Bruksparken 8

Hököpinge, VELLINGE

Välplanerad trea med balkong i söderläge i barnvänliga, grönskande Bruksparken!

Välkommen till 64 väldisponerade kvadratmeter som bjuder på renoverat kök med matplats, två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående vita väggar, fina golv och bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Populärt, lugnt område med mycket grönska, förskola i närheten och goda kommunikationer.

FAKTA

KOMMUN:
Vellinge
POSTNUMMER:
23542
OMRÅDE:
Hököpinge
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
64 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
2 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i söderläge och bjuder på grönskande utsikt. Här finns sittplats för minst fyra personer.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1993

Interiör

Innanför dörren nås den rymliga hallen, från hallen nås badrum, kök och vardagsrum. I hallen ligger klinker på golvet och väggarna är vita. Till höger finns en garderob som erbjuder bra förvaring och i hallen finns även plats för avhängning samt möblering.

Till vänster ligger det renoverade köket som har vita väggar, mörkt klinkergolv och fönster som vetter mot entrésidan. Köket har stilrena köksluckor i vitt, laminatskiva i grått och rött kakel. Köket är utrustat med keramisk spishäll, inbyggnadsugn (-2020), spisfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin (-2019). I köket finns även matplats för 4-6 personer.

Lägenhetens första sovrum har väggarna av hyllor som ger extra förvaring till både kök och vardagsrum. Här är väggarna vita, på golvet ligger parkett och fönstret bjuder på fri utsikt. I sovrummet finns plats för en säng, skrivbord och en mindre garderob. Hyllorna är enkla att montera ner för den som istället önskar göra vardagsrummet större.

Vardagsrummet har vita väggar, parkett på golvet och fönster som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Här finns plats att möblera med soffa, fåtölj, soffbord och TV-bänk.

I mastersovrummet är väggarna vita, laminatgolv klär golvet och fönstret bjuder på fri utsikt. Här finns gott om utrymme att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord, byrå och rummets garderobsvägg erbjuder utmärkt förvaring.

Badrummet är kaklat i ljust kakel, på golvet ligger ljus plastmatta och ett litet fönster bjuder på naturligt ljusinsläpp. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ, tvättmaskin (-2018), spegelskåp (-2020) och handdukstork (elektrisk).

Planritning

Planskiss
Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Rofylld, lugn och grönskande omgivning med stora grönområden, damm och fina promenadstråk. I området finns basket- och fotbollsplan. Området är barnvänligt och här ligger Bruksparkens förskola. Sommaren 2023 kommer även Hököpinge skola att öppna (F-9).

Kommunikation

Pendelbussen150 stannar i området med regelbundna avgångar till Malmö samt Höllviken, Skanör, Falsterbo. Den bilburne tar sig enkelt och smidigt ut på E6:an.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

ENERGIDEKLARATION
Observera att giltighetstiden för den bifogade energideklarationen har gått ut.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809