Norra Bulltoftavägen 67B

Kirseberg, MALMÖ

Välplanerad tvåa högst upp i huset med inglasad balkong och fönster åt tre håll!

Hissen leder upp till tredje och högsta våningen där denna tvåa bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande omgivningar i stabil och välskött HSB-förening. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21243
OMRÅDE:
Kirseberg
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
56,5 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
3 av 3, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den rymliga, inglasade balkongen med plats att möblera med bord och stolar. Balkongen ligger i sydostläge och bjuder på fri, grönskande utsikt.

Säljaren disponerar idag över två källarförråd, ett större och ett mindre.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1952

Interiör

I grönskande omgivningar och med närhet till fina Beijers Park, mataffär, gym och annan service ligger denna välplanerade tvåa i de eftertraktade stjärnhusen. Byggnaden har hiss från markplan och lägenheten är mycket ljus tack vare läget högst upp i huset fönster i tre väderstreck.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar, ljust klinkergolv och belysningen utgörs av spotlights. Här finns plats för avhängning och från hallen nås även den stora klädkammaren med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Till höger ligger köket som har vita väggar och parkettgolv från 2017. Vid fönstret finns matplats för minst fyra personer. Köksinredningen i vitt erbjuder bra förvaring och ovanför den ljusa bänkskivan löper ljust kakel. Här finns kyl/frys, spis med keramikhäll och ugn (-2017) och kolfilterfläkt.

Vardagsrummet har väggar i rosa samt lila, på golvet ligger parkettgolv och rummet är mycket ljust tack vare fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även den stora, inglasade balkongen. Rummet erbjuder plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhylla och matplats.

Lägenhetens rofyllda sovrum har furugolv, väggar i ljus turkos samt grågrönt och fönster med fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Badrummet är helkaklat i vitt, på golvet ligger ljust klinkergolv och här finns även ett litet fönster. Badrummet har duschhörna med infällbar dörr, wc, tvättställ, tvättmaskin (-2018), spegel, badrumsskåp och handdukstork (vattenburen).

Planritning

Planskiss

HSB Brf Musköten

Allmänt:
HSB Brf Musköten är en äkta bostadsrättsförening som består av 155 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och en lokal som upplåts med hyresrätt. Föreningen bildades 1949, byggnaderna färdigställdes 1952 och har adresserna Norra Bulltoftavägen 67 A-B, 71 A-B, 73 A-B, Vattenverksvägen 48 A-B, 50 A-B, 52 A-B, Musketörgatan 4 A-C. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Enligt föreningens budget planeras en årlig avgiftshöjning om 2% de närmaste åren.
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar.

Genomförda renoveringar och underhåll:
1989 - Större renoveringsåtgärd. Hissar sattes in, trappuppgångar renoverades, inglasade balkonger byggdes, fönster och radiatorer byttes, elstammar renoverades, tappvattenstammarna byttes ut, nya maskiner i tvättstugorna sattes in.
2007 - Nya tvättmaskiner
2008/2009 - Taken lades om
2009 - Värmesystemet moderniserades
2014/2015 - Relining avloppsstammar
2015 -OVK-besiktning
2018 - Brandsäkring av källargångar
2019 - Fasadrenovering av samtliga fastigheter. Byte av plåttak på samtliga balkonger, entreér och cykelställ, som också målades. Renovering och målning av husgrunder samt montering av fuktskyddande betongplattor.

Kommande renoveringar och underhåll:
Gamla hissar ska bytas efter behov, kontinuerligt under de närmaste åren. Det diskuteras om byte mot energieffektivare armaturer och annat elarbete. Föreningen kommer sannolikt att installera ett taggsystem inom det närmaste året.

Parkering:
Föreningen har cirka 24 parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för en parkeringsplats är cirka 150 kronor/månad.

Kabel-TV & internet:
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband levereras via Bredband2, bredband med
en hastighet om 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Vid årsskiftet kommer hastigheten att öka till cirka 1000 MBit/s.

Övrigt:
Föreningen har ett flertal gemensamma utrymmen bland annat hobbyrum, bastu, ett litet motionsrum och solarium. Dessutom finns övernattningslägenhet och festlokal att hyra, på föreningens hemsida finns mer information och priser.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften och betalas genom ett tillägg på månadsavgiften i april varje år om cirka 400 kronor.

Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum finns i källaren.

Föreningen har stora, fina, grönskande innergårdar med gemensamma uteplatser med grillmöjligheter och lekplats.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Kirseberg är en lugn och grön stadsdel i Malmö med ett flertal grönområden i närheten, bland annat Beijers Park. Området har en härlig blandning av flerbostadshus, gathus, radhus och villor. I området finns större mataffär, flera livs, secondhand-affär, apotek och flera restauranger.

Kommunikation

Goda bussförbindelser, i området avgår flertalet stadsbussar och det är promenadavstånd till tågstationen Östervärn. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna.

Parkering

Gratis parkering råder i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809