Clarkiagången 44, Jägershill sommarstad 2

Jägershill sommarstad 2, Malmö

Mysig stuga på hörntomt med flera fruktträd!

På lugn hörntomt, granne med den porlande Risebergabäcken ligger denna charmiga kolonistuga. Härlig trädgård med stor gräsmatta, plommon-, äppel- och körsbärsträd. Stugan bjuder på vardagsrum, sovrum, kök och badrum med dusch. På tomten finns även ett friliggande förråd och stenbelagd uteplats under skärmtak. Inbjudande koloniförening med bland annat föreningshus, bibliotek, dansbana samt en idrottsplats med dusch, boule, minigolf och fotbollsplan. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21237
OMRÅDE:
Jägershill sommarstad 2
TYP:
Fastighet
BOAREA:
40 m²
ANTAL RUM:
2, varav 1 sovrum
BYGGÅR:
1960-tal
ÅRSKOSTNAD:
8 106 kr/år inkl. arrendeavgift, vatten, renhållning, medlemsavgift och fastighetsavgift för tomten.
utgångspris:
450 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

BOKA TID FÖR VISNING

Gör en intresseanmälan

Vi har för närvarande inga inbokade visningar. Tryck på knappen nedan för att göra en intresseanmälan

Intresseanmälan
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Arrende
Driftskostnad:
Totalt 10 900 kr/år vid 1 personer i hushållet, fördelar sig enligt följande:
  El:
  4 200 kr/år
  V/A:
  3 000 kr/år
  Försäkring:
  2 500 kr/år
  Övrigt:
  1 200 kr/år
  Kommentar:
  VA-posten avser tömning av stenkista och septiktank. Posten övrigt avser fastighetsavgiften, vilken baseras på taxeringsvärdet för byggnaden (225, Småhusenhet, småhus på ofri grund). Taxeringsvärdet är ännu ej fastställt och fastighetsavgiften kan därför komma att skilja sig från den schablonmässigt angivna kostnaden.
Taxeringskod:
225
Tomt:
305 m²
Övrigt tomt:
Inbjudande, hörntomt som ramas in av staket. Trädgården har stor gräsmatta, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd och vindruvor. Här finns även en stenbelagd uteplats.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten ca 15 april - 15 oktober. Stenkista samt septitank. Kommunalt avlopp planeras att dras in på området. Se föreningens hemsida för mer information.
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Servitut etc.:
På Jägershill Sommarstad 2 finns det 165 stuglotter. På föreningens hemsida finns det kontaktuppgifter till styrelsen. Överlåtelseavgift utgår med 1500 kr för säljaren och 1500 kr för köparen. Föreningen förhandlar med markägaren om att friköpa marken. Beslut är taget om att Jägershill 2 ska ansluta sig till kommunalt avlopp. Inget beslut är ännu fattat kring när avloppet ska dras in. Föreningen samlar in en fond för varje stuga för att kunna friköpa marken samt finansiera kommande avlopp. I år ska 8 000 kronor betalas in till fonden från koloniägaren. Säljer man sin stuga får man tillbaka det som man har betalat in till fonden. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.jagershill2.se/

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Byggnadsår:
1960-tal
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Plintar
Stomme:
Trä
Fasad:
Trä
Fönster:
2-glas
Bjälklag:
Trä
Tak:
Papp
Uppvärmning:
Oljeelement via el
Övrigt:
Följande renoveringar är genomförda:
Ytterdörrarna och ett fönster har bytts.
Ny takpapp cirka 2019
Ny wc-stol 2021
Ny tvättmaskin 2023
Övriga byggnader:
På tomten finns ett friliggande förråd, perfekt för trädgårdredskap och dylikt.

Interiör

Från huvudentrén nås vardagsrummet som har vita väggar, laminatgolv och fönster i två väderstreck. Här finns plats att möblera med matplats, soffa, soffbord och andra möbler för den som så önskar.

Från vardagsrummet nås sovrummet som har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot entrésidan.

Köket har vita väggar, laminatgolv och utgång till baksidan. Köket har inredning i vitt och här finns spis med keramisk häll, kyl/frys och mikrovågsugn. Ovanför bänkskivan löper beige kakel.

Badrummet har våtrumstapet på väggarna, plastmatta på golvet och litet fönster som vetter mot baksidan. I badrummet finns duschhörna, tvättmaskin (-23), wc, tvättställsmöbel och spegelskåp.

Planritning

Planskiss

Länkar och dokument

Karta

Området

Allmänt

Jägershill Sommarstad 2 ligger i Östra delen av Malmö strax utanför Jägersro travbana. Det finns 165 stuglotter inom området, lotterna är mellan 300m² och 500m². Inom området finns ett föreningshus, ett bibliotek för kolonisterna, en dansbana samt en idrottsplats med dusch, boule, minigolf och fotbollsplan. I området ligger Jägerso center med brett utbud av närservice såsom mataffärer, butiker, restauranger och café.

Kommunikation

I närheten avgår flera stadsbussar och regionbuss. Den bilburne tar sig smidigt in till city och ut på ringvägarna.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på området för cirka 500 kronor/år, på området finns även avgiftsbelagd parkering för besökare.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

Boarean är en cirkauppgift från tidigare ägare. Den köpare som anser att boarean har en stor betydelse för köpet uppmanas att göra en uppmätning.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
E-post