Albinsrogatan 3B

Borgmästaregården, Malmö

Välplanerad och genomgående trea med stor inglasad balkong!

En halv trappa upp välkomnas vi till denna väldisponerade och genomgående trea på lugnt läge i välskött HSB-förening. Här bor du med stort kök med plats för matbord, ett väl tilltaget vardagsrum, helkaklat badrum och två rymliga sovrum med utgång till stor inglasad balkong, som vetter ut mot den lummiga innergården. Perfekt för köparen som vill renovera och sätta sin egna prägel. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21467
OMRÅDE:
Borgmästaregården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
76 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Lovisa Lindskog

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenhetens stora inglasade balkong, som nås från båda sovrummen, ligger i soligt läge och har fri utsikt över den lugna och grönskande innergården. Balkongen ger plats att möblera med såväl bord och stolar, som en mindre loungegrupp.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1965
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

I populära Borgmästaregården ligger denna välplanerade trea. Här har du som köpare möjlighet att sätta din egen prägel.

Hall: Innanför dörren välkomnar hallen med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns plats för avhängning och från hallen nås även en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Kök: Köket har ljus tapet på väggarna, plastmatta på golvet och vid de stora fönsterpartierna finns rymlig matplats för 4-6 personer. Inredningen i original erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i rostfritt löper brunt kakel. Köket är utrustat med stor kyl och frys samt spis med ugn och spisfläkt.

Vardagsrum: Det rymliga vardagsrummet har parkett i original, väggar med ljus tapet och stora fönster som bjuder på fri utsikt och härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Sovrum 1: Det första sovrummet har laminatgolv, ljusa väggar och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Sovrum 2: Det andra sovrummet har ljusa väggar och plastmatta. Även detta rum har fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även den nås härifrån. Rummet erbjuder plats för säng, nattduksbord och byrå.

Badrum: Badrummet som nås från hallen är helkaklat i ljust kakel och på golvet ligger ljust klinker. Här finns dusch, wc, tvättställ, spegelskåp och badrumsskåp.

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Området bjuder på flera grönområden och Pildammsparken nås enkelt på promenadavstånd. För den shoppingsugna ligger Mobilia (köpcenter) fem minuter bort och för den idrottsintresserade ligger Stadion och hela stadionområdet. Stadionparkens förskola och Annebergsskolan finns i området. Citytunneln nås enkelt med förbindelser mot Hyllie och Köpenhamn. I närområdet finns även vårdcentral, matbutik, restaurang och frisör.

Kommunikation

I området finns goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Tre utav Malmös stadsbussar avgår från området och det är promenadavstånd till både Triangeln och Södervärn. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

Föreningen har cirka 207 parkeringsplatser till uthyrning och en garagesamfällighet med grannföreningen Brf Notarien om cirka 242 garageplatser. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 100 kronor/månad och garageplats cirka 300 kronor/månad. Separat kösystem tillämpas. Därutöver råder parkering med p-skiva vissa tider under dygnet i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lovisa Lindskog

Ansvarig mäklare

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042
Annika Rosenberg f.d. Hellström

Extra Kontaktperson

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809