Blekingsborgsgatan 3 A

Malmö

Välplanerad, genomgående 2,5:a med stor balkong i stabil förening!

Välkommen till 62 ljusa kvadratmeter som bjuder på kök i vitt, halva med stor matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch, rofyllt sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Utanför porten ligger föreningens fina, grönskande gård och här bor man granne med Mobilia!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 63
OMRÅDE:
Blekingsborg / Mobilia
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
62 m²
ANTAL RUM:
2,5
VÅNINGSPLAN:
1,5 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Stor inglasad balkong i västerläge med gott om plats för möbler. Balkongen har fri utsikt över föreningens grönskande gård.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1956-57

Interiör

I välskött HSB-förening med de stora renoveringarna gjorda och stor, grönskande innergård med såväl lekplats som grillplatser ligger denna ljusa, genomgående 2,5:a. Lägenheten bjuder på väldisponerade kvadratmeter och stor inglasad balkong i västerläge. Välkommen!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett på golvet. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två garderoberna med ovanliggande skåp.

Härifrån nås halvan som fungerar utmärkt som matrum med plats för många gäster. Även här är väggarna vita, på golvet ligger ekparkett och det stora fönsterpartiet bjuder på generöst ljusinsläpp. Från halvan/matrummet nås kök och den som önskar kan även ta ner väggen som skiljer rummen åt för öppen planlösning. Köket har vita väggar, laminatgolv och fönster. Den vita inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i bok löper vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med häll och ugn, diskmaskin och kolfilterfläkt.

Badrummet som nås från förlängningen av hallen är helkaklat i vitt kakel med turkosa detaljer och har turkost klinker på golvet. Här finns dusch, vägghängd wc, spegelskåp, tvättställ och vattenburen handdukstork.

Det rymliga vardagsrummet har vita väggar, ekparkett på golvet och stort fönsterparti som vetter mot den inglasade balkongen som även nå härifrån. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhylla och andra möbler för den som så önskar.

Sovrummet har vita väggar, fönster och stavparkett. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. Rummets rymliga klädkammare erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

HSB Brf Eriksfält

Allmänt:
HSB Brf Eriksfält är en äkta bostadsrättsförening som består av 298 lägenheter och 18 lokaler.
Föreningens byggnader uppfördes 1956-57 och har adresserna Per Albin Hanssons väg 50 och 52 samt Blekingsborgsgatan 1 och 3. Föreningen äger marken.

Planerade avgiftshöjningar:
Föreningen har god ekonomi och har de senaste tre åren haft en avgiftsfri månad i december.
2017/2018 2%
2018/2019 2%
2019/2010: 2%

Avgifter:
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.
Föreningen har ett kollektivt elavtal som läses av varje månad och stäms av mot verklig förbrukning. Kostnaden debiteras tillsammans med månadsavgiften.

Renovering och underhåll:
2001-2005, Större renoveringsåtgärd. Avloppsstammar, elstammar och tappvattenstammar byttes ut. Alla lägenheter fick nya badrum och säkerhetsdörrar sattes in.

Kommande renoveringar:
De närmaste åren planerar föreningen att genomföra olika typer av markarbete, asfaltering, fasadförbättringar, målning inomhus och nyinvestering i tvättmaskiner.

För mer information om tidigare och planerade renoveringar, se årsredovisningen.

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Sydantenn och bredband av Bahnhof (100/10 Mbit/s), bredband betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 70 kronor/månad.

Parkering:
Föreningen har 44 garageplatser och 146 parkeringsplatser till uthyrning. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 128 kronor/månad och cirka 290 kronor/månad för garage.

Övrigt:
Föreningen har en stor, grönskande inhägnad innergård. Här finns flera grillplatser med gemensamma sittgrupper och lekplats.
I källaren finns tre tvättstugor.
Föreningen har ett gym som kan hyras och nyttjas av medlemmarna till en kostnad om 60 kronor/månad.
I grannföreningen finns en fritidslokal men denna får även lånas av föreningens medlemmar.
Föreningen har miljöhus för sophantering.
Föreningen har dessutom 86 cykelskjul som kan hyras av medlemmarna för 20 kr/månad samt 7 extra källarförråd som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Styrelsens mailadress:
styrelsen@hsberiksfalt.se
Föreningens hemsida:
www.hsb.se/malmo/eriksfalt

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönt område endast ett stenkast från köpcentrat Mobila med många affärer, flertalet caféer, restauranger och SATS gym. Här bor man centralt, men lugnt och skönt.

Kommunikation

Goda kommunikationer; från Blekingsborg går stadsbuss nr 7 och från närliggande Dalaplan avgår stadsbussarna 2,6,7,och 8 Pendlaren tar sig smidigt till både yttre och inre ringvägen och särskilt enkelt kommer man ut på E6/E22 i södergående riktning.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser till uthyrning, som kan hyras till en kostnad om cirka 128 kronor/månad. Separat kösystem tillämpas. Därutöver råder fri parkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud. Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809