Lönngatan 60A

Lönngården, MALMÖ

Välplanerad hörntvåa med möjlighet att sätta sin egen prägel!

På fjärde våningen ligger denna väldisponerade hörntvåa. Här erbjuds kök med goda förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum och badrum med badkar. Lägenheten har generös takhöjd och ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Här ges möjligheten att skapa ett hem utefter tycke och smak i en stabil förening, bland grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21449
OMRÅDE:
Lönngården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
52,4 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1945

Interiör

På lugna Lönngården ligger denna hörntvåa som ger möjlighet att sätta sin egen prägel. Här bor du med utmärkta kommunikationsmöjligheter och med närhet till fina grönområden. Lägenheten har generös takhöjd och ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck.

Innanför dörren välkomnar hallen med kalkstensgolv och vita väggar. Här finns plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare.

Badrummet är halvkaklat i vitt och på golvet ligger beige/vit klinker. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Köket är i original och erbjuder gott om förvaring. Köksinredningen har vita luckor och ovanför bänkskivan i rostfritt löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, spis, ugn och fläkt. På golvet ligger plastmatta i grått och väggarna är vita. I köket finns även matplats för 2-4 personer.

Det rymliga vardagsrummet har vita väggar, fint parkettgolv och ett stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Rummet är stort och lättmöblerat och erbjuder gott om plats för soffgrupp, men även för exempelvis matbord eller arbetsplats.

Bostadens sovrum nås via vardagsrummet. Här är väggarna vita och på golvet ligger laminatgolv. Rummet ger gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel om så önskas. I rummet finns även två garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till kommunikationer, grönområden och med gångavstånd till Södervärn, MAS, Triangeln och Möllan.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår både buss 1, 35 och knutpunkten Södervärn ligger på bekvämt promenadavstånd. Dessutom ligger tågstationen Persborg endast några minuters promenad bort. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna liksom in till city.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Malmö Stad för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809