Rantzowgatan 11 A

Malmö

Smakfullt renoverad etta med öppen planlösning på gröna Kirseberg!

Denna ljusa, luftiga etta bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med öppen planlösning mot rummet, renoverat badrum med badkar och bra förvaring i klädkammaren. Generöst ljusinsläpp, vita väggar och ekparkett. Belägen i grönskande omgivningar på lugna Kirseberg i stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 21
OMRÅDE:
Kirseberg
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
35,5 m²
ANTAL RUM:
1
VÅNINGSPLAN:
3 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenheten har säkerhetsdörr.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Driftskostnader:
Totalt 3600 kronor/år vid en person i hushållet, varav 2400 kronor avser hushållsel och 1200 kronot avser hemförsäkring. Driftskostnaderna är uträknade enligt schablon.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1946-49

Interiör

På lugna, gröna Kirseberg ligger denna ljusa, smakfullt renoverade etta med öppen planlösning mellan kök och rummet. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren till höger.

Till vänster ligger badrummet som är stilrent renoverat med vitt kakel med blå detaljer i mosaik och på golvet ligger ljust klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Köket som fick ny inredning i vitt 2017 erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i ek löper vitt kakel. Även här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett och fönstret vetter mot gården. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och kolfilterfläkt.

I öppen planlösning mot köket ligger rummet som har vita väggar samt en snygg fondvägg med fototapet, ekparkett på golvet och stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för matplats, soffa, soffbord, byrå och säng.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

HSB Brf Huggaren

Allmänt:
HSB Brf Huggaren består av fastigheterna Dolken 10-11, Hjälmen 3, Huggaren 8 och Kyllret 4. Det finns 255 lägenheter och 6 lokaler i föreningen. Fastigheterna omfattar 11 bostadshus fördelade på 33 trapphus. Byggnaderna uppfördes 1946-49 och föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen planerar att höja avgifterna med 1,5 % årligen fram till år 2022.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar.

Genomförda renoveringar:
Vattenstammar: Bytta 1996/1998.
Badrum renoverade 1996/1998.
El: Nya ledningar med jordfelsbrytare installerades 1996/1998.
Fönster: byttes 1996/1998.
Tak: Lades om 1999/2000.
Dörrar: Säkerhetsdörrar installerades 2004.
2008 renoverades tvättstuga/bastu/solarium.
Fasad: Renoverades 2009/2010.
Tvättstugan: Renoverades 2010. Här finns självdoserande tvättmaskiner. Samtidigt infördes "taggsystem" och möjlighet att boka digitalt via internet.
Avloppsstammar: Spolades 2012.
Trapphusen: Fräschades upp under 2012.
2013 tilläggsisolerades alla vindar
2014 slutfördes byte av utrustning i värmecentralerna

Kommande renoveringar:
2018 -Målning av entréer
2018 - Relining avlopp, beräknas pågå tre år framåt.

TV & Bredband
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband via fiber är indraget och kommer att gruppanslutas den 1 augusti 2018. Bredband med en hastighet om 100/100 Mbit/s kommer då ingå i månadsavgiften och Bredband2 kommer att vara leverantör.

Övrigt:
I föreningen finns flera gemensamma grillplatser och utemöblemang samt lådor för odling av kryddor m.m. I föreningen finns även en boulebana samt basturum med tillgång till solarium (kan nyttjas mot deposition).

I föreningen finns en modern tvättstuga utrustad med självdoserande tvättmaskiner. Tvättstugan är utrustad med 4 tvättgrupper med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp, 1 matt-stortvättmaskin med ett torkskåp, 1 "drop-in" tvättmaskin med en torktumlare, 2 elektriska kallmanglar och 1 strykbräda. Samtliga tvättgrupper kan bokas på bokningstavlor i tvättstugans entréer, på vår hemsida och i mobilapp.
I tvättstugan finns även ett möblerat rum med möjlighet att se på TV medan man väntar på maskinerna.

Föreningen har en gemensam tilläggsförsäkring för bostadsrätter. För denna kommer en extra avgift om 315 kr på månadsavin en gång per år.
Föreningen godkänner delat ägande.
Hemsida:www.hsb.se/malmo/brf/huggaren

I källaren finns plats för cyklar och barnvagnar.

Spekulanter uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningen.

Karta

Området

Allmänt

Kirseberg är en lugn och grön stadsdel i Malmö med ett flertal grönområden i närheten, bland annat Beijers Park. Precis i närheten ligger Netto men även mindre matbutiker, secondhand och restauranger finns i området.

Kommunikation

Goda bussförbindelser, stadsbussen stannar på Vattenverksvägen och tar dig på några minuter till Värnhemstorget som är en knutpunkt för såväl stads- som regionsbussar.

Parkering

Gratis parkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809

Emelie Mäntynen

Biträdande mäklare

Emelie Mäntynen
Reg. Fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042