Rodergatan 26

Västra Hamnen, MALMÖ

Unik gaveltrea med terrassbalkong, stora fönsterpartier på insynsskyddat läge!

Högst upp i huset ligger denna takvåning som är unik i sitt slag och måste upplevas på plats. Carsten Anderson arkitekter ritade huset som 2005 uppfördes på Rodergatan 26. Huset är L-format och på våning fyra ligger denna enastående trea med stora fönsterpartier i alla väderstreck. Lägenheten bjuder på inbjudande sällskapsytor med utsikt över kanal och Ankarparken, stilrent kök från HTH, två bra sovrum, badrum med tvättdel, goda förvaringsmöjligheter samt stor terrassbalkong i västerläge. Sällsynt läge i Västra Hamnen med minimal insyn. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21116
OMRÅDE:
Västra Hamnen
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
99 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från hallen och det ena sovrummet nås den stora terrassbalkongen som ligger i västerläge och bjuder på sol dag- och kvällstid. Här finns plats att möblera med matbord och stolar samt soffa eller solsängar. Balkongterrassen bjuder på fri utsikt och havsglimt.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka sex kvadratmeter.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2005

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Till höger finns plats för avhängning och förvaring i garderoben. Via trappa från hallen nås den ljuvliga balkongterrassen. I hallen och fortsättningen på hallen finns flera fönster och ett härligt ljusinsläpp, som kännetecknar denna lägenhet.

Det första sovrummet har vita väggar, ekparkett på golvet och fönster mot gavelsidan samt glasdörrar som vetter mot terrassbalkongen som även nås härifrån. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. Vid entrén till sovrummet erbjuds goda förvaringsmöjligheter i dubbla garderober med skjutdörrar.

Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinkergolv. Här finns tvättdel med tvättmaskin (-2020), torktumlare (-2020) och skåp i vitt. Badrummet har duschhörna med infällbara dörrar, vägghängd wc, tvättställ med underliggande skåp, handdukstork och spegel.

Bostadens andra sovrum har vita väggar, ekparkett och fönster som vetter mot gavelsidan. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och exempelvis arbetsplats.

Det stilrena köket som ligger i delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum har vita väggar, ekparkett samt ett vackert runt fönster som vetter mot gavelsidan. Den snygga inredningen i vitt från HTH erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i trä löper vitt kakel. Här finns stor kyl, stor frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin. Sällskapsytorna i anslutning till köket är luftiga och unika i sitt slag med stora fönsterpartier i tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp samt bjuder på härlig utsikt över kanalen, Ankarparken, Turning Torso och närområdet. Här finns även ytterligare ett runt fönster med direkt utsikt mot Turning Torso. Vardagsrum och matplats har vita väggar och ekparkett. Rummet erbjuder plats för matbord, soffa, soffbord, TV-möbel och andra möbler.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

I populära Västra Hamnen bor man med närhet till havet och badbryggor, nära parker, flertalet lekplatser och med brett utbud service i form av bland annat av mataffärer, gym, frisörer, caféer och restauranger. I området ligger flertalet förskolor och populär grundskola. För pendlaren är det en kort promenad eller cykeltur till Centralstationen.

Kommunikation

Stadsbussarna 2 och 3 samt Malmöexpressen (5) stannar i området. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

I området råder boendeparkering. Föreningen erbjuder inte några parkeringsplatser. I området finns det däremot P-husen Fullriggaren, parkeringshuset i Turning Torso Gallery och P-huset Aktern, där man kan hyra in sig. Det är även möjlig att höra av sig till grannföreningar som erbjuder egna parkeringsplatser.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809