Arkitektgatan 55

Södertorp, MALMÖ

Totalrenoverad trea med stor inglasad balkong och fantastisk utsikt!

Hissen leder upp till våning sju och denna smakfullt renoverade trea som bjuder på stilrent kök i vitt, matrum, luftigt vardagsrum, två bra sovrum, tvättstuga, helkaklat badrum med dusch, separat gäst-wc, goda förvaringsmöjligheter och stor inglasad balkong om hela 13 kvadratmeter. Lägenheten har smakfulla materialval, sobra, vita väggar och vacker ekparkett. Tack vare det höga läget i huset bjuds det på underbar utsikt över bland annat Öresundsbron, Ärtholmens sommarstad och Eleda Stadion. Här bor man i stabil och välskött HSB-förening med grönskande gårdar, gym, andra gemensamhetslokaler, garage och parkeringsplatser. Föreningen har stabil ekonomi och har genomfört många av de tunga renoveringarna. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21563
OMRÅDE:
Södertorp
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
88 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
7 av 8, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från de båda sovrummen nås inglasade balkongen som ligger i sydostäge och bjuder på utsikt över den fina gårdsmiljön. Balkongen är rymlig och erbjuder plats att möblera med matplats och soffor.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
363 455 kronor
Kommentar till bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
Uträkning ar skett enligt följande med inhämtade uppgifter från årsredovisningen för 2021 (Lång- och kortfristiga skulder - (fastränteplaceringar + avräkningskonto))*bostadsrättensandel av de totala årsavgifterna.
(114 038 218 - (3 500 000 + 3 061 142))*0,0033817= 363 455 kronor

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1967

Interiör

På lugna, rofyllda Södertorp bor man nära det mesta, härifrån promenerar man enkelt till Pildammsparken, Coop och Mobilias breda shoppingutbud. På sjunde våningen med hiss ligger denna rymliga trea som totalrenoverats de senaste åren. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med ekparkett och vita väggar. Här finns plats för avhängning och längre in i hallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober samt i den genomgående klädkammaren.

Till höger ligger badrummet som renoverades 2018 (kvalitetsdokument finns). Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinkergolv. Här finns duschhörna med takdusch och infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel, spegelskåp, separat skåp och handdukstork (elburen).

Gäst-wc:n som även den renoverades 2018 är helkaklad i samma fina vita kakel på väggarna och på golvet ligger matchande grått klinkergolv.

Till höger nås en halva som fungerar utmärkt som matrum. Här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett som i hallen och fönstren bjuder på fri utsikt över grönområden, Stadion och mot Öresundsbron. Här finns plats att möblera med bord och stolar för 6-8 personer. I anslutning till halvan ligger köket som renoverades 2018. Den stilrena inredningen i vitt erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och kolfilterfläkt. Samtliga vitvaror är från 2018.

Från köket nås tvättstugan som har vita väggar, grått klinkergolv och fönster med vacker utsikt. Här finns tvättmaskin (-2022), städskåp och praktiska skåp i vitt med ovanliggande bänkskiva i grått.

Vardagsrummet har även det släta, vita väggar, samma snygga ekparkett på golvet och stort fönsterparti med härlig utsikt mot Öresundsbron. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhyllor och matplats.

Det första sovrummet har släta, vita väggar, samma snygga ekparkett som fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även den nås härifrån. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Det andra sovrummet har även det släta vita väggar, enhetlig ekparkett och fönster samt utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord samt exempelvis arbetsplats och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoberna samt klädkammaren.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till det mesta. Härifrån promenerar man enkelt till bland annat Pildammsparken, Coop, Mobilia, Stadion och Leos Lekland. Med cykel tar man sig smidigt till Hyllie med utmärkta kommunikationer, Malmö Arena och shoppingcentrumet Emporia. I närheten finns tre förskolor.

Kommunikation

Precis vid läghenheten avgår stadsbuss 34 och vid Mobilia en kort promenad bort avgår fler stads- och pendelbussar. Den bilburne tar sig enkelt ut på ringvägen och in till city.

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809