Lönngatan 54 F

Lönngården, Malmö

Välplanerad, genomgående 2,5:a i stabil förening med låg avgift!

En halv trappa upp ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och vacker, oljad fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21449
OMRÅDE:
Lönngården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
53 m²
ANTAL RUM:
2,5
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1936

Interiör

På lugna Lönngården med närhet till grönområden och med utmärkta kommunikationer ligger denna genomgående 2,5:a. Lägenheten kan sannolikt byggas om till en trea genom att flytta köket till halvan och göra om det befintliga köket till sovrum. Lägenheten har vacker fiskbensparkett i original, generös takhöjd och ett härligt ljusflöde tack vare genomgående planlösning samt fönster i två väderstreck.

Innanför dörren välkomnar hallen med parkettgolv och vita väggar. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammaren rakt fram.

Halvan har vacker, oljad, fiskbensparkett och vita väggar. Här finns plats för exempelvis matbord eller arbetsplats.

Till höger ligger köket som har snyggt linoleumgolv i grönt, vita väggar och fönster som vetter mot föreningens fina gård. Den vita inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i rostfritt löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, kolfilterfläkt och spis med ugn. I köket finns även matplats för 2-4 personer.

Sovrummet har väggar i vitt, samma fina oljade fiskbensparkett på golvet och fönster som vetter mot innergården. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. I rummet finns även tre garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Badrummet är halvkaklat i vitt och på golvet ligger schackrutigt klinker i vitt/blått. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Det rymliga vardagsrummet har vita väggar, fin, oljad fiskbensparkett och det stora fönsterpartiet bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Rummet erbjuder gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhylla.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till kommunikationer, grönområden och med gångavstånd till Södervärn, MAS, Triangeln och Möllan.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår både buss 1, 35 och knutpunkten Södervärn ligger på bekvämt promenadavstånd. Dessutom ligger tågstationen Persborg endast några minuters promenad bort. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna liksom in till city.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Malmö Stad för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809