Håkanstorpsvägen 1A

Håkanstorp, MALMÖ

Välplanerad gavelfyra med inglasad balkong, hiss från markplan och garage!

Hissen från markplan leder upp till andra våningen där denna fyra med fönster i tre väderstreck bjuder på två till tre sovrum, snyggt kök, luftigt vardagsrum, helkaklat badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inglasad balkong och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus och otroligt väldisponerad, har genomgående ljusa väggar och fina golv. Här bor man i välskött bostadsrättsförening med mysig gård med lusthus i lugnt område. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21229
OMRÅDE:
Håkanstorp
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
75 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
2 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sovrummet/matrummet nås den inglasade balkongen som ligger i sydostläge och bjuder på fri utsikt. Här finns plats att möblera med matbord och stolar.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka 4-5 kvadratmeter.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som tre rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
625 393 kronor
Kommentar till bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
Uträkning ar skett enligt följande med inhämtade uppgifter från årsredovisningen för 2021 (Lång- och kortfristiga skulder - kassa och bank)*bostadsrättensandel av de totala årsavgifterna.
(32 044 000 - 1 785 000 )*0,020668 = 625 393,012 kronor

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2000

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats att möblera med exempelvis byrå och till vänster erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren.

Till vänster ligger det första sovrummet som har vita väggar samt en grå vägg, ekparkett och två fönster. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och andra möbler.

Det andra sovrummet har vita väggar samt en grön vägg, ekparkett och ett fönster. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt med beige detaljer, på golvet ligger matchande beige klinker och här finns ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Badrummet har badkar med dusch, vägghängt wc, tvättställsmöbel, separata väggskåp, hyllor och spegel. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2017/2018.

Köket har vita väggar, schackrutig plastmatta, ett fönster som vetter mot gården och vackra spröjsade fönster som vetter mot sovrummet/matrummet. Inredningen i vacker grågrön färg erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i massivt trä löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och spisfläkt.

Det luftiga vardagsrummet har vita väggar, ekparkett och två fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats att möblera med matbord, soffa, soffbord, TV-möbel och bokhylla.

Via dubbla dörrar nås det tredje sovrummet som även fungerar utmärkt att disponeras som matrum. Rummet har vita väggar, ekparkett och fönster i två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng och exempelvis fåtölj alternativt matbord med stolar.

Planritning

Planskiss

Länkar och dokument

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Här bor man i ett lugnt område på bekvämt avstånd till det mesta. I den närmsta omgivningen finner vi matbutik, konditori, bensinmack och gym. På promenadavstånd finns ett brett utbud av mataffärer och på Värnhem hittar vi diverse butiker, caféer m.m.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området avgår både stads- och pendelbussar. Den bilburne tar sig smidigt ut på inre ringvägen.

Parkering

Gratis parkering råder i området, därutöver har föreningen garage- och parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809