Ponnygatan 18

Malmö

Välplanerad enplansvilla med garage och två uterum på lugn gata!

I barnvänligt område på återvändsgata ligger denna enplansvilla som bjuder på renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, fyra sovrum, garage, separat arbetsrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar nära det mesta. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 35
OMRÅDE:
Jägersro villastad
TYP:
Fastighet
BOAREA:
108 m², biarea 30 m²
ANTAL RUM:
5, varav 4 sovrum
BYGGÅR:
1967
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Friköpt
Taxeringskod:
220 Småhusenhet, helårsbostad
Tomt:
518 m², friköpt
Övrigt tomt:
Lättskött, uppvuxen tomt med gräsmattor för lek och umgänge. I trädgården finns bland annat äppelträd, vinrankor, humle, syren och tujor. Fastigheten är ansluten till bredband via fiber genom Ownit. För 475 kronor/månad erhålls bredband med en hastighet om 100 MBit/s, TV med cirka 15 TV-kanaler och IP-telefoni. Renoveringar: Ny fjärrvärmepanna installerades 2005. Badrummet och gäst-wc:n renoverades cirka 2008. Tvättstugan renoverades 2013. Köket renoverades cirka 2013. Två luftvärmepumpar med kylfunktion installerades 2014 Bredband via fiber drogs in 2014. Hallen renoverades och nytt golv lades 2015. Nya tilluftsventiler sattes in 2018. Huset målades om in- och utvändigt 2018.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Servitut etc.:
Andel i samfällighet/GA: Rosengård GA:47

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Byggnadsår:
1967
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Krypgrund
Stomme:
Vit Lättbetong
Fasad:
Fasadskiva + träpanel
Fönster:
3-glas och 2-glas
Bjälklag:
Betong
Tak:
Tegelpannor
Uppvärmning:
Luftvärmepumpar med kylfunktion och fjärrvärme
Övrigt:
Stenbelagd uteplats som nås från både vardagsrum och det ena uterummet. Uteplatsen ligger i västerläge och erbjuder plats för matplats och sittgrupp.
Garage med plats för en bil. I det tidigare förrådet har man inrett ett kontor/arbetsrum och här finns även vattenburet element installerat.

Huset har två uterum. Det ena uterummet nås från mastersovrummet och har fönster mot trädgården samt skjutbara dörrar i glas åt de andra två hållen. Det andra uterummet nås från ett annat sovrum samt från kontorsdelen i garaget.

Interiör

I populära och barnvänliga Jägerso villastad med närhet till shoppingen på Jägersro, matbutiker och bara någon minut från inre ringvägen samt med buss 5 någon minuts promenad bort ligger denna välplanerade enplansvilla. Huset bjuder på hela 4 sovrum, generösa sällskapsytor, badrum samt gäst-wc samt gott om förvaring. Dessutom har huset två uterum, garage och ett separat rum som exempelvis kan användas som kontor. Välkommen!

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med vita väggar och laminatgolv. Här finns plats för avhängning till höger och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de fem inbyggda garderoberna till vänster. Här finns även plats att möblera med exempelvis byrå.

Till vänster ligger köket som renoverades 2013. Här är väggarna vita, på golvet ligger laminatgolv och fönster vetter mot entrésidan. Inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför den ljusa bänkskivan löper mosaikkakel. Här finns spishäll, inbyggnadsugn, stor kyl, stor frys, diskmaskin och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från 2013. I delvis öppen planlösning mot köket ligger en matplatsdel som också har vita väggar och laminatgolv. Här finns plats för minst åtta personer.

Vardagsrummet som nås från hallen har vita väggar, laminatgolv och stort fönsterparti som vetter mot trädgården samt den stenbelagda uteplatsen som även nås härifrån. Rummet är rymligt med gott om plats för den stora soffgruppen, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Från hallen nås gäst-wc:n som är helkaklat i ljust kakel och har klinkergolv i aprikos ton. Här finns wc, tvättställ med underliggande skåp och spegelskåp.

Till höger från entrén sett ligger husets privata del med fyra sovrum, badrum, två klädkammare, inbyggda garderober och tvättstuga.

Det första sovrummet som ligger till vänster har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats för säng, nattduksbord, byrå och förvaringsmöjligheter erbjuds i den inbyggda garderoben.

Det andra sovrummet har även det vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats för säng, arbetsplats och andra möbler för den som så önskar.

Mastersovrummet har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot det ena uterummet som även nås härifrån. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Det fjärde sovrummet har vita väggar, laminatgolv och fönster samt dörr som vetter mot husets andra uterum. Här finns plats för säng, byrå och nattduksbord.

Tvättstugan är helkaklad i ljust kakel och på golvet ligger ljust klinkergolv. Här finns tvättmaskin (-AEG), torktumlare (-AEG), vask och här finns även fjärrvärmepannan. Den andra dörren i tvättstugan leder till garaget.

Badrummet är helkaklat i grått och på golvet ligger svart klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställsmöbel och spegelskåp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Länkar och dokument

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% av köpeskillingen betalas av köparen. Likaså kostnaden för upptagande av nya pantbrev (2% av pantbrevsbeloppet) tillfaller köparen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen via säljaren att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Jordabalken 4:19).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809