Argogatan 1

Malmö Live, centrum, MALMÖ

Ljus citytvåa på toppläge med stor balkong med kanalutsikt!

Hissen leder upp till femte våningen där denna stilsäkra tvåa bjuder på generösa sällskapsytor med utgång till balkong i sydvästläge, stilrent kök från Marbodal med maskinpark från Siemens, rofyllt sovrum, fräscht badrum med tvättdel och hall med goda förvaringsmöjligheter. Både vad gäller interiören och exteriören är bostaden i toppklass. Här erbjuds moderna, stilsäkra materialval, ljusa väggar och genomgående parkettgolv som skapar ett ljust, trivsamt hem. Här bor man i stabil och välskött förening som sänkt månadsavgifterna och som erbjuder garageplats för 700 kronor/månad. Toppläge i city, nära Malmö centralstation och Malmös breda utbud av restauranger samt uteliv. Ett perfekt boende med hög standard som passar för den som har höga krav på kvalité, komfort och läge!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21118
OMRÅDE:
Malmö Live, centrum
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
55 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
5 av 7, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sällskapsytorna i kök och vardagsrum nås den stora balkongen. Balkongen ligger i soligt sydvästläge samt bjuder på utsikt mot kanalen, Malmöhus slott och Argogatan. Här finns gott om plats att möblera med både loungegrupp, matbord och grill.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar den rymliga hallen med vita väggar och ekparkett på golvet. Till vänster finns snyggt inbyggda garderober med skjutdörrar som ger gott om plats för förvaring och till höger finns plats för avhängning.

Från hallen nås badrummet som är helkaklat i vitt och på golvet ligger svart klinkergolv. Här finns dusch med vikdörrar, wc, tvättställsmöbel och spegel. I badrummet finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens -2018) samt snygg, praktisk bänkskiva i svart med vägghängda skåp.

Rakt fram ligger sovrummet som har vita väggar, samma fina parkettgolv och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med skjutdörrar.

Lägenhetens sociala ytor är luftiga och ljusinsläppet generöst tack vare de stora fönsterpartierna. Härifrån nås även den stora balkongen med kanalutsikt. Väggarna är vita och på golvet ligger samma snygga, enhetliga parkettgolv. Rummet erbjuder naturlig plats för soffgrupp, soffbord, matbord och till exempel bokhylla. Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet har vita väggar och samma snygga ekparkett. Den stilrena inredningen i vitt från Marbodal erbjuder gott om förvaring och ovanför bänkskivan i svart granit löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Med sitt centrala läge bor du i en av Malmös karakteristiska stadsdelar. Byggnaderna i anslutning till kvarteret skiljer sig i både uttryck och ursprung och här varierar såväl struktur och funktion. Från kvarter till kvarter skiljer sig arkitekturen och gammalt och nytt knyts samman i en smakfull blandning. Olika områden utmärker sig och alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende och livsstil. Här går livet i takt med storstadens puls och erbjuder ett brett utbud av allt man kan önska. Läget är utmärkt med fem minuters promenadavstånd till Malmö centralstation och centrum. Ett stenkast från lägenheten ligger stadskärnan med sitt stora utbud av butiker, restauranger, caféer, service, skolor och nöjen. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns flera stora affärskedjor. Malmö Saluhall ligger bara några hundra meter bort med sitt stora matutbud. Likaså ligger Malmö Live bara ett stenkast bort som har ett brett kulturutbud med konserthus och kongresscenter. Trots detta infinner sig det ett lugn i stadsdelen tack vare läget mot Malmö kanal och den lugna trafikfria gatan som går utanför bostaden. Fastigheten vetter ut mot kanalen och utanför fönstret visar Malmö sig från sin bästa sida med grönska från Slottsparken, Malmöhus slott och Malmös vackra kanal. Närhet till Västra Hamnen och Ribersborgsstranden gör att du enkelt, på mindre än 10 minuter, når havet och vackra promenadstråk. Här bor du helt optimalt!

Kommunikation

Förmånen att bo i Malmö City innebär att det mesta ligger en promenad eller cykeltur bort. Här finns utmärkta kommunikationer tack vare det centrala läget, såväl kommunalt som för den bilburne. På fem minuter tar du dig till fots till Anna Lindhs plats och Malmö Centralstation. Här tar du dig enkelt vidare inom Malmö eller ut ur staden via bussar och tåg. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Parkering

I området finns flertalet P-hus som har stort utbud av parkeringsplatser, bland annat P-huset Malmö Live, P-huset Godsmagasinet och P-huset Bagers Plats. Föreningen är delägare i en samfällighetsförening som äger garaget i byggnaden. I garaget finns 85 platser varav 25 st är avsedda för bostadsrättsföreningens medlemmar. Det finns 8 platser för laddning av el-bilar. Garaget har inga fasta platser och kösystem tillämpas. Administration, debitering och fördelning av P-platser sköts av Aimo-park. I garaget finns möjlighet till gästparkering till en kostnad om 10 kr/tim (maxbelopp 100kr/dygn). Möjligheten att nyttja gästparkeringen är på vardagar mellan klockan 17.00–08.00 och lör-sön 00–24. Kort ”Besökstillstånd” skall finnas väl synligt

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809