Morkullevägen 46

Bjärred

Välplanerad enplansvilla på lugn återvändsgata nära skolor!

Förbesiktigat! Välplanerad enplansvilla med generösa sociala ytor, två badrum, tre-fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, garage med förrådsdel och lättskött trädgård. Här bor man på lugn återvändsgata i barnvänligt område nära skola och förskola. Möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel. Välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Lomma
POSTNUMMER:
237 36
OMRÅDE:
Alfredshäll
TYP:
Fastighet
BOAREA:
128 m², biarea 27 m²
ANTAL RUM:
6, varav 3 till 4 sovrum
BYGGÅR:
1970
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Friköpt
Taxeringskod:
220 Småhusenhet, helårsbostad
Tomt:
371 m²
Övrigt tomt:
Renoveringar: Taket lades om 1993. Badrummen fick nya ytskikt och inredning, troligtvis under 1990-talet. Jordfelsbrytare installerades troligen under 1990-talet. Markis installerades 2011.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Servitut etc.:
I området finns en antennförening, fastighetsägaren kan ansluta till denna och genom den erhålla kabel-TV till en kostnad om cirka 300 kronor per månad.
Kraftringen har dragit bredband via fiber i området, fastigheten är ej ansluten och kostnaden för att dra in bredband ligger på cirka 20 000 kronor.

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår:
1970
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Fasad:
Tegel + träpanel
Fönster:
2-glas och isolerglas
Bjälklag:
Betong
Plåt:
Målad plåt
Tak:
Papp
Uppvärmning:
Direktverkande el
Övrigt:
Från både vardagsrum och garaget nås trädgården med stenbelagd uteplats i vinkel i sydostläge med markis. Här finns gott om plats för utemöbler. Trädgården är insynsskyddad tack vare plank och buskar. Här finns gräsmatta, lagerhägg, magnolia, rhododendron och rabatt med lavendel. På entrésidan är det stenbelagt och även här finns ett par buskar.
Garage med plats för en bil. I garaget finns även förrådsdel med goda förvaringsmöjligheter.

Interiör

På lugn återvändsgata nära skolor, havet, fina promenadstråk och med bra närservice i centrum ligger detta välplanerade enplanshus med lättskött och insynsskyddad trädgård. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och renovera.

Innanför dörren välkomnar hallen med mörkt klinkergolv och randig tapet på väggarna. Till vänster finns plats för avhängning. I fortsättningen av hallen sitter samma tapet på väggarna och på golvet ligger plastmatta. Här finns ytterligare förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren till vänster.

Till vänster ligger det första sovrummet som har heltäckningsmatta på golvet, blommönstrad tapet på väggarna och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för säng, nattduksbord, garderob och exempelvis byrå.

Det första badrummet som nås från förlängningen av hallen är helkaklat i ljust klinker och har vitt klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk). Här finns duschhörna, wc, tvättställ och spegelskåp.

Från både hall och vardagsrum nås köket med delvis öppen planlösning mot matsalsdelen. Köket har ljusa väggar, plastmatta på golvet och fönster som vetter mot trädgården. Köksinredningen i ljusgrönt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i virrvarrmönster samt rostfritt löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, spis med ugn, spisfläkt och diskmaskin. Matsalsdelen har även den ljusa väggar, fönster som vetter mot trädgården och gott om plats för många matgäster samt andra möbler.

Det rymliga vardagsrummet har vita väggar ekparkett på golvet och stort fönsterparti som vetter mot trädgården som även nås härifrån Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Från vardagsrummet nås ett rum som idag fungerar som TV-rum/bibliotek men som även lämpar sig utmärkt som sovrum. Här är väggarna ljusa, på golvet ligger plastmatta och fönstret vetter mot trädgården.

Från sällskapsytorna nås det andra sovrummet som har ljus tapet på väggarna, plastmatta på golvet och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Det andra badrummet har ljus våtrumstapet på väggarna, plastmatta på golvet med underliggande golvvärme (elektrisk) och fönster. Här finns duschhörna, wc, tvättställ, spegelskåp, separat badrumsskåp och handdukstork (elburen).

Det tredje sovrummet har ljus tapet på väggarna, plastmatta på golvet och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för säng, nattduksbord oh andra möbler.

Grovköket som nås från både köket och garaget har blå plastmatta på golvet, vita väggar som är delvis kaklade och fönster som vetter mot trädgården. Här finns bra förvaring i inbyggda skåp och överskåp, vask, Tvättmaskin och torkskåp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Barnvänligt område på återvändsgata nära skolor och förskolor. Här har man även nära till havet, badstrand och vackra promenadstråk. Lomma kommun har även blivit utsedd till "Sveriges bästa skolkommun". I centrum finns bland annat mataffär, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. Det finns även restauranger och ett kallbadhus. I området ligger Alfredshälls förskola och Alfredshällsskolan (F-6), dessutom ligger Lärkans förskola, Ängshagen förskola och Bjärehovsskolan (F-9 i närheten). Här finns även friskolan Montessori Bjerred och Montessoriförskolan Gunghästen.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån tar man sig smidigt ut på E6:an och regionsbussarna 137 samt 134 avgår härifrån till Lund respektive Malmö.

Parkering

Garage med plats för en bil samt asfalterad uppställningsplats för 2-3 bilar.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% av köpeskillingen betalas av köparen. Likaså kostnaden för upptagande av nya pantbrev (2% av pantbrevsbeloppet) tillfaller köparen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen via säljaren att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Jordabalken 4:19).
En teknisk besiktning är genomförd av säljaren och besiktningsprotokollet finns tillgängligt på visningarna. Köparen kan mot en kostnad få en telefongenomgång av besiktningsprotokollet med besiktningsmannen och på så sätt tillgodogöra sig besiktningsprotokollet.

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809