Lindeborgsgatan 321

Lindeborg, MALMÖ

Välplanerad fyra med villakänsla, terrass, inglasad balkong och liten trädgård!

Här välkomnas du av en stor terrass där man kan sitta och njuta i eftermiddagssolen, dessutom bjuder lägenheten på liten trädgård och inglasad balkong. Lägenheten har tre rymliga sovrum, ett luftigt kök som bjuder in till umgänge, renoverat badrum, renoverad gästtoalett, stort vardagsrum med utgång till balkong och gott om förvaring i den stora klädkammaren samt i de tillhörande garderoberna. Att det finns fönster från tre håll gör att lägenheten är ljus. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21581
OMRÅDE:
Lindeborg
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
104 m²
ANTAL RUM:
4
VÅNINGSPLAN:
2 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Vid entrén finns en rymlig terrass som ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Här finns plats att möblera med bord, stolar och till exempel soffa.

Från terrassen leder en trappa ner till en uteplats med en liten trädgård med ett trädäck och gräsmatta. Uteplatsen innehas enligt ordföranden med nyttjanderätt, inte med bostadsrätt och det föreligger inget skriftligt nyttjanderättsavtal mellan bostadsrättsföreningen och bostadsrättsinnehavaren. Det är bostadsrättsinnehavaren om ansvarar för skötsel av uteplatsen och vid misskötsel kan nyttjanderätten blir förverkad.

Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen som ligger i österläge och bjuder på morgon-/förmiddagssol. Här finns plats för bord, stolar och till exempel soffa.

Säljaren har idag parkeringsplats nummer 1 och denna kommer att ingå i överlåtelsen till köparen.

Säljaren disponerar idag över ett förråd som är beläget nedanför terrassen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1982

Interiör

På populära Lindeborg med närhet till grönområden, cykelväg in till city, närhet till shopping på både Svågertorp samt Emporia och med utmärkta förbindelser ligger den här välplanerade fyran.

Här välkomnas du av en egen terrass med trall i västerläge med gott om plats för bord och stolar samt andra möbler. Från terassen nås lägenheten. Innanför dörren finns hallen med vitmålade väggar och ett fint parkettgolv. Här finns plats för avhängning till höger och till vänster erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren med inredning.

Till höger ligger köket som även det har vita väggar och samma fina parkettgolv som i hallen. Det smakfullt renoverade köket har vit inredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivorna i ek erbjuder utmärkta arbetsytor och ovanför bänkskivan löper rött mosaikkakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, diskmaskin (-2018), induktionshäll, inbyggnadsugn och spisfläkt. I köket finns även matplats för fyra personer vid barbordet.

Vardagsrummet har vitmålade väggar, ekparkett och fönster i två väderstreck samt utgång till den stora inglasade balkongen med morgon-/förmiddagssol. Rummet erbjuder plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel och matbord.

Badrummet som renoverades 2017 (kvalitetsdokument finns) är helkaklat i vitt kakel, på golvet ligger klinker i grå kulör (med underliggande golvvärme, elektrisk) och här finns även ett litet fönster för naturligt ljusinsläpp. Här finns duschhörna med infällbara dörrar, wc, tvättställsmöbel, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (-2019).

Bostaden har även en renoverad gästtoalett med samma stil som badrummet med vitt kakel på väggarna och klinker i grå kulör (med underliggande golvvärme, elektrisk). Här finns wc, tvättställsmöbel och spegelskåp.

Lägenhetens första sovrum har ekparkett, vita väggar och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Det andra sovrummet har ekparkett, vita väggar och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och rummets garderob med skjutdörrar erbjuder bra förvaring.

Det tredje sovrummet har ekparkett, vita väggar och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats för säng, nattduksbord och förvarings erbjuds i de tre garderoberna.

Planritning

Planskiss

Riksbyggens Brf Alphusen

Äger marken:
Nej
Allmänt:
Riksbyggens Bostadsrättsförenin Alphusen är en äkta förening som bildades 1980 och byggnaderna uppfördes 1983. Föreningen består av 155 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen innehar marken med tomträtt och nuvarande avtal löper till och med 2023-12-31.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om några avgiftsändringar.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om cirka 1183 kronor som betalas av köparen. Vid pantsättning tar föreningen ut en pantsättningsavgift om cirka 473 kronor/pant.

Renovering och underhåll
Följande renoveringar är genomförda:
2011: Fönsterrenovering (delar av beståndet)
2013: Ventilation
2014: Lekplatser
2015 - 2016: Entrepartier till trapphus
2017 - 2018: Nya hissar i alla fastigheter
2018: Garageportar byttes ut
2019: Utfördes ovk-besiktning

Kommande renoveringar:
2020: Fönsterbyte, sannolikt kommer detta att påbörjas i vecka 31.
Därefter finns inga större planerade renoveringar de närmste åren, utan endast löpande underhåll.

Parkering:
Till lägenheten följer det med en parkeringsplats eller garageplats. För gäster finns det tre stycken parkeringstillstånd att nyttja, som följer med lägenheten. Tillstånd samt p-skiva behövs för en giltig gästparkering.

Internet och kabel-TV:
Föreningen är ansluten till kabel-TV och fiberoptiskt bredband via ComHem. Ett grundutbud av TV-kanaler och bredband med en hastighet om 50/10 MBit/s ingår i månadsavgiften.

Övrigt:
Föreningen har inbjudande gårdsmiljöer med mycket grönska, uteplatser och flera lekplatser.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen är kollektivt tecknat och ingår i månadsavgiften.

I varje byggnad finns tvättstuga på markplan. Den rymliga tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I anslutning finns även ett mangelrum.

Det finns möjlighet att hyra en festlokal för cirka 500 kronor/dygn.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida: www.brfalphusen.se

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lindeborg är ett lugnt och grönskande område med cykelväg till city, nära all tänkbar närservice och med utmärkta förbindelser till Köpenhamn. Området är lugnt och naturskönt med välskötta grönområden och parker. Dessutom finns här all den närservice man kan tänkas behöva och ett par minuter bort ligger Malmö Arena, köpcentret Emporia samt Svågertorp med stort shoppingutbud. På behagligt gångavstånd från lägenheten ligger Lindeborgsskolan (åk 1-9) samt förskola, sporthall, idrottsplats och Sankt Mikaels kyrka.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Stadsbussar avgår nära lägenheten, det är nära både till Hyllie och Svågertorp. Med bil tar man sig smidigt både in till city, till Öresundsbron och ut på motorvägen.

Parkering

Till bostadsrätten tillhör en parkeringsplats. I området råder gratis parkering på gatan och föreningen har även gästparkeringar.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809