Humanistgatan 4 C

Malmö

Välplanerad etta med sovalkov och inglasad balkong!

På sjätte våningen ligger denna välplanerade etta som bjuder på rymligt kök med matplats, stort allrum med sovalkov och en inglasad balkong i västerläge. Stabil förening med god ekonomi. Utmärkt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt boende. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 56
OMRÅDE:
Söderkulla / Eriksfält
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
39,5 m²
ANTAL RUM:
1
VÅNINGSPLAN:
6 av 8, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Emelie Mäntynen

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1963

Interiör

På sjätte våningen ligger denna välplanerade etta med sovalkov, rymligt kök med matplats och stor inglasad balkong. Belägen i stabil, välskött förening med god ekonomi. Unik möjlighet för dig som vill sätta egen prägel på ditt nästa boende!

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med nymålade grå/blå väggar och grå klinker. Här finns gott om plats för avhängning och skoställ. För den som önskar mer förvaring är det möjligt att ställa in garderober.

Rakt fram från hallen ligger allrummet som har försetts med laminatgolv och målade grå/blå väggar i en sober kulör. Stort fönster bjuder på fin utsikt och härifrån nås den inglasade balkongen som vetter åt väst. I rummet finns en stor sovalkov med svarta väggar, vilket gör rummet väldigt lättmöblerat. Detta gör att du utan problem får plats med både dubbelsäng, soffa, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Vägg i vägg med allrummet ligger köket som också har grå/blå väggar och äldre, rutigt golv. För den som önskar följer även klinker med i köpet så att det på ett snyggt sätt blir enhetligt med hallen. Även i detta rum finns ett fönster som bjuder på härlig utsikt. Den vita skåpinredningen är av äldre karaktär och originalskick men erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med spis med ugn och kyl och en liten frys. I köket finns även matplats för cirka två till fyra personer.

Badrummet ligger till höger om hallen. Det är halvkaklat med blått kakel och blåmålade väggar. Här finns wc, vask, spegelskåp och ett badkar.

Planritning

Planskiss

Riksbyggens Malmöhus nr 12

Kontaktpersoner:
Gunnar Frankell
Telefonkontakt:
070-2373788
Allmänt:
Riksbyggen Brf Malmöhus Nr 12 är en äkta bostadsrättsförening och består av 324 lägenheter och 16 lokaler. Föreningens byggnader har adresserna Humanistgatan och Munkhättegatan. Byggnaderna uppfördes 1963 och bostadsrättsföreningen registrerades 1961.

Underhåll och renovering:
1995-1996: Balkongerna renoverades
2001: Alla fönster byttes ut
2004: Taken lades om
2004: Söderfasaderna på höghusen putsades om
2004: Nya entrédörrar installerades
2004: Nya fläktar till ventilationssystemet installerades
2006: Porttelefon installerades
2010-2012: Byte av tappvattenledningar och vattenstammar. I samband med stambytet bekostade föreningen nya blandare till bostadsrättsinnehavarna.
2012-2013: Radiatorer
2015-2016: Renovering och byte av hissar.
2015: Nybyggnation av miljöhus.

Kommande renoveringar:
2018: Relining av avsloppstammar
2018-2019: Ytterfasaderna.
2020: Elstammar.
2022: Värmeanläggning.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Canal Digital (basutbudet ingår i avgiften) men kommer vecka 9 övergå till Bredbandsbolaget. Bredband av Bredbandsbolaget med en hastighet på 100/100. Köparen måste själv kontakta bredbandsbolaget vid köp av bostadsrätt.

Parkering:
Föreningen har 258 parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 125 kronor/månad.

Övrigt:
Föreningen har en lokal med plats för 25-28 personer till uthyrning för bostadsrättsinnehavarna.

I källaren finns tvättstuga, torkrum samt låst cykel källare.
Inom bostadsområdet finns två stycken miljöhus och en gång i kvartalet hyrs en container så att medlemmarna kan kasta sina grovsopor.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Månadsavgiften kommer att förändras cirka 5% i oktober 2018 för att täcka kommande renoveringar.

Spekulanter uppmanas att själva kontrollera dessa uppgifter med berörd förening.
För mer information, besök gärna föreningen hemsida; www.malmohus12.se

Karta

Området

Allmänt

Lugnt område i gröna omgivningar med goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området finns skola, matbutiker, pizzerior och restauranger. Härifrån är det även nära till shoppingcentrumet Mobilia med stort utbud av affärer och restauranger.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flera stadsbussar erbjuder täta förbindelser med city och Centralstationen. Den bilburna tar sig härifrån smidigt ut på ringvägarna och motorvägen.

Parkering

Föreningen har 258 parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver finns gratis parkering i området.

Emelie Mäntynen

Ansvarig mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042