Karolingatan 14

Malmö

Stor välplanerad tvåa med inglasad balkong och hiss från markplan!

På populära Vita Höja i mycket stabil förening ligger denna rymliga tvåa. Lägenheten som ligger på femte våningen bjuder på stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rymligt sovrum med gott om förvaring, möblerbar hall, kök med stor matplats och badrum som är förberett för tvättmaskin. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 34
OMRÅDE:
Vita höja
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
65 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
5 av 9, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i härligt västerläge. Balkongen erbjuder sittplats för cirka 4 personer och bjuder på härlig utsikt över föreningens välskötta gård.

I månadsavgiften ingår en parkeringsplats.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare.

Andelstal:
Ospecificerad andel i föreningen är 0,24740 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1969
Fönster:
3-glas

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med ljusa tapeter och ljus plastmatta på golvet. Till höger finns plats för möblering, till vänster finns plats för både avhängning och förvaring i garderoben samt städskåpet.

Rakt fram från entrén sett ligger vardagsrummet med ljusa väggar, parkettgolv och fönster som vetter mot den grönskande, vackra gården. Här finns gott om plats för både soffa, TV-möbel, matplats och andra möbler för den som så önskar. Från rummet nås den inglasade balkongen i soligt västerläge och med ljuvlig utsikt över gården.

Köket ligger vägg i vägg med vardagsrummet och inredningen med nyare luckor erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Väggarna går i vitt och en vägg har mörkare träpanel, på golvet ligger en ljus plastmatta och fönstret bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Vid fönstret finns en väl tilltagen matplats med rum för minst sex personer. Köket är utrustat med kyl/frys (Goerenje, ca -04), bred spis med ugn (Elektro Helios) och kolfilterfläkt. Den ljusa bänkskivan ger kocken goda arbets- och avlastningsytor.

Badrummet som nås från hallen har ljus plastmatta och ljus våtrumstapet. Här finns dusch, wc, tvättställ och spegelskåp. I badrummet finns även möjlighet att sätta in tvättmaskin och det finns redan anslutningar till detta.

Till höger från entrén sett ligger sovrummet som har ljusmönstrad tapet, ljus plastmatta och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för både stor säng samt andra möbler och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i rummets fem garderober.

Hjärtligt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Vita Höja

Allmänt:
Riksbyggens bostadsrättsförening Vita Höja består av 324 lägenheter, 5 lokaler och 120 garageplatser. Föreningens byggnader uppfördes 1968 i samband med att föreningen bildades. Föreningen äger marken.

Ekonomi:

Föreningen genomförde en avgiftshöjning om 4% den 1 januari 2014, höjningen genomfördes bland annat för att täcka ökande bränslekostnader. Därefter finns inga planerade avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:

Underhållet sköts mycket väl i föreningen.

Stamspolningar genomfördes under 2012.

Avfallstankar till soprummen inskaffades under 2012.

Följande är renoverat sedan tidigare:
Fönster
Fläktsystem
Garageportar
Sophanteringssystemet
Fasad
Hissar
El
Tvättstugor
Porttelefon

Föreningen arbetar i dagsläget med flera energisparande åtgärder.

Föreningen håller på att byta undercentral till värmesystemet. De planerar man att även se över belysningen, justera in värmesystemet och se över ventilationssystemet.

Kabel-TV och internet:

Kabel-TV och internet levereras av Com Hem. Grundutbudet till kabel-TV ingår i månadskostnaden, internet kan väljas till en kostnad av ca 300 kr per månad.

Parkering:

I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Föreningen har även 120 garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 120 kronor/månad.

Övrigt:

I källaren finns tvättstuga med två tvättmaskiner, två torkrum och mangel.

I föreningen finns ett gym som får nyttjas av medlemmarna utan kostnad (ligger på Karolingatan 22-24) och föreningen anordnar även diverse aktiviteter och resor. I föreningens lokaler finns även en samlingslokal (ligger på Karolingatan 30) och hobbyrum (ligger på Karolingatan 10-12).

Gården är grön och har flera möblerade uteplatser, lekplatser och boulebana.

Container finns till medlemmarnas förfogande ett par tillfällen om året.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information; www.vitahoja.se

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till mataffärer, mataffärer, butiker, restauranger, skola (åk 1-9), dagis.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Stadsbussar med regelbundna avgångar till centrum stannar i området och den bilburne tar sig smitigt ut på ringvägarna.

Parkering

I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Det finns även flera gästparkeringar. Föreningen har även garage med cirka 120 platser, till garageplatserna är det separat kö.

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen efter avslutad budgivning. I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809