Estlandsgatan 5C

Dalaplan / Mobilia / Helenehol, MALMÖ

Ljus, genomgående tvåa med balkong i västerläge i välskött förening!

På tredje våningen ligger denna ljusa, väldisponerade tvåa som är fri från insyn och som bjuder på grönskande utsikt åt båda hållen. Lägenheten bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, fräscht kök med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med badkar och rymlig hall med bra förvaring. Här bor man i välskött förening med de stora renoveringarna gjorda, gemensam el (vilket resulterar i låga driftskostnader) och stor, grönskande innergård. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21431
OMRÅDE:
Dalaplan / Mobilia / Helenehol
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
59,1 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
3 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Balkongen erbjuder plats att möblera med bord och stolar samt bjuder på fri utsikt över föreningens fina innergård.

Säljaren disponerar idag över ett matkällarförråd i markplan och ett förråd i markplan om cirka fem kvadratmeter.

Andelstal:
Föreningen har vid förfrågan från mäklaren endast uppgett lägenhetens andelstal av de totala insatserna som är 1,05798 %. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgett något andelstal som anger lägenhetens andel av de totala årsavgifterna.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
Bostadrättens indirekta nettoskuldsättning har inte gått att beräkna då information om bostadrättens andelstal som avser månadsavgifterna saknas.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1957

Interiör

I grönskande och rofyllda kvarter med närhet till köpcentrumet Mobilia samt med utmärkta kommunikationer utanför ligger denna lägenhet i byggnad som uppfördes 1957. Föreningen är stabil med en engagerad styrelse, har god ekonomi och har gjort många av de tunga renoveringarna. På tredje våningen i huset ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet med balkong som bjuder på eftermiddags-/kvällssol.

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och klinkergolv. Här finns plats för avhängning till höger och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben till vänster.

Det rofyllda sovrummet har laminatgolv, vita väggar och fönster med fri utsikt. Här har den ena väggen tilläggsisolerats med ljuddämpning. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och andra möbler för den som så önskar.

Till höger ligger köket som har ljusa väggar och laminatgolv. Den ljusa inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i mörkgrått löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin (cirka 2014/15) och kolfilterfläkt. Vid fönstret i köket finns matplats för 4 personer.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt med detaljer i blått/grått och på golvet ligger ljust klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställsmöbel och spegelskåp.

Det ljusa, luftiga vardagsrummet har vita väggar, vacker fiskbensparkett och stort fönsterparti som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhylla.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönt område endast ett stenkast från köpcentrat Mobilia med många affärer, flertalet caféer, restauranger och bio. I området finns även flera gym och badmintonhall. Här bor man centralt, men lugnt och skönt.

Kommunikation

Goda kommunikationer; i närheten avgår flertalet stads- samt pendelbussar och från närliggande Dalaplan avgår fler stadsbussar. Det är endast fem minuters cykelväg till Södervärn, genom den grönskande Heleneholmsgången. Bilpendlaren tar sig smidigt till både yttre och inre ringvägen och särskilt enkelt kommer man ut på E6/E22 i södergående riktning.

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Säljaren uppmanar, via mäklaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens initiativ kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809