Carl Flormansgatan 17

Bulltofta Friluftsstad, MALMÖ

Ljus och välplanerad trea med social planlösning och stor balkong i sydvästläge!

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna ljusa och väldisponerade trea ligger. Lägenheten bjuder på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor balkong, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande kvarter med närhet till närservice, förskolor och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21244
OMRÅDE:
Bulltofta Friluftsstad
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
70 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
5 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den stora balkongen som ligger i sydvästläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Här finns gott om plats att möblera med bord och stolar.

Säljaren disponerar idag över ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2017

Interiör

Bulltofta friluftsstad ligger inbäddad i grönska och granne med Bulltofta rekreationsområde - perfekt för promenader, löpturer och lek. I området finns förskolor, skolor, mataffärer och kommunikationerna är utmärkta. Byggnaden på Carl Flormansgatan 17 stod klar 2018 och här bor man med alla tänkbara moderna bekvämligheter. Lägenheten ligger på femte våningen och är ljus samt har väldigt lite insyn tack vare fönster mot grönområden om gård.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två garderoberna samt i den rymliga klädkammaren längre in till vänster.

Till höger ligger badrummet som är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk). Här finns duschhörna, tvättställsmöbel, wc, badrumsskåp och handdukstork (elektrisk). I badrummet finns tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (båda från Cylinda), ovanliggande grå bänkskiva och vita skåp.

Det första sovrummet har samma fina ekparkett som i hallen, vita väggar och fönster som bjuder på grönskande utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och förvaring erbjuds i garderoben.

Lägenhetens andra sovrum har ekparkett, vita väggar och fönster som bjuder på grönskande utsikt. Här finns plats för säng, nattduksbord, arbetsplats och förvaring erbjuds i garderoben.

Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet har vita väggar, ekparkett och generöst ljusinsläpp tack vare flera fönster i två olika väderstreck. Det är även härifrån som den stora balkongen i sydvästläge nås. Köket har stilren inredning i vitt från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ovanför bänkskivan i grått löper svart kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Cylinda. I de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum finns gott om plats att möblera med stort matbord, soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Bulltofta friluftsstad är ett grönskande område i östra Malmö med utmärkta förbindelser såväl kommunalt som för den bilburne. I området finns nybyggda Pilotens förskola och i närheten ligger flera andra förskolor, Videdalsskolan, Risebergaskolan och AB Videdals Privatskolor. Ett par minuter bort ligger Coop och åt andra hållet ligger Toftanäs med bland annat Ica Maxi samt flertalet andra butiker. Bebyggelsen i området består av både flerfamiljshus, radhus och villor. Bulltofta rekreationsområde är en stor och fantastisk park. Naturen här anlades efter att Bulltofta flygplats lagts ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv. I närområdet finns ett brett sportutbud med bland annat gym intill, här finns även flera fotbollsklubbar, innebandyförening och padelbanor på Kirseberg. I närheten ligger även Segevångsbadet och Kirsebergs Ishall. För golfaren är det nära till både Malmö Burlöv Golfklubb och Kvarnby GK.

Kommunikation

I området avgår flertalet stads- och regionbussar. Den bilburne tar sig enkelt och smidigt ut på båda ringvägarna samt in till city.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Föreningen har även gästparkeringar.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809