Friggs gränd 14

Hyllie, MALMÖ

Ljus, väldisponerad 1,5:a med smart sovalkov och stor balkong i söder!

Hissen från markplan leder upp till andra våningen där den här välplanerade 1,5:an bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, smart sovalkov, stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21533
OMRÅDE:
Hyllie
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
39 m²
ANTAL RUM:
1,5
VÅNINGSPLAN:
2 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från köket nås den rymliga balkongen om cirka sex kvadratmeter som ligger i söderläge och bjuder på sol under dagtid fram till kvällen. Balkongen ligger i skyddat läge och erbjuder plats att möblera med bord och stolar eller soffa.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka 3-4 kvadratmeter.

Lägenheten är registrerad som ett rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018

Interiör

Hyllie erbjuder allt man kan tänkas önska sig med mataffärer, shopping, restauranger, gym, och grönområden i det direkta närområdet. Här är pendlingsmöjligheterna utmärkta med tåg, buss och den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna. Här har man närhet till landet och samtidigt når man Kastrup på 13 minuters tågresa samt Malmö C på 7 minuter. Byggnaden på Friggs Gränd 14 stod klar 2019 och välkomnar med inbjudande gårdsmiljö med pergola, pingisbord, vackra planteringar med träd, buskar samt blommande växter. Hissen från markplan leder upp till andra våningen där den här väldisponerade 1,5:an med balkong i söderläge välkomnar. Lägenheten är välplanerad och disponeringen tillsammans med fönsterpartierna gör att den upplevs större än sina 39 kvadratmeter. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora garderoben till höger med skjutdörrar och inredning från Elfa.

Till vänster ligger badrummet som är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinkergolv. Här finns duschhörna med glasdörr, wc, tvättställsmöbel, spegel, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens -2019) och vägghängt skåp.

Rakt fram nås de sociala ytorna. Till höger ligger köket som har vita väggar, samma fina ekparkett på golvet och fönster som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Den stilrena inredningen i vitt från Vedum erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i grått löper vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och spisfläkt. I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrumsdelen med vita väggar, samma snygga ekparkett och två fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns naturlig plats för matbord, soffa och soffbord.

Den smarta och praktiska sovalkoven nås från vardagsrummet. Även här är väggarna vita och enhetligt parkettgolv klär golvet. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring erbjuds i garderoben.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Nybyggt och attraktivt område med alla tänkbara bekvämligheter. Här finns förskola, skola (F-6), mataffärer, gym, all tänkbar shopping på shoppingcentrumet Emporia, Malmö Arena med underhållning, Hylliebadet och bland annat padelbanor samt utegym i närheten. Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt med både tåg och buss samt för den bilburne.

Kommunikation

Från knutpunkten Hyllie avgår tåg och stadsbussar. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna och in till city.

Parkering

Föreningen har garageplatser til uthyrning, separat kösystem tillämpas. Föreningens medlemmar har även möjlighet att hyra garageplats i PMalmös parkeringshus Arenagatan.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809