Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Villa

Hjälmaröd 903

Eslöv

Förverkliga drömmen om lantliv i denna välplanerade villa med stor tomt, granne med sjö och naturliv. Villan har renoverats med den äldre charmen bevarad och bjuder på generösa sällskapsytor, luftiga sovrum, två badrum och gott om förvaring. Möjlighet att inreda ytterligare för den som så önskar. Välkommen på visning!

BOAREA: 200 m²

RUM: 5

Till Hjälmaröd 903

Petrus väg 10

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

Till Petrus väg 10

Leifs väg 66

Lomma

Centralt - Bjärred

I barnvänligt område, på lugn återvändsgata ligger detta Wihlborgshus som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder idag på stort kök från HTH med matplats, rymligt vardagsrum, fem sovrum, renoverat badrum, renoverad gäst-wc och gott om förvaring. Härlig hörntomt i sydvästläge med stenbelagd uteplats i vinkel och trädgård som ritats av trädgårdsdesigner. Huset är förhandsbesiktigat. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 160 m²

RUM: 6

Till Leifs väg 66

Morkullevägen 46

Lomma

Alfredshäll

Förbesiktigat! Välplanerad enplansvilla med generösa sociala ytor, två badrum, tre-fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, garage med förrådsdel och lättskött trädgård. Här bor man på lugn återvändsgata i barnvänligt område nära skola och förskola. Möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 128 m²

RUM: 6

Till Morkullevägen 46

Ripvidegatan 17

Malmö

Videdal

På återvändsgata på populära Videdal ligger detta enplanshus som de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Välplanerade ytor i kombination med lättskött och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge.Nära grönområden, lekplats och populär skola. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.Välkommen på visning!

BOAREA: 98 m²

RUM: 4

Till Ripvidegatan 17

Ponnygatan 18

Malmö

Jägersro villastad

I barnvänligt område på återvändsgata ligger denna enplansvilla som bjuder på renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, fyra sovrum, garage, separat arbetsrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar nära det mesta. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 108 m²

RUM: 5

Till Ponnygatan 18

Ripvidegatan 5

Malmö

Videdal

På återvändsgata på populära Videdal ligger detta enplanshus som de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Välplanerade ytor i kombination med lättskött och insynsskyddad trädgård i soligt sydvästläge.Nära grönområden, lekplats och populär skola. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.Välkommen på visning!

BOAREA: 98 m²

RUM: 4

Till Ripvidegatan 5

Calle Ljungbecks Gata 29

Malmö

Bulltofta / Kirseberg

Välkommen till ett rymligt 2-plansradhus som bjuder på kök med stor matplats, rymligt vardagsrum, två badrum, tre bra sovrum (möjlighet till fem) samt gott om förvaring. Lättskötta trädgårdar med gräsmatta, grönska, två uteplatser, carport samt stort förråd. Perfekt för barnfamiljen, nära skolor, lekparker och grönområden.

BOAREA: 128 m²

RUM: 6

Till Calle Ljungbecks Gata 29

Bagarevägen 10

Staffanstorp

Borggård

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

BOAREA: 122 m²

RUM: 5

Till Bagarevägen 10

Kurlands Byaväg 35-0

Trelleborg

Kurland / Stavstensudde

På lugn återvändsgata ligger detta totalrenoverade hus som bjuder på generösa sällskapsytor, tre till fyra sovrum, badrum, gäst-toalett, tvättstuga och gott om förvaring. Lummig, arkitektritad trädgård i soligt västerläge. Barnvänligt område med förskola längre upp på gatan och närhet till badplatser. Välkommen på visning!

BOAREA: 143 m²

RUM: 5

Till Kurlands Byaväg 35-0