Isbergs gata 12

Dockan, MALMÖ

Ljus, väldisponerad gavelfyra med två balkonger och två badrum!

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna gavelfyra bjuder på generösa sällskapsytor, stilrent kök från HTH, tre bra sovrum, två badrum, goda förvaringsmöjligheter och två balkonger i tre olika väderstreck. Här bor man i välmående förening som sänkt månadsavgifterna flertalet gånger och i byggnad med inbjudande gård, gästlägenhet samt garage. Toppläge i lugna Dockan med restauranger, caféer, havet, mataffärer och gym i det absoluta närområdet. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21119
OMRÅDE:
Dockan
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
114 m²
ANTAL RUM:
4
VÅNINGSPLAN:
4 av 8, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Övrigt:
Från sällskapsytorna i kök och vardagsrum nås lägenhetens två balkonger som vetter åt tre olika väderstreck. Den första är L-formad och bjuder på sol från morgon till kväll. Den andra balkongen vetter mot föreningens gård och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Båda balkongerna erbjuder plats att möblera med sittgrupp, solstol och gasolgrill.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som tre rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2008

Interiör

I lugna Dockan med all tänkbar service i stadsdelen och med närhet till hav samt parker, ligger den här gavelfyran i välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Föreningen har flera fördelar som underlättar i vardagen med bland annat gästlägenhet, underjordiskt garage och inbjudande innergård.

På fjärde våningen med minimalt med insyn ligger denna väldisponerade fyra som har allt man kan tänkas önska. Både bostadens fönster och dess två balkonger vetter åt tre olika väderstreck, vilket gör att man har maximerat med soltimmar under dagen, sällskapsytorna är generösa, lägenheten har två badrum, tre bra sovrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Under det senaste året har samtliga ytskikt målats om och golven har slipats och vitpigmenterats. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och vitpigmenterat parkettgolv. Här finns plats för avhängning och längre in till höger erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren samt i garderoberna.

Till vänster ligger badrummet som är helkaklat i vitt. På golvet ligger svart klinkergolv, belysningen utgörs av infällda spotlights och här finns även ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Här finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring. Badrummet är utrustat med badkar med dusch, wc, tvättställsmöbel, spegel och handdukstork (elektrisk).

Mastersovrummet har vita väggar, vitpigmenterat parkettgolv och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och rummets två garderober erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Rakt fram ligger lägenhetens sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Väggarna är ljusa, på golvet ligger samma fina, vitpigmenterade parkett och ljusinsläppet från den stora fönstren i tre olika väderstreck är generöst. Det är även härifrån bostadens två balkonger nås. Rummet har ett vackert, runt fönster, inspirerat av det marina livet. Till vänster ligger köket med stilren inredning i vitt från HTH, bänkskiva i grått och ovanför denna löper svart kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spisfläkt och diskmaskin (-2021). I köket finns naturlig matplats med rum för 10-12 personer. Till höger ligger vardagsrummet med gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Till höger från entrén sett ligger bostadens andra badrum som är helkaklat i vitt, på golvet ligger svart klinkergolv och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, tvättställ, spegel och handdukstork (elektrisk).

Bostadens andra sovrum har ljusa väggar, vitpigmenterat parkettgolv och två fönster som vetter åt två olika väderstreck. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Det tredje sovrummet har väggar i vitt samt ljusrosa, vitpigmenterat parkettgolv och fönster som vetter mot föreningens innergård. Här finns plats för säng, nattduksbord och exempelvis arbetsplats.

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Välkommen till ljuvliga, saltstänkta Dockan som bjuder in med det utmärkta läget vid vattnet och sitt generösa utbud av restauranger och caféer. Den badsugne promenerar till Västra Hamnens badplatser på cirka 10 minuter och på 5 minuter når man gym och matbutiker. På cirka 10 minuters promenad når man Centralen och city med sitt stora butiks- och nöjesutbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flertalet stadsbussar stannar i området och det är en kort promenad till Centralen varifrån tåg och pendelbussar avgår. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna.

Parkering

Föreningen har parkerings, garage- och MC-platser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Utöver detta finns andra garage- och parkeringsplatser till uthyrning i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
Lovisa Lindskog

Extra Kontaktperson

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042