Badvägen 22

Klagshamn

Insynsskyddad marklägenhet med villakänsla i lånefri förening!

I natursköna omgivningar nära havet ligger denna välplanerade lägenhet med villakänsla, egen ingång och trädgård med uteplats som vetter mot grönområden. Lägenheten bjuder på snyggt kök från Marbobal, generösa sällskapsytor, två bra sovrum, badrum med tvättpelare och gott om förvaring. Låg avgift i stabil förening.

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
218 54
OMRÅDE:
Klagshamn
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
81 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås uteplatsen/trädgården om cirka 98 kvadratmeter som ligger i soligt söderläge och är insynsskyddad och vetter mot grönområden. Den är inhägnad med staket och här finns även en redskapsbod. Här finns stor stenbelagd uteplats med plats för både sittgrupp och matplats, stor gräsmatta, blomsterrabatt och häck.

Till lägenheten hör ett vindsförråd som ligger i samma byggnad och nås smidigt via hiss.

De måttanpassade gardinerna från Mogio i vardagsrum, kök och sovrum ingår i köpet. Högskåpet i badrummet ingår i köpet.

Driftskostnader:
Cirka 5100 kronor/år, vid två personer i hushållet varav 3600 kronor avser hushållsel och 1500 kronor avser hemförsäkring.Summan som anges är en schablonmässig uppskattning och kan komma att förändras till nästkommande ägare.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2008

Interiör

I natursköna omgivningar nära havet ligger denna välplanerade trea med stor uteplats samt trädgård, egen ingång och riktig villakänsla. Här bor man lugnt och fridfullt i välskött, skuldfri förening med flera gemensamhetsutrymmen såsom bastu och fritidslokal. Byggnaderna uppfördes 2008-2009, här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför den egna ingången välkomnar hallen med ekparkett och vita väggar. Här finns plats för avhängning och förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben till höger. I fortsättningen av hallen till vänster erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter i garderober, städ- och linneskåp. Här ligger även en klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Till vänster ligger badrummet som är helkaklat i jordnära toner och har ljust klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk). Här finns duschhörna, tvättpelare, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp, handdukstork (elburen), ett litet frostat fönster och belysningen utgörs av spotlights.

Rakt fram ligger vardagsrummet som har vita väggar, samma fina ekparkett på golvet och fönster som vetter mot trädgård samt uteplats som även nås härifrån. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhyllor och matplats. Från sällskapsytorna nås köket som har samma fina ekparkett på golvet, vita väggar och fönster som vetter mot entrésidan. Inredningen i björk från Marbodal erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och kyl/frys (Bosch - 2013).

Till vänster få entrén sett ligger det mastersovrummet som har ekparkett på golvet, vita väggar och fönster som vetter mot trädgården. Här finns gott om plats för säng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med skjutdörrar.

Det andra sovrummet som ligger vägg i vägg med det första sovrummet har även det vita väggar, ekparkett på golvet och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats för säng, nattduksbord, byrå och andra möbler om så önskas.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Stationsparken

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Stationsparken är en äkta bostadsrättsförening som består av 48 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades i samband med att byggnaderna uppfördes 2008-2009 och har adresserna Badvägen 18-22. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Brf Stationsparken är en lånefri förening. Detta innebär att de fasta månadskostnaderna kan hållas lägre, men att man betalar en lite högre insats för sin lägenhet.
Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Byggnaderna uppfördes 2008 och är i gott skick. Endast löpande underhåll och mindre reparationer har utförts. Senast målades staketen om.

TV och internet:
Digital-TV och Bredband levereras av Telia. Bredband via Fiber med en hastighet om 100/100 MBit/s och digital-TV, programpaketet "Lagom" ingår i månadsavgiften.

Parkering:
Föreningen har 54 parkeringsplatser och 3 MC-platser till uthyrning. Varje lägenhet ges möjligheten ett hyra en plats till en kostnad om cirka 425 kronor/månad.

Övrigt:
Tillsammans med grannföreningen Brf Kalkbrottet har föreningen samfälligheten Lokomobilen. Samfällighetsföreningen vilken ansvarar för alla gemensamma åtaganden som sophantering, fastighetsförvaltning och gästparkering. Lokomobilen ansvarar även för gemensamhetslokalen på Badvägen 24 som förutom soprum även har en uthyrningslokal och en bastu. på www.lokomobilen.se finns mer information om samfällighetsföreningen.
I garaget finns tillgång till cykelrum.
Föreningen har inbjudande och trevliga utemiljöer med lekplats och uteplatser med grillmöjligheter.
Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.
Föreningen anordnar årligen gemensamma aktiviteter såsom gårdsfester, loppis, kräftskiva och julfest.
För mer information, besök gärna föreningens hemsida; http://www.hemsidan.com/stationsparken/

Ovanstående uppgifter är hämtad från berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med föreningen.

Karta

Området

Allmänt

Denna lägenhet är belägen i Klagshamn som är ett delområde i stadsdelen Limhamn- Bunkeflo. Här erbjuds närhet till både stad och natur. Bara en promenad bort ligger Kalkbrottssjön, förskolor, skolorna Strandskolan samt Klagshamnsskolan. Promenadavstånd är det även till småbåtshamn och ridskola. Här bor man nära hav och natur som nås via mysiga skogsstigar.

Kommunikation

Goda kommunikationer, här stannar stadsbuss 6 som går in till Malmö C och det är även enkelt att ta sig till Hyllie som erbjuder utmärkta tågförbindelser. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna, över Öresundsbron och in till city.

Parkering

Föreningen har garageplatser som kan hyras till en kostnad om cirka 425 kronor/månad.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809