Betonggatan 1

Limhamns sjöstad, LIMHAMN

Välplanerad hörntrea med stor balkong och två ingångar i mysiga kvarter!

En halv trappa upp ligger denna väldisponerade hörntrea som bjuder på socialt kök från Marbodal, stora sällskapsytor, balkong om cirka 10 kvadratmeter i söderläge, två bra sovrum, badrum med badkar samt tvättmöjligheter och goda förvaringsmöjligheter. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljö. Utanför porten ligger lekplats och några minuters promenad bort finns badmöjligheter, restauranger, caféer, mataffärer och butiker. Toppläge i mysiga kvarter. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21646
OMRÅDE:
Limhamns sjöstad
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
71 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 5, hiss finns
MÅNADSAVGIFT:
4 254 kr/mån inkl. värme, VA, digital-TV och bredband.
utgångspris:
2 845 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

BOKA TID FÖR VISNING

Gör en intresseanmälan

Vi har för närvarande inga inbokade visningar. Tryck på knappen nedan för att göra en intresseanmälan

Intresseanmälan
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Ekonomi:
Andel i föreningen 1,33138%, andel av årsavgift 1,33137%
Driftskostnad:
Totalt 5 200 kr/år vid 3 personer i hushållet, fördelar sig enligt följande:
    El:
    3 200 kr/år
    Försäkring:
    2 000 kr/år
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen om cirka 10 kvadratmeter. Balkongen vetter åt söder och bjuder på sol dagtid. Här finns plats att möblera med stor soffa och bord. Från balkongen finns även en trappa som leder ner till en grind ut på gatan.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka 7 kvadratmeter.

Byggnad

Interiör

Det är lätt att förstå varför Limhamns sjöstad är så populärt. Här bor man granne med havet och med lekplatser, restauranger, trevliga promenadstråk och affärer utanför dörren. Byggnaden på Betonggatan 1 uppfördes 2017 och denna lägenhet med två ingångar, varav den ena privat ligger på fint hörnläge. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoberna med skjutdörrar samt inredning från Elfa. I fortsättningen av hallen finns en vägg som delar av hall mot lägenhetens sociala ytor. Väggen är målad i en snygg grön färg och här finns plats att sätta upp hylla.

Rakt fram ligger mastersovrummet som har vita väggar, ekparkett och fönster som vetter mot entrésidan. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och i garderoben erbjuds förvaringsmöjligheter.

Det stilrena köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet har vita väggar och samma fina ekparkett. Den stilrena inredningen i vitt erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför den gråa bänkskivan löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggnadsmikro, diskmaskin och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Husqvarna. Vid de stora fönstren i köket finns matplats för 6-8 personer.
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som är ljus och luftigt tack vare fönster i två väderstreck samt utgång till den stora balkongen. Även här är väggarna vita och på golvet ligger samma fina, enhetliga ekparkett. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel och exempelvis bokhyllor eller arbetsplats.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt och på golvet ligger mörkgrått klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställsmöbel, spegelskåp och handdukstork (elburen). Till höger i badrummet finns tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (båda från Husqvarna), praktisk bänk i grått och vita skåp.

Lägenhetens andra sovrum har ekparkett, vita väggar och fönster. Här finns plats för säng, nattduksbord, byrå och garderoberna med skjutdörrar samt inredning från Elfa erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Varm välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Havsparken

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Havsparken är en äkta bostadsrättsförening som består av 67 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades i samband med att byggnaden uppfördes 2017 och föreningen äger marken. Föreningens byggnad har adresserna Betongggatan 1, Murbruksgatan 6, Murbruksgatan 8 och Portvaktsgatan 2.

Ekonomi:
Föreningen har god ekonomi och har under 2019 gjort två amorteringar om 1 miljon kronor vardera. Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om cirka 1183 kronor som betalas av köparen. Vid pantsättning tas en avgift ut om 473 kronor per pant.

Renovering och underhåll:
Då fastigheten uppfördes 2017 finns inga större renoveringar planerade utan endast löpande underhåll.

TV och internet:
I månadsavgiften ingår digital-TV, ComHem Silverpaket, bredband 100/100 MBit/s och bredbandstelefoni. I lägenheterna finns ett mediaskåp med router samt nätverk med uttag i samtliga rum och kök.

Parkering:
Föreningen har 44 garageplatser i ett underjordiskt garage. separat kösystem tillämpas och det är i dagsläget kö till garageplatserna. Kostnaden för att hyra garageplats är cirka 500 kronor/månas. Av garageplatserna har 4 stycken tillgång till laddstation för elbil. Avgiften för dessa platser är 900 kronor/månad samt förbrukningsavgiften för laddad el. Det finns även två låsta cykelrum i garaget.

Övrigt:
Föreningen har en inbjudande innergård med grönska, gemensamma utemöbler, grillplats och sandlåda. På gården finns miljöhus med källsortering och cykelparkering.

Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Karta

Området

Allmänt

Limhamns sjöstad är ett nytt bostadsområde vid vattnet och här skapas bostäder för alla. Vackra lägenheter och radhus som alla kännetecknas av ljus och rymd. På charmiga Limhamn möts du av varierande bebyggelse med både charmiga gatuhus byggda under 1800-talet och moderna nybyggnadsprojekt. Den genuina, småstadskänslan har under många år lockat och tilltalat generationer av människor och kanske är det inte så konstigt med tanke på att du bor granne med havet, nära grönområden och har all tänkbar närservice i Limhamns centrum. Här erbjuds en aktiv livsstil, liksom avkoppling och lugna turer längs med havet för den som önskar. Den gamla fiskebyn kantas idag av ett brett utbud av både affärer, restauranger, olika gym och dagligvaruhandel. Här ligger bland annat den omåttligt populära pizzarestaurangen Mastio, sushirestaurangen Chill Out, Limhamns Glassmejeri och det mysiga caféet Kaka på kaka. Vid hamnen ligger även Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk fisk, skaldjur eller ta en bit att äta i restaurangen. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skolor. Sommartid njuter du kanske av båtlivet i småbåtshamnen eller varför inte ta sig ett dopp från någon av bryggorna eller stranden i Sibbarp? I augusti äger också Hamnfestivalen rum och är ett populärt evenemang för både barn och vuxna. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter. Det är inte svårt att förstå varför områdets popularitet är så hög. Det som en gång varit en fiskeby har idag vuxit och känns som en "stad i staden".

Kommunikation

I närheten avgår stadsbuss 7 med täta förbindelser till Malmö C och Svågertorp samt stadsbuss 33 som går till Hyllie med dess tågförbindelser. Till city tar man sig på cykel på cirka 15 minuter. Den bilburne tar sig enkelt såväl in till city som ut på ringvägarna och till Öresundsbron.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning, därutöver finns även parkeringsplatser på grusplan att hyra i området samt parkeringsplatser i två parkeringshus.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
E-post
Sajra Ajkunic

Extra Kontaktperson

Sajra Ajkunic
Blivande fastighetsmäklare
Telefon: 0708661234
Mobilnr: 0708661234
E-post