Henrik Wranérsgatan 1 B

Malmö

Smakfullt renoverad trea med två balkonger på högt, ljust läge!

Hissen från markplan tar oss upp till sjunde våningen där denna lägenhet som badar i ljus bjuder på stilrent renoverat kök med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
217 53
OMRÅDE:
Ribersborg
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
95 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
7 av 8, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenheten har två balkonger, en som nås från mastersovrummet som ligger i österläge, bjuder på morgon-/förmiddagssol och utsikt över Turning Torso och Kronprinsen. Den andra balkongen ligger i västerläge, bjuder på eftermiddags-/kvällssol och en fantastisk, fri utsikt över grönområden, hav och Öresundsbron. Båda balkongerna har trätrall på golvet och erbjuder gott om plats för möbler.

Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1962

Interiör

På våning sju med hiss från markplan ligger denna lägenhet som totalrenoverats. Här har inget lämnats åt slumpen, renoveringarna är både smakfulla och praktiskt utförda. Dessutom bjuder lägenheten på två balkonger, en med morgon-/förmiddagssol och en andra med eftermiddags-/kvällssol.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar den inbjudande hallen med vita väggar och klassiskt kalkstensgolv. Här finns plats för avhängning till höger och längre in till höger erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren samt i de tre garderoberna med ovanliggande skåp (varav en utgör städskåp).

Till vänster ligger det smakfullt renoverade badrummet (kvalitetsdokument finns) som har vitt kakel på väggarna, mörkt klinkergolv och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns takdusch, wc, tvättställsmöbel med förvaring, spegelskåp, separat badrumsskåp och handdukstork (både el- och vattenburen).

Det stilfullt renoverade köket har vita väggar, svart laminatgolv och fönster som vetter mot föreningens gård. Inredningen i vitt erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och ovanför den vackra bänkskivan i svart granit löper vitt fasat kakel. Köket är utrustat med stor kyl (-Elektrolux), stor frys (-Elektrolux), varmluftsugn med pyrolysrengöring (Bosch), induktionshäll (Siemens), inbyggnadsmikro (Bosch), inbyggnadsdiskmaskin (Siemens), tvättmaskin med torktumlarfunktion (Hoover) och kolfilterfläkt. I köket finns matplats för 4 personer.

Det första sovrummet ligger till höger från entrén sett och har vita väggar, fiskbensparkett och fönster med utsikt mot Öresundsbron. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två garderoberna.

Det stora vardagsrummet har vita väggar, vacker fiskbensparkett och fönster som vetter åt balkongen i väster som även nås härifrån. Rummet är lättmöblerat och erbjuds gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhyllor, matplats och andra möbler för den som så önskar.

Det andra sovrummet (som även kan användas som matrum) nås både från vardagsrummet via dubbeldörrar med glasparti samt från hallen. Här är väggarna vita, på golvet ligger fiskbensparkett och fönstret vetter mot balkongen i österläge som även nås härifrån. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och andra möbler.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Brf Ljungbyhus 8 I Malmö

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Ljungbyhus 8 är en äkta bostadsrättsförening som består av 98 lägenheter varav 91 lägenheter upplåts med bostadsrätts, 6 med hyresrätt och en fungerar som gästlägenhet. Föreningen äger fastigheten Ljungbyhus 8, föreningens byggnad uppfördes 1962 och har adresserna Henrik Wranérsgatan 1 A-C. I källaren finns en uthyrd lokal samt lokaler som föreningen kan disponera. Fastigheten har hiss från markplan vid ingång från gården.

Ekonomi:
Föreningen genomförde en avgiftshöjning om 2% den 1 januari 2019. Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Utförda renoveringar
2018 Relining av avloppsstammar
2017 Installation av fiber i samtliga lägenheter
2016 Värmesystemet - injustering, nya ventiler och termostater m.m.
2016 Automatisk öppning på källardörrar och portarna mot gården
2015 Anläggning av innergård med terrasser i bottenplan
2015 Nytt miljöhus
2015 Nytt tätskikt ovanpå garage
2014 Två nya tvättmaskiner och en torktumlare
2013 Nytt passersystem
2012 Fjärrvärmeväxlaren renoverades
2011 Upprättades en miljöstation på innergården
2011 Ny garageport
2010 Alla fönster försetts med nya ytterbågar i aluminium
2010 Byte av lägenhetsdörrar
2010 Källarutrymmena målades om

Planerade renoveringar
I samband med undersökningar av avloppsstammarna undersöktes även skicket på tappvattenledningarna. Ledningarna behöver bytas inom några år men inga beslut är tagna.

TV och internet:
Kabel-TV levereras av ComHem (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband av Ownit. Bredband med en hastighet om 100/100 Mbit/s betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 135 konor/månad.

Parkering:
Föreningen har ett parkeringsgarage med 53 bilplatser med separat kö. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 365 kronor/månad.

Övrigt:
Föreningen har en inbjudande innegård som helrenoverades 2015. På gården finns en uteplats med sittgrupper, gräsytor, planteringar, miljöhus och en lekplats för de mindre barnen.

I källaren finns tre tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum i varje samt separat mangelrum med elektrisk mangel och stenmangel. I källaren finns även två utrymmen för cyklar, barnvagnsrum samt grovsoprum.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra till en kostnad om cirka 200 kronor/natt.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information;
http://ljungbyhus8.bostadsratterna.se

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lägenheten är belägen på ett av Malmös bästa lägen med gångavstånd till city, strand och grönområden, men i ett lugnt och trivsamt område. Pildammsparken, Rönneholmsparken och Slottsparken ligger alla inom bekvämt gångavstånd från lägenheten och det är även promenadavstånd till stadskärnan med shopping- och nöjesutbud. I närheten ligger Kronprinsen köpcentrum med bland annat mataffär, klädbutiker, apotek, systembolag och vårdcentral. I området finns även ett brett utbud av restauranger och caféer.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I närheten avgår både buss 3 och 7. Med bil tar man sig smidigt både till Öresundsbron, Ringvägen och Stockholmsvägen.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809

Emelie Mäntynen

Biträdande mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042