Barlastgatan 26

Limhamns sjöstad, LIMHAMN

Ljus och välplanerad hörntvåa med öppna och sociala ytor!

Välkommen in till denna härliga tvåa med fönster i två väderstreck. Här stiger ni in i en lägenhet som är helt i nyskick och erbjuder alla de inslag av kvalitet och komfort som en lägenhet av denna kaliber kan ge. Här bjuds på välplanerade och generösa ytor med rymligt vardagsrum, stilrent kök, badrum med tvättdel, sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Från de sociala ytorna nås även den härliga balkongen. Här bor du i en lugn atmosfär med havet som granne och samtidigt på bekvämt avstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service du kan behöva. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
216 45
OMRÅDE:
Limhamns sjöstad
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
54 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Lovisa Lindskog

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sällskapsytorna i kök och vardagsrum nås lägenhetens rymliga balkong som erbjuder plats att möblera med loungegrupp eller bord och stolar.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Månadsavgift:
I avgiften ingår värme, kallvatten, fastighetsdrift och skötsel. Det ingår även basutbudet TV samt bredband 100/100 Mbit/s.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

I Limhamns sjöstad bor man i lugna och nybyggda kvarter med havet som granne. På behagligt promenadavstånd ligger restauranger, caféer, mataffärer, gym och annan tänkbar närservice. På andra våningen ligger denna ljusa tvåa med öppna och sociala ytor och stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden bjuder på snyggt kök i vitt från Marbodal, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, badrum med tvättdel och sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i den inbyggda garderoben med spegelskjutdörrar.

Från hallen nås sovrummet som även det har väggar i vitt och snyggt golv i ekparkett. Rummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp tack vare rummets två fönster. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Rummets garderober ger gott om plats för förvaring.

Badrummet som nås från hallen har väggar i vitt kakel och på golvet ligger grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel och spegelskåp. Här finns även en tvättdel med kombinerad tvättmaskin med torktumlare (Siemens) med en praktisk bänkskiva över.

Längre in i hemmet når du lägenhetens sociala ytor. Här är en fantastisk rymd och en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Även här är väggarna vita och på golvet ligger samma snygga ekparkett. Rummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier i gavel. Det är även härifrån som balkongen nås. Till vänster ligger köket som har snygg inredning i vitt från Marbodal, ljusgrå bänkskiva och ovanför löper vitt kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. Matplatsen ger plats för 6-8 personer och i vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffa, soffbord och TV-möbel.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Limhamns sjöstad är ett nytt bostadsområde vid vattnet och här skapas bostäder för alla. Vackra lägenheter och radhus som alla kännetecknas av ljus och rymd. På charmiga Limhamn möts du av varierande bebyggelse med både charmiga gatuhus byggda under 1800-talet och moderna nybyggnadsprojekt. Den genuina, småstadskänslan har under många år lockat och tilltalat generationer av människor och kanske är det inte så konstigt med tanke på att du bor granne med havet, nära grönområden och har all tänkbar närservice i Limhamns centrum. Här erbjuds en aktiv livsstil, liksom avkoppling och lugna turer längs med havet för den som önskar. Den gamla fiskebyn kantas idag av ett brett utbud av både affärer, restauranger, olika gym och dagligvaruhandel. Här ligger bland annat den omåttligt populära pizzarestaurangen Mastio, sushirestaurangen Chill Out, Limhamns Glassmejeri och det mysiga caféet St Jacobs ligger på markplan i fastigheten. Vid hamnen ligger även Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk fisk, skaldjur eller ta en bit att äta i restaurangen. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skolor. Sommartid njuter du kanske av båtlivet i småbåtshamnen eller varför inte ta sig ett dopp från någon av bryggorna eller stranden i Sibbarp? I augusti äger också Hamnfestivalen rum och är ett populärt evenemang för både barn och vuxna. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter. Det är inte svårt att förstå varför områdets popularitet är så hög. Det som en gång varit en fiskeby har idag vuxit och känns som en "stad i staden".

Kommunikation

I närheten avgår stadsbuss 7 med täta förbindelser till Malmö C och Svågertorp samt stadsbuss 33 som går till Hyllie med dess tågförbindelser. Till city tar man sig på cykel på cirka 15 minuter. Den bilburne tar sig enkelt såväl in till city som ut på ringvägarna och till Öresundsbron.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning, därutöver finns även parkeringsplatser i området samt parkeringsplatser i två parkeringshus.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Lovisa Lindskog

Ansvarig mäklare

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042