Baskemöllegatan 5 B

Malmö

Totalrenoverad, genomgående tvåa med stor inglasad balkong!

Välkommmen till denna smakfullt renoverade tvåa som bjuder på snyggt kök i vitt med matplats, renoverat badrum med dusch, luftigt vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och gott om förvaring. Lägenheten har bredspacklade, vita väggar och fina golv. Populärt område nära Möllan och Folkets Park!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21440
OMRÅDE:
Nobel/ Östra Sorgenfri
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
59 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vetter mot den fina innergården. Balkongen är rymlig, ligger i västerläge och har trätrall på golvet.

Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1949

Interiör

I grönskande omgivningar på cykelavstånd till city och med Folkets Park och Möllans uteliv på bekvämt promenadavstånd ligger denna ljusa, genomgående tvåa. Belägen i stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Lägenheten har under de senaste åren totalrenoverats - här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför dörren välkomnar hallen med bredspacklade vita väggar och parkettgolv. Här finns plats för avhängning direkt till vänster och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammaren.

Rakt fram från entrén sett ligger köket som renoverades 2015. Här är väggarna vita, på golvet ligger svart klinkergolv och vid fönstret som vetter mot innergården finns matplats för fyra personer. Den vita inredningen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och här finns kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll, kolfilterfläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Elektrolux 2015 och med fem års garanti. Bänkskivan i laminat erbjuder goda arbetsytor och ovanför denna löper vitt kakel.

Från hallen nås badrummet som renoverades 2015. Badrummet är helkaklat i vitt med detaljer i mosaikkakel i svart/grått/vitt och på golvet ligger matchande klinker. Här finns duschhörna med duschvägg, wc, tvättställ med underliggande skåp och spegel.

Det rymliga sovrummet har ekparkett på golvet, bredspacklade, vita väggar och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns en stor inbyggd garderob med tillhörande inredning från Elfa samt ytterligare en garderob som tillsammans erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.

Det rymliga vardagsrummet har även det bredspacklade, vita väggar, snygg ekparkett och fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även nås härifrån. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhyllor.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

HSB Brf Tapperheten 4

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Tapperheten 4 är en äkta bostadsrättsförening som består av 65 lägenheter, varav 64 upplåts med bostadsrätt och en med hyresrätt samt två lokaler hyresrätt. Föreningens byggnad har adresserna Baskemöllegatan 5 A-H och Amiralsgatan 90, byggnaden uppfördes 1949.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Genomförda renoveringar:
Mellan 1995-1995 genom fördes följande renoveringar: byte av vattenstammar, byte av fönster, inglasning av balkonger och omdragning av el.
2013 renoverades tak och fasad.
Föreningen byggde 2014 om en källarlokal till lägenhet som föreningen nu hyr ut.
Under 2014/2015 relinades delar av avloppsrören i källaren och stammarna i B-trappan. Under samma period byttes armaturer i trapphus, vind och källare.
Passersystemen byttes ut cirka 2017.
2019 genomfördes relining av avloppsstammarna i trapporna G och H.

Kommande renoveringar:
Trapphusmålning påböjades 2017 och kommer att slutföras hösten 2019.
Sannolikt kommer avloppsstammarna i trapporna F och E att relinas 2020.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i avgiften) och bredband av Ownit. Bredband med en hastighet om 100 MBit/s kan erhållas till en kostnad om cirka 150 kronor/månad.

Parkering:
Föreningen har avtal med grannföreningen HSB Brf Torbjörn där medlemmarna kan ställa sig i kö till garageplats. För övrigt råder boendeparkering i området.

Övrigt:
Föreningen har en trevlig, grönskande innergård med uteplatser och grillplatser. Miljöhus med källsortering finns på gården.
I källaren finns cykelrum.
Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.
Föreningen har gemensam el och elförbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften.
Föreningen har tre stycken tvättstugor, alla får användas men dock får man endast teckna en tvättstuga / tvättid åt gången. Det finns tre tvättider per dag. Tvättstugorna skall städas efter varje avslutat tvättpass.
Det finns två torkrum som tillhör de stora tvättstugorna. Torkrummen disponeras samtidigt med tvättstugorna, dock har man rätt att använda sig av torkrummet ytterligare en timme efter avslutat tvättpass.
I källaren finns tillgång till bastu. Nyckel finns att köpa 200 kr i styrelserummet varje helgfri måndag kl 17.30 - 18.00.
Bokning sker på listan i anslutning till bastun.
Föreningens bibliotek finns till förfogande om man skulle vilja låna skönlitteratur, facklitteratur, detektivromaner eller uppslagsverk. De fyller hela tiden på med böcker. Tacksam att få böcker skänkta. Biblioteket står till förfogande för utlåning alla dagar då er lägenhetsnyckel passar till dörren och ni finner det i källarkorridoren.
Fritidslokalen disponeras fritt av alla boende, dock är uthyrning ej tillåtet. En deposition på 500 kr tas ut (och återfås när lokalen är besiktigad). Nyckeln överlämnas och då görs en visning av lokalen. Vid överlämnandet av nyckeln skall någon ansvarig besiktiga lokalen. Ljudanläggningen måste skruvas ner klockan 00:00 och därefter avslutar man festen i lugn och ro och visar hänsyn när man går hem. Fritidslokalen kan bokas i styrelserummet varje helgfri måndag 17.30 - 18.00
För mer information, besök gärna föreningens hemsida; https://www.hsb.se/malmo/brf/tapperheten4/. Ovan information är hämtad från berörd förening. Det är upp till var spekulant att undersöka informationen.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Trevligt område nära såväl grönområden som mataffärer, city och kommunikationer. I föreningens byggnad ligger ICA med post- och spelombud, här finns även pizzeria, bank och andra affärer. 10 minuters promenad till lågprisvaruhuset Willys och på samma tid promenerar man till Möllan samt Folkets Park. I området finns även Stenkulaskolan.

Kommunikation

Mycket bra förbindelser både kommunalt och för den bilburne. Stadsbuss nummer 5 (Malmöexpressen) och 31 stannar intill lägenheten och från Nobeltorget avgår även buss 3. Den bilburne tar sig smidigt både in till stan och ut på Ringvägen.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Malmö Stad för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809