Möllevångsgatan 30 A

Malmö

Välplanerad, renoverad etta med sovalkov på bästa cityläge!

På femte våningen ligger denna ljusa etta som är optimalt planerad och bjuder på ljust rum med gott om plats för soffa, matplats, sovalkov, snyggt kök i vitt, hall med bra förvaring och renoverat badrum. Här bor man på bästa cityläge med all tänkbar närservice och goda kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21420
OMRÅDE:
Triangeln
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
28 m²
ANTAL RUM:
1
VÅNINGSPLAN:
5 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Till lägenheten hör ett förråd som ligger i granntrappan.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som ett rum och kokvrå i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1968

Interiör

Med citys puls utanför dörren och med Citytriangelns station ett par minuters promenad bort ligger denna välplanerade etta med sovalkov. Här har man nära till shopping, restauranger, nöjesliv och all annan tänkbar närservice. Lägenheten har under se senaste åren renoverats på smakfullt sätt - här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför dörren välkomnar hallen med vitt brädgolv och vita väggar. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de tre garderoberna.

Rummet som är mycket ljust tack vare det stora fönsterpartiet har vita väggar och samma fina, vita brädgolv som i hallen. Här finns en smart sovalkov samt plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och matplats.

Köket som renoverades cirka 2011 har vita väggar, vitt brädgolv och fönster. Den vita inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått samt rostfritt löper gråsvart kakel. Köket är utrustat med spis med ugn och kyl/frys.

Från hallen nås badrummet som renoverades på smakfullt sätt 2012. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger svart klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk). Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara dörrar samt takdusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegel och elektrisk handdukstork.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Nötskrikan 16

Allmänt:
Föreningen bildades år 2011 och år 2015 blev föreningen en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten som föreningen äger heter Nötskrikan 16 som har adresserna Möllevångsgatan 30A-B samt Möllevångsgatan 32. Byggnaden uppfördes år 1968 och föreningen äger marken.

Totalt har föreningen 81 st lägenheter, 5 lokaler, garage med 65 platser samt ett p-däck. Garaget och p-däcket hyrs ut till Q-Park. Till parkeringsplatserna råder separat kö, kontakta Q-Park. Av de totalt 81 lägenheterna är det 75 st som upplåts med bostadsrätt och 6 st som upplåts med hyresrätt.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Renoveringar:
- Fönster 2007
- Ny garageport 2014
- Nytt tak 2014
- Nytt porttelefonsystem med tag och uppringning 2015
- Renovering av bakgården, parkeringsdäck och garage 2016
- Nya hissar installerades 2017.
- Spolning av avloppsstammar 2017
- Byte av garageport 2018.
- Renovering av värme- och ventilationsystem genomfördes 2018-2019, endast slutbesiktning kvarstår.är

Föreningen har startat processen för att genomföra en relining av alla avloppstammar, reliningen kommer att ske hösten/vintern 2020.

TV och bredband:
Kabel-TV levereras via Canal Digital (Telenor) och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet via Telenor och tillkommer till månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om ca 135 kr/mån. Hastighet 250/100 Mbit/s.

Parkering:
Garage finns att tillgå, ca 65 platser. Platserna kostar från ca 596 kr/månad och uthyrning sker via Q-park, kösystem tillämpas. MC parkeringsplatser finns också att tillgå. Det finns även ett parkeringsdäck som nås från våning två med ca 28 p-platser, kostnad ca 460kr/mån. Vid intresse kontakta Q-park som parkeringsdäcket är uthyrt till, www.q-park.se. Boendeparkering råder för övrigt i området, gå in på www.malmo.se för vidare information.

Övrigt:
Två tvättstugor totalt i föreningen med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum i vardera. Tvättstuga och förråd är belägna på andra våningen.
Cykelparkering finns i garaget. Miljörum med återvinning ligger i anslutning till garaget. Föreningen har en egen gård belägen på våning 3 mot lugn baksida med gemensam grillplats och utemöbler, soldäck med solstolar samt lekytor med bl.a sandlåda.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen tillåter delat ägande. Juridiska personer ej tillåtet som medlem.

Föreningens hemsida kan ni besöka på följande webbadress: http://notskrikan16.se/.

Spekulanter uppmanas att undersöka ovanstående uppgifter med berörd förening.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Området Triangeln erbjuder allt man kan tänkas önska. Här finns ett generöst utbud av affärer, både på gågatan och i köpcentrumet Triangeln. Runt hörnet finns kvartersbageri, ostbutik och en charkuteri. I kvarteren ligger flertalet populära restauranger, bland annat Malmös äldsta kinesiska restaurang Kin Long som är omåttligt populär, vietnamesiska Nois som lämpar sig perfekt för lunch eller take away och någon minut bort ligger Davidshalls torg med sitt generösa utbud med restauranger med uteserveringar. I området ligger även grönskande Magistratsparken med den stora, vackra hängboken. Parken lämpar sig perfekt för en picknick och för de yngre finns här även en populär lekplats. I området ligger även Malmös Konsthall och restaurang Smak.

Kommunikation

Utmärkta förbindelser och perfekt för pendlaren med stationen Triangeln runt hörnet. Härifrån avgår tåg till olika delar av Skåne, till Köpenhamn och andra delar av Sverige. I området avgår även ett stort antal stadsbussar och flygbussen.

Parkering

I fastigheten finns garageplatser att hyra genom Q-park. Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809