Monbijougatan 22

Möllevången, MALMÖ

Ljus, välplanerad tvåa med rymlig balkong i västerläge högst upp i huset!

På toppläge vid Möllan och Folkets Park ligger denna välplanerade tvåa i byggnad som stod klar 2012. Lägenheten bjuder på social ytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med utgång till rymlig balkong i västerläge, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Privat, lugnt läge högst upp i huset utan någon granne ovanpå och med minimalt med insyn. Dessutom har föreningen underjordiskt garage i samma byggnad. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21153
OMRÅDE:
Möllevången
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
55 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
5 av 5, hiss finns
MÅNADSAVGIFT:
2 696 kr/mån inkl. värme, V/A, bostadsrättstillägg, 239 kronor för bredband och TV tillkommer.
utgångspris:
2 695 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

VISNINGAR

Nästa visning äger rum

2022-07-06 17:00 - 17:30

Välkommen att boka tid för visning.

Boka tid

Välj en tid

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Ekonomi:
Andel i föreningen 1,0244%, andel av årsavgift 1,0244%
Driftskostnad:
Totalt 3 600 kr/år vid 1 personer i hushållet, fördelar sig enligt följande:
    El:
    2 400 kr/år
    Försäkring:
    1 200 kr/år
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sovrummet nås den rymliga balkongen som ligger i västerläge och på sol runt lunchtid till solnedgång. Här ligger trall på golvet och här sitter snyggt vindskydd i svart. Tack vare läget högst upp i huset är balkongen privat och med himlen som närmsta granne ovanför. Här finns plats att möbler med bord och stolar för 4-6 personer.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka tre kvadratmeter.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2012

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoberna till höger.

Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger svart klinkergolv med underliggande golvvärme (elburen). Här finns duschhörna med glasvägg från INR (Pile), wc, tvättställsmöbel, spegelskåp och handdukstork (elburen). För den som önskar finns möjlighet att sätta in badkar i badrummet. Till vänster finns tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och skåp.

Rakt fram från hallen sett ligger lägenhetens sociala ytor som består av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Även här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett och ljusinsläppet från fönstren är generöst. Den snygga köksinredningen i vitt från Vedum erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svartgrått löper svart kakel med skimmer i. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, diskmaskin och spisfläkt. Här finns plats att möblera med matplats för 6-8 personer, soffgrupp, soffbord, TV-möbel och exempelvis arbetsplats för den som så önskar.

Sovrummet som har samma snygga ekparkett, vita väggar och fönster som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och garderoben med skjutdörrar bjuder på bra förvaring.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Bageriet 1

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Bageriet 1 är en äkta bostadsrättsförening som består av 72 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens byggnader uppfördes 2012 och har adresserna Helsingborgsgatan 16, Norra Parkgatan 3 samt Monbijougatan 22 och 24. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Föreningen har god ekonomi och amorterar på lånen.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar.

Renovering och underhåll:
Då husen färdigställdes 2012 finns inga större renoveringar planerade utöver löpande underhåll. Föreningen följer en underhållsplan och gör avsättningar till framtida underhåll och renoveringar.

TV och bredband:
Föreningen har tecknat kollektivt Trippleplay-avtal med Telia för Digital-TV, IP-Telefoni samt Bredband med en hastighet om 1/1 Gbit/s. Detta betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 239 kronor/månad.
Utöver detta kan medlemmarna komplettera med personligt utökat utbud eller bredbandshastighet mot Telia.

Parkering:
Föreningen har 39 garageplatser och 11 parkeringsplatser utomhus till uthyrning. Det finns även elbilsplatser, mc-plats och lådcykelplatser i garaget. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 1000 kronor/månad och parkeringsplats cirka 700 kronor/månad (elbilsplatser, lådcykelplatser och mc-plats enligt särskild taxa).

Övrigt:
Föreningen har inbjudande gårdsmiljöer med grönska, pergola och gemensamma uteplatser.

Föreningen har miljöhus med källsortering. I källaren finns det barnvagns-/cykelrum.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har gemensamhetsel och elkostnaden faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Föreningen har beslutat om att tillsammans med grannföreningen Brf Bageriet 2 slå sig samman och bilda en bostadsrättsförening. Fusionsplanen är upprättad och kommer att skickas in till Bolagsverket. Målet är att sammanslagningen ska träda i kraft vid årsskiftet 2022/2023. Styrelsen anser att sammanslagningen inte ska innebära några större förändringar för medlemmarna utan främst föra föreningen till en större och starkare bostadsrättsförening.

Karta

Området

Allmänt

Det populära området kring Möllan och Folkets Park erbjuder det mesta. Här finner man grönområden, några av Malmös mest omtyckta uteställen, caféer, torghandel, och restauranger med uteserveringar samt ett flertal mataffärer. I området finns även apotek, vårdcentral, skolor och bibliotek. På bekvämt promenadavstånd ligger Triangeln och Citytunneln, här hittar vi även Triangelns köpcenter med ett generöst shoppingutbud.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast cirka 5 minuters promenad till både Triangeln och Södervärn, varifrån flertalet tåg, stadsbussar och pendelbussar avgår. Den bilburne tar sig smidigt ut på Ringvägen och motorvägarna.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta gatukontoret för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
E-post