjuder möjlighet att möblera med sittgrupp, solstolar och gasolgrill.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som tre rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2008

Interiör

I populära Dockan kan vi nu presentera denna stilsäkra fyrarummare med stor härlig uteplats som vetter ut mot den gemytliga innergården. Här bor du med närhet till hav och parker och är omringad av all tänkbar service du kan tänkas behöva. Bostaden ligger i välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och föreningen har flera fördelar som underlättar i vardagen med bland annat gästlägenhet, underjordiskt garage och inbjudande innergård.

En halv trappa upp med en härlig uteplats som skapar en villakänsla ligger denna väldisponerade och varsamt renoverade fyra som erbjuder generösa och väldisponerade sällskapsytor. Lägenheten har under det senaste året genomgått omfattande renoveringar av ytskikt, modernisering av badrum med ny inredning samt installation av plejdsystem. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med grå väggar, träpanel och på golvet ligger snygg grå klinker. Här finns plats för avhängning samt förvaring i garderob.

Till höger ligger gäst-wc med vitt kakel på väggarna och på golvet ligger svart klinker. Här är det utrustat med wc, tvättställsmöbel, spegel och skåp för förvaring. Belysningen utgörs av infällda spotlights.

Rakt fram ligger lägenhetens sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Väggarna är ljusa och på golvet ligger mattlackad parkett. Från kök och vardagsrum finns stora fönster mot uteplatsen och här erbjuds generöst ljusinsläpp. Köket har stilren inredning i ljus kulör med omlackerade luckor och nya beslag från 2020/2021, bänkskiva i komposit (-2020(2021) och ovanför denna löper microcement som stänkskydd (-2020/2021). Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spisfläkt, bred induktionshäll (2021) och diskmaskin (2021). I köket finns en rymlig matplats med rum för 6-8 personer. Till höger ligger vardagsrummet med gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

I anslutning till vardagsrummet ligger ett av lägenhetens tre sovrum. Väggarna är ljusa, på golvet ligger mattlackad parkett och fönstret vetter mot innergården. Rummet ger plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och rummets två garderober erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Till vänster om köket ligger bostadens stora badrum som moderniserats och fått ny inredning 2020/2021. På golv och väggar ligger snyggt beige/grå microcement som ger en modern känsla. Belysningen utgörs av infällda spotlights och på golvet ligger matchande microcement med underliggande golvvärme. Här finns badkar med dusch samt glasvägg, wc, tvättställ, spegel och elektrisk handdukstork. Badrummet har en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring.

Bostadens masterssovrum har ljusa väggar, samma fina parkettgolv som övriga rum och fönster som vetter mot entrésidan. Som en stilren detalj löper en träpanel längs ena väggen. Här finns flera smakfullt, diskret inbyggda garderober som spraymålats i samma kulör som väggarna och som ger goda förvaringsmöjligheter. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Det tredje sovrummet har vackert mönstrad fondtapet på en vägg, ljusa väggar, samma enhetliga parkettgolv och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats för säng, nattduksbord och exempelvis arbetsplats.

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Välkommen till ljuvliga, saltstänkta Dockan som bjuder in med det utmärkta läget vid vattnet och sitt generösa utbud av restauranger och caféer. Den badsugne promenerar till Västra Hamnens badplatser på cirka 10 minuter och på 5 minuter når man gym och matbutiker. På cirka 10 minuters promenad når man Centralen och city med sitt stora butiks- och nöjesutbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flertalet stadsbussar stannar i området och det är en kort promenad till Centralen varifrån tåg och pendelbussar avgår. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna.

Parkering

Föreningen har garage- och MC-platser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen har även medlemskap i bilpoolen Sunfleet.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809