B-området, stuga 25, Axel danielssons väg 281

Stoplalösa sommarstad, Malmö

Mysig stuga i fridfull miljö som erbjuder fantastiska trädgårdsmöjligheter!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21582
OMRÅDE:
Stoplalösa sommarstad
TYP:
Fastighet
BOAREA:
15 m²
BYGGÅR:
1988
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Lovisa Lindskog

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer information

Upplåtelseform:
Arrende
Tomt:
190 m²
Övrigt tomt:
Stugan har en härlig uteplats med ett nylagt trädäck som byggdes 2021. Här finns det plats att möblera med bord och stolar eller solstolar. Trädgården ramas in av häckar och buskage och på två tomtsidor löper ett nybyggt staket i trä. Trädgården har stor gräsmatta som ger möjlighet att plantera, odla och anlägga sin egna drömträdgård.
Vatten/avlopp:
Området har sommarvatten. Vattnet är tillgängligt cirka från april till oktober.
Servitut etc.:
Stoplalösa sommarstad är en koloniförening med med 109 tomter. Föreningen bildades 1987.

Föreningen kräver att man är folkbokförd i Malmö Stad
med postnummer 21X XX för att kunna äga en kolonistuga i föreningen.

Stugan är en så kallad närkoloni och stugornas storlek gör att kolonisterna vistas där dagtid och endast övernattar någon enstaka gång. Det är ej tillåtet att skriva sig på kolonin.

Besök gärna föreningens hemsida för stadgar, ordningsregler och mer information. https://stolpalosa.se/

Vid överlåtelse tar föreningen ut en inträdesavgift om 1000 kronor som betalas av köparen

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Byggnadsår:
1988
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Plintar
Stomme:
Trä
Fasad:
Trä
Fönster:
2-glas
Tak:
Papp
Uppvärmning:
Ingen uppvärmning

Interiör

Liten och mysig stuga med plats att möblera med soffa, bord, stolar, skåp och andra möbler. Väggarna är är vitmålade och på golvet ligger nylagt laminatgolv i grått, vilket tillsammans skapar en härlig och fräsch känsla. Stugan har flera spröjsade fönster som vetter i två olika väderstreck, vilket bidrar till ett bra ljusinsläpp.

Planritning

Karta

Området

Allmänt

Stolpalösa Sommarstad koloniförening grundades 1987. Koloniområdet är en del av Stolpalösaparken och ligger vackert mellan Lindeborg och Svågertorp. Området har 109 tomter i olika storlekar (155-300 kvadratmeter) som är fördelade på fyra områden, A-D. Att tänka på angående stugan och tomten: • Halva gångens bredd utanför kolonitomten ska hållas fri från ogräs samt skyddsplanteringen. • Brevlåda ska finnas. • Stugnummer ska finnas tydligt uppsatt. • Växter längs gångarna ska klippas så att grenar inte hänger ut över tomtgränsen. • Höjden på träd bör ej överskrida 4 meter. • Bråte och annat som belamrar tomten ska forslas bort. • Tomten ska vara i vårdat skick, så den ej vållar besvär för dina grannar. Föreningen har tre servicebyggnader med tre toaletter i varje byggnad. I servicebyggnaden finns även möjlighet att hyra el-uttag och låna skottkärra. Servicebyggnaderna är öppna under perioden april till oktober. Det finns även en central wc som är öppen året om.

Kommunikation

I närheten avgår stadsbussarna 7 och 33. Från området är det nära till såväl Hyllies som Svågertorps tågstationer. Den bilburne tar sig enkelt ut på ringvägarna.

Parkering

I anslutning till koloniområdet finns två parkeringar. Den ena parkeringen finns vid infarten till B-området och den andra vid infarten till D-området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

BIAREA
Biarean om förråd (ca 1-2 kvm).

INDRAGNING AV EL
I dagsläget är inte el indraget i stugan. Det går att hyra eluttag via föreningen. För den som önskar dra in el till stugan så går det att ordna till en kostnad om cirka 50 000 kronor (cirka 36 000 kronor för anslutningsavgift till Eon och cirka 14 000 kronor för installation av elskåp, dragning av kablar, etc. av elektriker).

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lovisa Lindskog

Ansvarig mäklare

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042
Annika Rosenberg f.d. Hellström

Extra Kontaktperson

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809