Toftängsgatan 13 F

Malmö

Smakfullt renoverad gavellägenhet med stor balkong på lugnt läge!

I rofyllda omgivningar ligger denna välplanerade 4,5:a som bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, tre rymliga sovrum samt ett mindre sovrum som även kan användas som kontor eller klädkammare, helkaklat badrum och gäst-wc. Välskött förening med stora grönområden.

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 38
OMRÅDE:
Toftängen / Husie
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
92,5 m²
ANTAL RUM:
4,5
VÅNINGSPLAN:
2 av 2, hiss saknas
MÅNADSAVGIFT:
5 239 kr/mån inkl värme och VA.
utgångspris:
1 995 000 kr
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström
Budgivning:
Klicka här

VISNINGAR

Nästa visning äger rum

2017-08-23 17:00 - 17:30

Ring för bokning!

Boka tid

Välj en tid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Budgivning

Högsta bud

1 850 000 kr

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Ekonomi:
Reparationsfond fn 492 kr, andelstal 0,66532%
Driftskostnad:
Totalt 5 700 kr/år vid 2 personer i hushållet, fördelar sig enligt följande:
    El:
    4 200 kr/år
    Försäkring:
    1 500 kr/år
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från både vardagsrummet och det stora sovrummet nås den rymliga balkongen. Balkongen ligger i österläge och erbjuder plats för både bord, stolar och solstolar. Från balkongen nås även ett förråd om cirka 2,4 kvadratmeter. På entrésidan finns gemensam loftgångsbalkong med i västerläge.

Till lägenheten hör en garageplats i garagelänga.

Driftskostnader:
Totalt 5700 kronor/år vid två personer i hushållet, varav 4200 kronor avser hushållsel och 1500 kronor avser hemförsäkring. Kostnaden som anges är en schablomässigt uppskattad kostnad.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 4 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1976

Interiör

I lugna, gröna omgivningar och i stabil välskött förening ligger denna välplanerade gavel 4,5:a. Lägenheten har under de senaste åren genomgått omfattade renoveringar med lyckat resultat. Bostaden har en stor, privat balkong med morgon- förmiddagssol samt en delad loftgångsbalkong med eftermiddags-kvällssol. Varmt välkommen!

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och mörkgrått laminatgolv. Här finns plats för avhängning och möblering med exempelvis byrå.

I öppen planlösning mot hallen ligger köket som renoverades 2015. Köket har vita väggar, samma snygga laminatgolv och vid fönstret finns matplats för minst sex personer. Inredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått löper glas som stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, inbyggnadsdiskmaskin och en riktigt snygg kolfilterfläkt.

Vardagsrummet har även det vita väggar, samma snygga laminatgolv och stort fönsterparti som vetter mot balkongen som även nås härifrån. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhylla.

Det första sovrummet har vita väggar, samma snygga golv och fönster som vetter mot balkongen. Här finns plats för säng, nattduksbord, arbetsplats och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i rummets garderob.

Rakt emot det första sovrummet ligger den tidigare klädkammaren som gjorts om till sovrum, men givetvis går att återställas till klädkammare eller disponeras som arbetsrum för den som så önskar. Även här väggarna vita, på golvet ligger laminatgolv och fönstret vetter mot entrésidan.

Det tredje sovrummet har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot loftgångsbalkongen. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring i garderoben.

Gäst-wc:n är helkaklad i vitt kakel och på golvet ligger plastmatta. Här finns wc, tvättställ och spegelskåp.

Badrummet som renoverades cirka 2010 är helkaklat i grått med svarta detaljer, på golvet ligger vitt klinkergolv och här finns även ett litet fönster. Badrummet har badkar med dusch, wc, tvättställ, spegelskåp och badrumsskåp.

Mastersovrummet har vita väggar, samma snygga laminatgolv som i övriga lägenheten och fönster som vetter mot balkongen som även nås härifrån. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och förvarings erbjuds i rummets två garderober.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Riksbyggen Brf Toftängen

Allmänt:
Riksbyggens bostadsrättsförening Toftängen är en äkta bostadsrättsförening som består av 176 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades samma år som byggnaderna uppfördes 1976 och har adresserna Toftängsgatan 1-17, Ellenborgsvägen 102-110 och Husie Kyrkoväg 52-58.

Ekonomi:
Föreningen har god ekonomi och inga större planerade avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Taken byttes cirka 2014.
Föreningen gjorde investeringar i värme- och vattensystem för att sänka föreningens driftskostnader, detta gjordes cirka 2015-2016.

Om cirka fem år planeras fönsterbyte.

För övrigt finns inga större renoveringar planerade.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Sydantenn och internet av Sydantenn genom kabel-TV-jacket. Kabel-TV och internet tecknas separat.

Parkering:
Till varje lägenhet hör ett garage i garagelänga. Därutöver råder gratis parkering på gatorna i området.

Övrigt:
Föreningen har två servicehus som totalt inrymmer sex tvättstugor, styrelserum och vaktmästeri.

Föreningen har även fyra kombinerade cykel- och miljöhus.

Mot deposition om 500 kronor kan man erhålla nyckel till ett gemensamt förråd i byggnaden där barnvagn och rullatorer kan förvaras.

De boende på andra våningen erbjuds möjlighet att disponera en odlingslott i mån av tillgång. Odlingslotterna ligger bakom garagelängorna.

Budgivning

Högsta bud

1 850 000 kr

Karta

Området

Allmänt

Välkomna till ett lugnt och barnvänligt område! Husie, "den gröna stadsdelen", har cirka 19 000 invånare varav en stor del är barnfamiljer. Det finns planer för bostadsbyggande, handel och industri. Nära huset finns pizzeria, livsmedelbutik, florist och frisör. Stadsdelen utgör en stor yta grönområden och jordbruksmark och kallas därför den gröna stadsdelen. Husie är ett populärt område med närhet till dagis, skolor, kollektivtrafik och köpcentrum. Här finns den populära Bäckagårdsskolan och Husieskolan. På andra sidan Sallerupsvägen ligger Toftanäs handelsområde med bland annat ICA Maxi, Blomsterlandet och ÖB. Här ligger även Kvarnby golfbana, Bulltofta rekreationsområde och Sallerups fiskedammar. Precis i närheten finns även den kända promenadslingan Utflyktsstigen.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Stadsbussar stannar i området och den bilburne tar sig smidigt in till city liksom ut på ringvägarna.

Parkering

I avgiften ingår en garageplats i garagelänga. Därutöver råder gratis parkering på gatan.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
E-post