Estlandsgatan 5D

Dalaplan / Mobilia / Helenehol, MALMÖ

Ljus, genomgående tvåa med inglasad balkong högst upp i huset!

Högst upp i huset ligger denna ljusa, väldisponerade tvåan som är fri från insyn och som bjuder på grönskande utsikt åt båda hållen. Lägenheten bjuder på stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge, fräscht kök med matplats, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och rymlig hall. Här bor man i välskött förening med stor, grönskande innergård. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21431
OMRÅDE:
Dalaplan / Mobilia / Helenehol
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
59,1 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Balkongen erbjuder plats att möblera med bord och stolar samt bjuder på fri utsikt över föreningens fina innergård.

Säljaren disponerar idag över ett matkällarförråd och ett källarförråd.

Andelstal:
Föreningen har vid förfrågan från mäklaren endast uppgett lägenhetens andelstal av de totala insatserna som är 1,05798 %. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgett något andelstal som anger lägenhetens andel av de totala årsavgifterna.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1957

Interiör

I grönskande och rofyllda kvarter med närhet till köpcentrumet Mobilia samt med utmärkta kommunikationer utanför ligger denna lägenhet i byggnad som uppfördes 1957. Föreningen är stabil med en engagerad styrelse, har god ekonomi och har gjort många av de tunga renoveringarna. På fjärde och högsta våningen i huset ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet med inglasad balkong som bjuder på eftermiddags-/kvällssol.

Innanför dörren välkomnar hallen med ljusa väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och plats att möblera med till exempel byrå och bänk.

Det rofyllda sovrummet har ekparkett, ljusrosa väggar och fönster med fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och rummets två inbyggda garderober med ovanliggande skåp erbjuder bra förvaring.

Till vänster ligger köket som har vita väggar och laminatgolv. 2020 renoverades delar av köket då luckor målades om, ny bänkskiva sattes in, ny diskho sattes in, nytt kakel sattes upp och samtliga vitvaror byttes ut. Den fina originalinredningen i ljusgrått erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper vitt, fasat kakel. Här finns kyl/frys (Elektrolux -2020), keramisk häll (Elektrolux -2020), inbyggnadsugn (Elektrolux -2020), diskmaskin (Elektrolux -2020) och kolfilterfläkt. Vid fönstret i köket finns matplats för 4 personer.

Badrummet som nås från hallen är halvkaklat i vitt och på golvet ligger vitt klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställsmöbel (-2020), spegelskåp och separat badrumsskåp.

Det ljusa, luftiga vardagsrummet har vita väggar samt en fondvägg i snygg grön kulör, vacker fiskbensparkett och stort fönsterparti som vetter mot den inglasade balkongen som även den nås härifrån. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhylla.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönt område endast ett stenkast från köpcentrumet Mobila med många affärer, flertalet caféer, restauranger och SATS-gym. Här bor man centralt, men lugnt och skönt.

Kommunikation

Goda kommunikationer; i närheten avgår flertalet stads- samt pendelbussar och från närliggande Dalaplan avgår ytterligare fler stadsbussar och andra stadsbussar. Pendlaren tar sig smidigt till både yttre och inre ringvägen och särskilt enkelt kommer man ut på E6/E22 i södergående riktning.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver råder gratis parkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809