Leifs väg 66

Centralt - Bjärred, Bjärred

Välplanerat, smakfullt renoverat 1-planskedjehus på hörntomt!

I barnvänligt område, på lugn återvändsgata ligger detta Wihlborgshus som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder idag på stort kök från HTH med matplats, rymligt vardagsrum, fem sovrum, renoverat badrum, renoverad gäst-wc och gott om förvaring. Härlig hörntomt i sydvästläge med stenbelagd uteplats i vinkel och trädgård som ritats av trädgårdsdesigner. Huset är förhandsbesiktigat. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Lomma
POSTNUMMER:
23731
OMRÅDE:
Centralt - Bjärred
TYP:
Fastighet
BOAREA:
160 m²
ANTAL RUM:
6, varav 5 sovrum
BYGGÅR:
1971
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Friköpt
Taxeringskod:
220 Småhusenhet, helårsbostad
Tomt:
590 m², friköpt
Övrigt tomt:
Härlig tomt i sydvästläge. Trädgården genomgick en totalrenovering 2010 då ny trädgård ritades och anlades av trädgårdsdesigner. Hela trädgården på baksidan ramas in och insynsskyddas av plank som sattes upp 2010. På baksidan finns stor, stenbelagd uteplats i vinkel som nås via tre olika utgångar från huset. Här finns gott om plats att möblera med både matbord, sittgrupper och solstolar. Trädgården har stor gräsmatta och många olika växter och träd, bland annat äppelträd, buxbom, rhododendron, vinranka, lavendel, bärbuskar, vintergröna, rosor och prydnadsgräs. I köksträdgården i ena ändan av trädgården finns flera pallkragar med möjlighet att odla, hallon, björnbär, timjan, smultron, oregano och humle.

I gången mellan fram och baksida finns ett skjul perfekt till förvaring av trädgårdsredskap.

På framsidan finns snygg stenbeläggning, gräsmatta, lavendelhäck och rosenhäck. Även här finns en uteplats att möblera med exempelvis cafébord och stolar.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde:
Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår:
1971
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Fasad:
Tegel + eternit
Fönster:
3-glas
Bjälklag:
Betong
Tak:
Papp
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt:
Renoveringar:
Följande renoveringar är utförda, samtliga renoveringar är utförda av fackman.
1997: Fönsterbyte av vissa fönster.
2004: Fönsterbyte av vissa fönster.
2008-2009: Totalrenovering av kök med nytt kök från HTH och nya vitvaror. Installation av ny fläkt.
2009: Installation av ny fjärrvärmepanna.
2009: Reparation av fuktskadade takfotsbrädor.
2010: Montering av nytt tryckimpregnerat plank.
2010: Renovering av trädgård med nya planteringar, växter, buskar och träd.
2014: Takarbete (yttertak).
2015: Fönsterbyte av tre inåtgående fönster samt nya ribbor och fönsterbleck.
2015: Helrenovering av två badrum (behörighetsbevis från Byggkeramikrådet finns för firman som genomfört renoveringarna).
2016: Rivning av undertak, betongslip golv, uppregling av tak, skyddsjordning av samtliga uttag. Installation om LED-downlights i samtliga rum, nytt undertak i entré, hall, sovrum x 2, gästrum, bibliotek och vardagsrum, nya karmar samt innerdörrar, läggning av nytt innegolv (uniq MA.lack) i hall, sovrum x 2, gästrum, bibliotek, garderob och vardagsrum, nya fotlister samt garderobsluckor.
2017: Ombyggnad av fastighet, utrivning garage, ny yttervägg. Utrivning av garageport, sopskåp och befintlig panelfasad garage, uppbyggnad av ny yttervägg och dörr, isolering, uppförande av väggar, uppregling tak, gipsning, installation av lamputtag, golv, målning samt montering mellanvägg.
2018: Ytterbelysning och garderobsbelysning.

Robotgräsklippare är installerad och ingår i köpet.

Larm finns installerat och kan övertas om köparen så önskar. Leverantör är Sector Alarm och kostnaden cirka 399 kronor/månad.

Interiör

I lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, trevliga promenadstråk, havet och Bjärreds centrum ligger detta Wihlborgshus på lugn återvändsgata. Huset som är ritat av dansk arkitekt är välplanerat och har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med släta vita väggar och klinkergolv. Här finns plats för avhängning och att möblera med exempelvis byrå. Längre in till vänster erbjuds goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderob.

Från hallen nås gäst-wc:n som renoverades 2015. Väggarna är helkaklade i vitt, på golvet ligger grått klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk), belysningen utgörs av infällda spotlights och här finns även ett litet fönster. Här finns wc, tvättställ med underliggande skåp och spegel.

Till höger ligger köket som renoverades 2008-2009. Väggarna här är släta, vita, på golvet ligger ekparkett, de två fönstren vetter mot framsidan och belysningen utgörs av infällda spotlights. Den snygga inredningen från HTH erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i massivt trä löper kakel. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn och tvättmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. I köket finns även plats för stort matbord.

Vardagsrummet har släta vita väggar, ekparkett, infällda spotlights i taket och de stora fönsterpartierna vetter mot uteplatsen samt trädgården som även den nås härifrån. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp, soffbord, bokhyllor, TV-möbel och andra möbler för den som så önskar.

Det första sovrummet som nås från vardagsrummet har släta vita väggar, ekparkett, infällda spotlights i taket och fönster som vetter mot trädgården. Här finns gott om plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Det andra sovrummet har släta vita väggar, ekparkett på golvet, belysning i form av inbyggda spotlights och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats att möbler med säng, nattduksbord och till exempel arbetsplats.

Badrummet som även det renoverades 2015 är helkaklat i vitt, på golvet ligger grått klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk), belysningen utgörs av infällda spotlights och här finns två små fönster. Badrummet har duschdel med infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel, spegelskåp, vägghängt skåp och handdukstork (elektrisk).

Det tredje sovrummet har släta vita väggar, ekparkett på golvet, infällda spotlights i taket och fönster samt utgång till trädgården. Här finns plats för säng, nattduksbord, bokhylla och förvaltningsmyndigheter erbjuds in den inbyggda garderoben.

Det fjärde sovrummet har släta vita väggar, ekparkett på golvet, infällda spotlights och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats för säng, nattduksbord och byrå.

2018 inreddes det tidigare garaget och förrådet till sovrum och förråd. Sovrummet här är rymligt med plats för dubbelsäng nattduksbord, byrå och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora garderoben med skjutdörrar. Väggarna är släta vita, på golvet ligger ekparkett, belysningen utgörs av infällda spotlights och här finns två fönster samt utgång till trädgården.

Groventrén leder till förrådet som har vita väggar och klinkergolv. Här finns gott om plats för hyllor och annan förvaring.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Länkar och dokument

Energideklaration.pdf

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Barnvänligt område på återvändsgata nära skolor och förskolor. Här har man även nära till havet, badstrand och vackra promenadstråk. Lomma kommun har även blivit utsedd till "Sveriges bästa skolkommun". I centrum finns bland annat mataffär, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. Det finns även restauranger och ett kallbadhus. I området ligger Bjärehovs förskola och Bjärehovskolan (F-åk 9), dessutom ligger Löddesnäs förskola, Löddesnäsgårdens förskola och Löddesnässkolan (F-åk 6) i närheten.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån tar man sig smidigt ut på E6:an och regionsbussarna 137 samt 134 avgår härifrån till Lund respektive Malmö.

Parkering

Uppställningsplats för en bil, fri parkering på gatan samt parkeringsplatser på andra sidan gatan.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen via säljaren att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Jordabalken 4:19).
En teknisk besiktning är genomförd av säljaren och besiktningsprotokollet finns tillgängligt på visningarna. Köparen kan mot en kostnad genomföra en köpargenomgång med besiktningsmannen och på så sätt även tillgodogöra sig besiktningsprotokollet.

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud. Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% av köpeskillingen betalas av köparen. Likaså kostnaden för upptagande av nya pantbrev (2% av pantbrevsbeloppet) tillfaller köparen.

BOAREA:
Enligt taxeringsinformationen är boarean 148 kvadratmeter och biarea 9 kvadratmeter. Enligt uppmätning av besiktningsman är den totala boarean 160 kvadratmeter.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809