Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Fritidshus

Sallerupsvägen 494, Kölnans koloniområde

Malmö

Kölnan

Välkommen till Bellisgången 226, en rymlig stuga med insynsskyddad tomt. Stugan bjuder på två sovrum, vardagsrum och ett litet kök. Stugan har flera garderober men även ett förråd på tomten på 9 kvadratmeter.

BOAREA: 52 m²

RUM: 3

Till Sallerupsvägen 494, Kölnans koloniområde

Balsamingatan 8

Malmö

Almåsa fritidsby

På en av områdets mest insynsskyddade tomter ligger denna gröna oas med mysig stuga. Stugan bjuder på veranda, kök i anslutning till vardagsrum, sovrum, dusch och separat byggnad med wc (mulltoa). Populär förening som anordnar flertalet aktiviteter. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 8

Gång 7, Lott 584

Malmö

Mossängens sommarstad

Välkommen till denna stuga om hela 45 kvadratmeter som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar, fått en ny gäststuga (2017), har separat förråd och bjuder på hela tre uteplatser. Huset är vinterbonat och värms idag upp med luft/luft-värmepump. Huset har nyare kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum och sovrum. Inbjudande trädgård med stora gräsytor, bärbuskar och äppelträd. Välkommen på visning!

BOAREA: 45 m²

RUM: 2

Till Gång 7, Lott 584

Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Blåklintsgatan 3. Här välkomnar en insynsskyddad trädgård som kantas av häckar med vackra planteringar, äppelträd och bärbuskar. Det trevliga huset bjuder på kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum, badrum med dusch, klädkammare och uterum med utgång till altan. I trädgården finns även en friggebod med indragen el och gott om plats för förvaring. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285

Blåklocksgatan 5

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till din kolonistugedröm med insynsskyddad trädgård med mycket grönska, bärbuskar, fruktträd, odlingsland och stort trädäck i västerläge. Huset som löpande renoverats har en idyllisk stugkänsla och bjuder på kök med stor matplats, mysigt sovrum, inbjudande vardagsrum och stor veranda. Här finns dessutom ytterligare en byggnad som kan fungera som gäststuga, tvättstuga eller förråd. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 41,5 m²

RUM: 3

Till Blåklocksgatan 5

Råsåkravägen 11

Sjöbo

Blentarp

Välkomna till denna naturskönhet strax utanför Blentarp. Här kommer vi riktigt nära naturen, lugnt och skönt. I området har vi även ett rikt djurliv, härligt att vakna upp till fågelsång. Varmt välkomna på visning!

BOAREA: 46 m²

RUM: 3

Till Råsåkravägen 11